Friday, April 19, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
Greek CommunityPeopleΣυνέντευξη με τον τραγουδιστή Hunter Hayes

Συνέντευξη με τον τραγουδιστή Hunter Hayes

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

STORYLINE COVER ART - NO TXT

 

Συνέντευξη με τον τραγουδιστή Hunter Hayes

 

Ο σούπερ σταρ τηs μουσικήs country Hunter Hayes συνομίλησe με τον δημοσιογράφο Μάρκο Παπαδάτο για τοv  καινούργιο του “We Are Not Invisible” τουρ, το οποίο ξεκίνησε στης 20 Μαρτίου στο Pikeville, Κentucky. Το τουρ του θα ολοκληρωθεί στηs 31 Μάιου στην Florida. Θα παίξει με την Danielle Bradbery και τουs τραγουδιστές Dan + Shay.

Thanks for reading Hellenic News of America

 

Ο Ηunter Hayes είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους μουσικούς που παίζει πάνω από 20 όργανα. “Αυτό ήταν το όνειρό μου για πάντα , δεδομένου ότι μεγάλωσα βλέποντας τον Garth Brooks στη σκηνή,” είπε ο Ηunter. “Η αρένα είναι ενα μέρος όπου μπορείτε να συνδυάσετε την ενέργεια τόσων ανθρώπων και να να κάνουμε κάτι τρελό. Αυτός ήταν ένας από τους μεγαλύτερους μου στόχους,” πρόσθεσε ο Ηunter.

 

Ο Ηunter Hayes έκανε πρεμιέρα το τραγούδι του “Invisible” ζωντανά στην φετινή Grammy τελετή. “Αυτή ήταν μία από τις σειρές των εκπλήξεων με αυτό το τραγούδι,” παραδέχθηκε ο Ηunter. “Αυτόs ήταν έναs καλόs τρόπος για να εισάγουν το τραγούδι στο κοινό.”

Φέτος, ο Hunter ήταν υποψήφιos για το “Best Country Solo Performance” Grammy για το τραγούδι του “I Want Crazy”. “Αυτή ήταν μια μεγάλη γιορτή για την ομάδα μας,” είπε ο Ηunter. “Ελπίζω ότι ο καθένας να ξέρει τι σημαίνει αυτό για εμάς.”

 

Το τελευταίο του τραγούδι “Invisible,” το οποίο συνέγραψε , είναι ήδη στο Top 25 στα charts του Billboard Hot Country Airplay. “Αυτό αισθάνεται απίστευτο,” αναφώνησε ο Ηunter. “Εχει απολύτως αλλάξει την ζωή για εμένα . Μου αρέσει το τραγούδι και μου αρέσει το μήνυμά του . Έχει τόση προσωπική αξία για εμένα.”

 

Στις 3 Μαΐου, ο Hunter Hayes θα παίξει μια παράσταση στο Mohegan Sun Arena στο Uncasville, Connecticut, ένα χώρο που είναι αγαπητό στην καρδιά του.

 

Κατά τη διάρκεια της μουσικής του διαδρομής , του Hayes του έχει δοθεί η ευκαιρία να συνεργαστεί με τον Stevie Wonder και είπε ότι θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί του πάλι.  “Η συναυλία που έκανα μαζί του ήταν φοβερή, αλλά θα ήθελα πολύ να δουλέψω μαζί του στο στούντιο. Αυτός είναι ακόμa ένας τελικός στόχος μου,” είπε o Hunter .

 

Για τουs θεατές του είπε, “Δεν μπορώ να σαs ευχαριστήσω αρκετά όλους. Αυτός είναι ο κόσμος μου και ‘Ιnvisible‘ είναι η ιστορία μου και λέει πολλά. Με όλα αυτά που ονειρεύτηκα, οι θεατές μου έχουν αποδείξει σε μένα ότι έχω μια θέση, και είναι η απόδειξη ότι τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα . Δεν μπορώ να περιγράψω σε λόγια πόσο ευχαριστήμενοs είμαι που έχω την μουσική στη ζωή μου. “

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον σούπερ σταρ Hunter Hayes , επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του www.hunterhayes.com.

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img