Thursday, April 25, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
GreeceCultureΟ Πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου και Δήμαρχος Ηγουμενίτσας προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση...

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου και Δήμαρχος Ηγουμενίτσας προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση με αφορμή τον διπλό εορτασμό της 25ης Μαρτίου

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Εορτασμός της 25ης Μαρτίου

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου και Δήμαρχος Ηγουμενίτσας προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση με αφορμή τον διπλό εορτασμό της 25ης Μαρτίου

«Σήμερα, 25η Μαρτίου έχουμε διπλή εορτή. Γιορτάζει η Ορθοδοξία, γιορτάζει η πατρίδα.

Η Επανάσταση του 1821 και η αυτοθυσία των προγόνων μας να κατακτήσουν την ελευθερία αποτελεί την ενδοξότερη στιγμή  στην ιστορία του έθνους μας.  Διαχρονικό σύμβολο του ηρωισμού των προγόνων μας,  καλεί όλους μας σε συνειδητοποίηση του χρέους μας απέναντι σ’ αυτούς, αλλά και στην πατρίδα, καθώς και να αφουγκραστούμε τα διδάγματά τους. Ομοψυχία, ενότητα και αγωνιστικότητα χρειάστηκαν τότε για να κερδίσουμε την ελευθερία, αυτά έχουμε ανάγκη και σήμερα  για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτητικές συνθήκες που έχουμε μπροστά μας.

Το πρώτο μήνυμα της φιλανθρωπίας του Θεού, που μας έρχεται με τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, εύχομαι να μας οδηγήσει όλους στη σκέψη ότι ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.

Thanks for reading Hellenic News of America

Χρόνια πολλά, με υγεία, ευλογία και αισιοδοξία!»

 

 

 

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img