Wednesday, April 24, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
Ο ΝΟΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΒΟΡΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ...

Ο ΝΟΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΒΟΡΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Ο ΝΟΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟ  ΒΟΡΡΑ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ
 
ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΙΛΕΣ ΧΩΡΕΣ
Tου Θανάση Μπολέτη Δημοσιογράφου
Για την Hellenic News Of America
Ως πολίτες σε ευνομούμενες χώρες, εικάζουμε ότι απολαμβάνουμε το ύψιστον αγαθό της ελευθερίας,
Αγαθό που απλόχερα το παρέχει μία δημοκρατία, μακριά από προκαταλήψεις και ιδεολογικούς προσανατολισμούς.
Εσχάτως βιώνουμε μία έξαρση ιδεολογικών προκαταλήψεων, οι οποίες για πολλούς αποτελούν ένα μίασμα, όταν αντιλαμβάνονται ότι βαδίζουμε” στραβά”.
Είναι λυπηρό το φαινόμενο, σε Ευρωπαικές χώρες με ελάχιστη πολιτισμική κουλτούρα να απειλούν τους Έλληνες των αξιών, ότι πεινάτε, και εμείς είμαστε χορτασμένοι, και θα σας γα@@σουμε.(ο όρος αυτός  ανήκει σε αυτούς.)
Ας απολαύσουν το δικό τους sex και ας αφήσουν τα υπόλοιπα στις Μεσογειακές Χώρες που γνωρίζουν από sex.
Είναι λυπηρό το φαινόμενο οι προστάτες της Ευρώπης ,οι Γερμανοί, με τους Σόιμπλε την Μέρκελ και όσοι αισθάνονται την αναπνοή τους δίπλα σε αδύναμους, να διαφεντεύουν την ύπαρξή τους, αγνοώντας άλλες δυνάμεις της Ευρώπης.
Οι “ψευτόμαγκες”της Ευρώπης που είναι οι Γερμανοί, δεν γνωρίζουν ότι αν συνασπιστεί ο Νότος θα καταρρεύσουν σε μία μέρα. Μαζί τους θα καταρρεύσουν οι Φίλοι τους Ολλανδοί, Δανοί, Σουηδοί και οι υπόλοιποι του Βορρά.
Αν έχουν ανάχωμα, δικό τους θέμα .
Πάντως στον Νότο της Ευρώπης, αυτή τη στιγμή δεν έχουν ανάχωμα.Το κτίζουν και “μαγκιά” τους.Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα Πορτογαλία,Μάλτα Κύπρος κλ.π
Οι Προστάτες του Γερμανικού “προτεκτοράτου”, κατάφεραν να αισθάνονται ισχυροί, σε βάρος βαλκανικών λαών, και δη της Ελλάδος
Ομως, Νότος δεν έχει ανάγκη από τους προστάτες του Βορρά.
Αν οι Κύριοι αυτοί έχουν την δύναμη, να επιτεθούν σε δημοσιογράφους,πολιτικούς και πολλούς άλλους  του
Μεσογειακού Νότου, ας το κάνουν.
Με την “προσωπική” τακτική που ακολουθούν δεν θέλουν επικοινωνία με τον Νότο.
 Να το πουν όμως, στους ψηφοφόρους τους.
Θεωρούμε ότι κάποιοι μπήκαν μπροστά.
Αυτοί έχουν την Ευθύνη.
Οι φίλοι Ολλανδοί, Νορβηγοί , Δανοί, Φινλανδοί,Σουηδοί, και  άλλοι,.να πουν  ότι είμαστε με το μέρος, του Σοίμπλε και της Γερμανίας,……Ας  βγουν να πουν ότι δεν θέλουμε, την Ελλάδα, δεν θέλουμε την Ιταλία,την Ισπανία, την Πορτογαλία την Κύπρο, την Μάλτα Οι εξαίρετοι αυτοί  δεν έχουν την δύναμη να το κάνουν. Γιατί εικααζω ότι δεν έχουν την δύναμη να κυβερνήσουν

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img