Friday, March 29, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΟ "Greek Freak" έπαιξε με παιδιά απο την ακαδημία του!

Ο “Greek Freak” έπαιξε με παιδιά απο την ακαδημία του!

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Μια συνάντηση έκπληξη είχαν τα παιδιά της AntetokounBros Academy στην Ελλάδα, καθώς έκαναν προπόνηση με τον Γιάννη!

Στο ανοιχτό γήπεδο των Ελληνορώσων με το ξεχωριστό graffiti για τον Greek Freak, η Head Coach, Εβίνα Μάλτση, υποδέχθηκε τις νεαρές αθλήτριες και τους νεαρούς αθλητές που ξεκίνησαν προπόνηση πέρυσι, για μια συνάντηση-«έκπληξη» με τον Γιάννη και τον Άλεξ Αντετοκούνμπο.

Ο εμπνευστής της AntetokounBros Academy, που υποστηρίζεται από τη Nike σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ωνάση και τον Οργανισμό Eurohoops, συνάντησε για πρώτη φορά τα παιδιά για τα οποία εκείνος και τα αδέρφια του δημιούργησαν αυτή την ακαδημία, για ένα παιχνίδι που θα τους έμενε αξέχαστο.

Ο Γιάννης και Άλεξ διάλεξαν τυχαία από δύο «συμπαίκτες» και έτσι ξεκίνησε το παιχνίδι. Αυτό βέβαια ήταν μόνο ένα μικρό «ζέσταμα», αφού αμέσως μετά ο Γιάννης έδωσε το σύνθημα και όλα τα παιδιά κατέβηκαν αμέσως στα γήπεδα, δίπλα στους προπονητές τους. Αυτή τη φορά, όμως, είχαν και τις οδηγίες του κορυφαίου παίκτη στον κόσμο.

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο έγιναν ένα με τα παιδιά. Έβαλαν… δύσκολα στα πιο προχωρημένα παιδιά και εμψύχωσαν τα πιο διστακτικά. Δεν σταμάτησαν, μέχρι να παίξουν και να μιλήσουν με όλες και όλους. Κάθε μία αθλήτρια, κάθε ένας αθλητής πήρε από μια προσωπική συμβουλή, είτε για το πώς να αντιμετωπίζει το παιχνίδι, είτε για το πώς να αντιμετωπίζει τη ζωή.

Thanks for reading Hellenic News of America

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img