Thursday, April 25, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
GreeceCultureΠληροφορίες για το Ταμείο Συνταξιοδότησης για τα Μέλη του Προμηθέα!

Πληροφορίες για το Ταμείο Συνταξιοδότησης για τα Μέλη του Προμηθέα!

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Το νεοϊδρυθέν μοναδικό Ταμείο Συνταξιοδότησης για τα Μέλη του  Προμηθέα!
Έργα και όχι λόγια!

Εγγραφείτε στον Προμηθέα για να έχετε δικαίωμα για συνταξιοδότηση από το νέο Ταμείο που ίδρυσε ο Προμηθέας για τα Μέλη του.

Το όραμα των Ελλήνων Εκπαιδευτικών των Κοινοτικών σχολείων γίνεται πραγματικότητα λόγω της πρωτοβουλίας κσι του αγώνα που έδωσε  τα δύο τελευταία χρόνια το Διοικητικό Συμβούλιο του Προμηθέα!

Θα πάρετε λεπτομέρειες για τη λειτουργία του Ταμείου , τα δικαιώματά σας,  τις υποχρεώσεις σας και τον τρόπο εγγραφής στο Ταμείο Συνταξιοδότησης που θα λειτουργεί στην Αμερική για τα Μέλη του Συλλόγου μας οπουδήποτε αποφασίσουν να ζήσουν μετά την συνταξιοδότηση!


Έχουμε δύναμη  πνευματική και υλική, για τούτο και πετύχαμε την ίδρυσή του!

Thanks for reading Hellenic News of America

Οι νέοι και οι νέες , Μελη του Προμηθέα, θα εχουν την ευκαιρία να παίρνουν μετά από πολλά χρονια ΣΥΝΤΑΞΗ! Τα Μέλη μας με πολλά έτη υπηρεσία ( 25 και πάνω) θα εχουν το δικαίωμα για ένα εφάπαξ των $ 5,000.00 αφού δυναμώσει το Ταμείο μας.

Αναμνηστική φωτογραφία . Βλέπε ονόματα κάτω  από τη φωτογραφία!

 

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img