Friday, March 29, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΣυνάντηση Παύλου Κοτρότσιου με το Δήμαρχο Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ

Συνάντηση Παύλου Κοτρότσιου με το Δήμαρχο Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Δήμαρχο Ιωαννίνων κ. Μωυσή Ελισάφ και τον Αντιδήμαρχο Ιωαννίνων Βασίλη Βλέτσα είχε ο Ιδρυτής και Πρόεδρος της Hermes Expo International και Ιδρυτής της Hellenic News of America Παύλος Κοτρότσιος.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών για συνεργασία, με στόχο την προβολή της πόλης των Ιωαννίνων, των ιδιαίτερων πολιτιστικών και τουριστικών της στοιχείων στις ΗΠΑ μέσω του “ΕΡΜΗ”. Παράλληλα συζήτησαν για τις σχέσεις ομογενών και γενέτειρας, ενώ ο κ. Ελισάφ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την επικείμενη Έκθεση στις 16 Νοεμβρίου στην Αμερική.

ΦΩΤΟ: Hellenic News of America

“Τα Γιάννενα έχουν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου, καθώς είναι η ιδιαίτερη πατρίδα μου και η προσπάθειά μας είναι να χτίσουμε μια γέφυρα μεταξύ “ΕΡΜΗ” και Ιωαννίνων, αλλά και της Ηπείρου. Είμαι σίγουρος οτι και ο Δήμαρχος κ. Ελισάφ και ο Αντιδήμαρχος κ. Βλέτσας αντελήφθησαν τις πάρα πολλές δυνατότητες που προσφέρει ο “ΕΡΜΗΣ”, ως ένας σταθερός βατήρας εκτόξευσης των επιχειρήσεων στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά και ως ένας πυλώνας για την ελληνική Ομογένεια και τον Φιλελληνισμό” αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Κοτρότσιος.

Η “Hermes Expo International”

Για πάνω απο 30 χρόνια η Έκθεση “ΕΡΜΗΣ” λειτουργεί σαν ένα trade show και event δικτύωσης με την Αμερικανική αγορά προωθώντας και προάγοντας το εμπόριο, την επικοινωνία και τον πολιτισμό. Ο Οργανισμός λειτουργεί σαν ένας “βατήρας” για ελληνικές, ελληνοαμερικανικές και αμερικανικές επιχειρήσεις, αλλά και Φιλέλληνες που θέλουν να δημιουργήσουν νέους οικονομικούς δεσμούς με την επέκταση των δραστηριοτήτων τους στο διευρυμένο δίκτυό μας.

Thanks for reading Hellenic News of America

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία για την ανάδειξη της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, με στόχο οι Ελληνες επιχειρηματίες να ανοίξουν τα φτερά τους και να τους δοθεί η δυνατότητα να δραστηριοποιηθούν στις ΗΠΑ.

Η Hermes Expo θα πραγματοποιηθεί στις 16 Νοεμβρίου 2022 σε συνεργασία με τις τοπικές Αμερικανικες Αρχές, τον Δήμο και την ομάδα οικονομικής ανάπτυξης του Old Bridge στο Νιου Τζέρσι, περιφερειακούς Φορείς και επιχειρήσεις αλλά και επαγγελματιες .

Η Έκθεση επικεντρώνεται κυρίως στους τομείς των τροφίμων και ποτών και στόχο έχει να ενισχύσει την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων.

Στην Έκθεση πραγματοποιούνται στοχευμένα B2B meetings με εκπροσώπους της Αμερικανικής αγοράς στους τομείς που ενδιαφέρει τον κάθε συμμετέχοντα, ενώ η 30χρονη και πλέον εμπειρία μας αποτελεί οδηγό για την άμεση, ομαλή και επιτυχημένη εισαγωγή των επιχειρήσεων στην μεγάλη Αμερικανική αγορά.

Για επιπλέον πληροφορίες ή ερωτήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μας στέλνουν email στο email [email protected] και στο τηλ: 610-202-4465.

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img