Wednesday, April 17, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ:                                      

ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ:                                      

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

ΔιεθνήςΌμιλος επικοινωνίας με έδρα το Ντουμπάι βρίσκεται στο τελικό στάδιο αποκλειστικής συνεργασίας με Διαφημιστική Εταιρεία Ελληνοκυπριακών συμφερόντων, με σκοπό την αντιπροσώπευση όλων των εκδόσεών τους σε ολόκληρη την Ευρώπη.

 

Ο Διεθνής Όμιλος δραστηριοποιείται στον χώρο των Ειδικών Εκδόσεων και Μέσων Επικοινωνίας από τη δεκαετία του 1980 και σήμερα εκδίδει πέραν των 300 διαφορετικών εντύπων, ενώ το αναγνωστικό του κοινό ξεπερνά τα 10.000.000 μηνιαίως, με παρουσία σε όλα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Ασία και την Αφρική.

 

Η μεγάλη θεματολογία των εκδόσεών τους περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα πιο πολυτελή έντυπα των πιο πάνω αγορών, με κορυφαία στη λίστα τους τα περιοδικά πτήσεων των γνωστότερων Αραβικών και Ασιατικών αερογραμμών.

Thanks for reading Hellenic News of America

 

Η συμφωνία αυτή είναι τεράστιας και στρατηγικής σημασίας για τον επιχειρηματικό κόσμο της Ελλάδας και της Κύπρου, αφού η επικύρωσή της, θα ανοίξει διαύλους επικοινωνίας για νέες επιχειρηματικές συνεργασίες και δραστηριότητες με μεγάλη προοπτική, ιδιαίτερα στον τομέα των επενδύσεων, ακινήτων, υπηρεσιών, εμπορίου και τουρισμού.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, σε πρόσφατη επίσκεψη των συμβούλων της εν λόγω ενδιαφερόμενης εταιρείας στο Ντουμπάι συζητήθηκαν και διευκρινίστηκαν οι όροι συνεργασίας και το ποσό εξαγοράς των δικαιωμάτων αποκλειστικότητας.

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img