Saturday, April 20, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
Greek CommunityΟ Κτίτων Γκιόκας σχολιάζει τις εκλογές..

Ο Κτίτων Γκιόκας σχολιάζει τις εκλογές..

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Το παρακατω ειναι ενα συνοπτικο σχολιο που κατα τη γνωμη μου λεει ολη την αληθεια για το τι συμβαινει στην Ελλαδα.
Σχολιαζει τον υποψυφιο “βολευτη” Ηλια Λιβανη τον πατερα του και τον περιγυρο του. Τετοια πρεπει να γραφονται για το Ελλαδικο προβλημα και οχι “επικαλυπτικα” και “βολευτικα” αρθρα που συνιθιζονται απο “διαννοουμενους” ολων των ιδεολογιων.
Η σωστη πραξη φερνει αποτελεσματα, ακομη και με μερικα λαθη και οχι το λογια, προφορικα ή γραπτα.

Χαιρετισμους
Κριτων Γκιοκας

<<Καταπληκτικό! Λες και η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου το ’09 δεν ήταν λαοπρόβλητη, λες κι ο Τσίπρας είναι περισσότερο πατριώτης και καλύτερος διαπραγματευτής, κι ας μην ξέρουμε απολύτως τίποτε για το τι ικανότητες έχουν οι τωρινοί “σύντροφοι” του Ηλία Λιβάνη, μια και απείχαν πάντα από κάθε προσπάθεια που γίνονταν, και απέρριπταν κάθε κάλεσμα για συνεννόηση.

Μερικοί, σαν τον Αντώνη Λιβάνη, προσπαθούν να εξηγήσουν την προσωπική τους προτίμηση με επιχείρημα … τις προσδοκίες τους. Αλλά αυτό είναι απλώς λήψη του ζητουμένου, δεν είναι επιχείρημα. Επίσης δεν μας λέει, τι ακριβώς θα τρώει ο λαός, όταν στηρίζει την “λαοπρόβλητη” κυβέρνηση, όσο αυτή θα κάνει το ακατόρθωτο, δηλαδή τη διαπραγμάτευση, ούτε τι θα γίνει όταν οι άλλοι δεν χάψουν τη μπλόφα. Όλη η φαντασία σταματάει στη διαπραγμάτευση, δηλαδή στην ίδια εξάρτηση, αλλά αυτή τη φορά από άλλη μια “λαοπρόβλητη” κυβέρνηση. Ο δρόμος για την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις, και πολλή εθνική συγκίνηση στην περίπτωσή μας, αλλά λείπουν οι αριθμοί, οι εξηγήσεις, τα σχέδια. Κι ο λογαριασμός έρχεται στο τέλος, κι όταν δεν έχεις να τον πληρώσεις, στην καλύτερη περίπτωση, καταπίνεις το “λαοπρόβλητο” και πλένεις τα πιάτα των άλλων.

Φυσικά κρίνει και την αναφορά στον πατέρα του απαραίτητη, για να μας εξηγήσει ποιος είναι ο ίδιος.>>
https://www.tanea.gr/news/politics/article/5197756/hl-libanhs-oi-oikogeneiakes-moy-sxeseis-me-ton-giwrgo-papandreoy-einai-gnwstes-alla-diaforopoihthhka-eksarxhs-otan-ypegrapse-to-mnhmonio/

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img