Thursday, March 28, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΠαραλίμνι: Μαθητές ξύρισαν τα κεφάλια σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον συμμαθητή τους

Παραλίμνι: Μαθητές ξύρισαν τα κεφάλια σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον συμμαθητή τους

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Συγκίνησαν τους πάντες σήμερα οι μαθητές του Xenion High School στο Παραλίμνι

Όλα τα αγόρια του σχολείου μαζί με τους καθηγητές τους, αποφάσισαν να ξυρίσουν τα κεφάλια τους σε ένδειξη συμπαράστασης προς το φίλο και συμμαθητή τους Αντώνη, που υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία.    

Ο 12χρονος Αντώνης, ένα υπέροχο και πολύ γλυκό αγοράκι, έχασε τα μαλλιά του λόγω της χημειοθεραπείας στην οποία υποβλήθηκε επειδή πάσχει από καρκίνο.

Η πρωτοβουλία ήταν  των ίδιων των παιδιών του σχολείου και με την συμπαράσταση της διεύθυνσης, πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 10 το πρωί στην αυλή του σχολείου.    

Ο αδερφός του μικρού Αντώνη, Γιώργος Αντωνίου αναφέρει: «Πήρα δύναμη από αυτό το γεγονός, το ίδιο και ο αδερφός μου που στην αρχή ντρεπόταν που δεν είχε μαλλιά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά και στο σχολείο»

Thanks for reading Hellenic News of America

Η αδερφή του Αντώνη, Έλενα Αντωνίου φανερά συγκινημένη αναφέρει: « Ευχαριστώ όλους τους μαθητές αλλά και τους γονείς που έδωσαν την έγκριση τους, είμαι σίγουρή πως με τόση αγάπη αλλά και συμπαράσταση ο αδερφός μου θα γίνει εντελώς καλά»

 

 

ΠΗΓΗ:opsinews.com

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img