Wednesday, April 24, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΟλοκληρώθηκαν οι εργασίες του Forum «Ελλάδα 2040»

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Forum «Ελλάδα 2040»

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Με τις ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν χθες (20/10) διαδικτυακά ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Forum «Ελλάδα 2040», που διοργάνωσε η Επιτροπή «Ελλάδα 2021».

Το Forum, διήρκησε τρεις μέρες και σε αυτό παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα των μελετών που εκπονήθηκαν σε διάστημα ενός έτους:

Από τους 16 Θεσμικούς Φορείς της χώρας, εκπροσώπους παραγωγικών κλάδων και κοινωνικών εταίρων, για την κατάθεση της εμπειρίας τους και τον σχεδιασμό της πορείας προς το 2040.

Από τις 10 Θεματικές Ομάδες Εργασίας υπό τον συντονισμό μελών της Ολομέλειας της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», με εστιασμένο ενδιαφέρον σε κοινωνικά, πολιτικά και οικονομικά θέματα.

Από Διεθνείς Προσωπικότητες εγνωσμένου κύρους σε συγκεκριμένους τομείς, που παρουσιάζουν σημαντικές πτυχές του διεθνούς τοπίου μέσα στο οποίο θα κληθεί να κινηθεί η Ελλάδα στο μέλλον.

Thanks for reading Hellenic News of America

Τα συμπεράσματα θα αποτυπωθούν στη «Λευκή Βίβλο: Η Ελλάδα το 2040», τα οποία θα είναι στη διάθεση της πολιτικής ηγεσίας, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου πολίτη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img