Friday, April 19, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
Food and TravelΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το μουσικό τετραήμερο που πραγματοποιήθηκε στα Πλατάνια από 12-15 Ιουλίου στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2017» που διοργάνωσε ο Δήμος Ηγουμενίτσας και το Π.Α.Κ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας. Πάνω από 4.000 κόσμος συνολικά αγκάλιασε την προσπάθεια που καταβάλλουν οι φορείς, οι υπεύθυνοι πολιτισμού και η πολιτιστική επιτροπή του Π.ΑΚ.Π.ΠΟ ώστε να ευχαριστήσουν όλους τους πολίτες κάθε ηλικίας του Δήμου μας, και μάλιστα με δωρεάν είσοδο.

Το τετραήμερο ξεκίνησε με την Δημοτική βραδιά αφιερωμένη στον τραγουδιστή Γιώργο Κούρτη, που την πλαισίωσαν αξιόλογοι τραγουδιστές και οργανοπαίχτες που έχει συνεργαστεί, στα περίπου 50 χρόνια προσφοράς του στο δημοτικό τραγούδι, χορωδία παραδοσιακών τραγουδιών, και χορευτικά τμήματα παραδοσιακού χορού, τοπικών Πολιτιστικών Συλλόγων που χόρεψαν ηπειρώτικους χορούς.

Οι επόμενες δύο ημέρες ήταν αφιερωμένες στις τοπικές μουσικές μπάντες(COSMIC SUPERMISSION, AMERICAN GARAGE, MUSICK, JUKE BOX και GRAIN BOUNDARIES) που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να παρουσιάσουν το πρόγραμμα τους, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους και το ζήλο τους για την μουσική με ΡΟΚ ελληνικό και ξένο πρόγραμμα, έπειτα από δημόσια πρόσκληση του Π.ΑΚ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Το κλείσιμο του τετραημέρου έγινε με την μεγάλη συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Ηγουμενίτσας με ένα ελληνικό και ξένο νοσταλγικό πρόγραμμα τις χρυσής δεκαετίας του 80.

Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου μας δίνει τη δύναμη να συνεχίζουμε να προάγουμε τον πολιτισμό μας και να βοηθούμε στην ανάδειξη των προσπαθειών που καταβάλλονται από τοπικά σχήματα (μουσικά, θεατρικά, χορευτικά κ.α) και υποσχόμαστε την διοργάνωση ακόμη καλύτερων εκδηλώσεων. Το πολιτιστικό μας καλοκαίρι είναι μεγάλο με πλήθος ποιοτικών εκδηλώσεων που μπορείτε να ενημερωθείτε από τα αναρτημένα προγράμματα σε δημόσιους χώρους, τα δελτία τύπου και το πλήρες πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Thanks for reading Hellenic News of America

Η Πολιτιστική Επιτροπή του

Π.Α.Κ.Π.ΠΟ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img