Thursday, April 18, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
Συνέντευξη του Επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού κ. Μιχάλη Κόκκινου στη...

Συνέντευξη του Επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού κ. Μιχάλη Κόκκινου στη Φωνή της Ελλάδας

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Αξιότιμες κυρίες και αξιότιμοι κύριοι

Για την ενημέρωσή σας, σας αποστέλλουμε συνημμένα, δελτίο τύπου για την συνέντευξη του Επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού κ. Μιχάλη Κόκκινου στη Φωνή της Ελλάδας. Ο Επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού κ. Μιχάλης Κόκκινος, μιλώντας στους δημοσιογράφους Γιώργο Διονυσόπουλο και Θοδωρή Ψαλιδόπουλο, αναφέρθηκε στη συνεργασία μεταξύ των υπηρεσιών, αρμοδίων για την Ομογένεια της Ελλάδας και της Κύπρου . Ο κ. Κόκκινος υπογράμμισε τη σημασία του συντονισμού μεταξύ των δύο χωρών και στο πεδίο των ελληνικών και κυπριακών κοινοτήτων στο εξωτερικό και εξήρε τη συμμετοχή του Κυπρίου ομολόγου του, Επιτρόπου της Προεδρίας για Ανθρωπιστικά και Θέματα Αποδήμων κ. Φώτη Φωτίου, στη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς της Βουλής. Ο κ. Μιχάλης Κόκκινος ανακοίνωσε επίσης την άμεση προώθηση των αναγκαίων ενεργειών για την καθιέρωση της Ημέρας της Ελληνικής Γλώσσας στη χώρα και διεθνώς.

 

 

Στη συνεργασία μεταξύ των υπηρεσιών, αρμοδίων για την Ομογένεια της Ελλάδας και της Κύπρου αναφέρθηκε ο Επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού κ. Μιχάλης Κόκκινος, μιλώντας στη «Φωνή της Ελλάδας» και τους δημοσιογράφους Γιώργο Διονυσόπουλο και Θοδωρή Ψαλιδόπουλο.
Ο κ. Κόκκινος υπογράμμισε τη σημασία του συντονισμού μεταξύ των δύο χωρών και στο πεδίο των ελληνικών και κυπριακών κοινοτήτων στο εξωτερικό και εξήρε τη συμμετοχή του Κυπρίου ομολόγου του, Επιτρόπου της Προεδρίας για Ανθρωπιστικά και Θέματα Αποδήμων κ. Φώτη Φωτίου, στη χθεσινή συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς της Βουλής.
Ο κ. Μιχάλης Κόκκινος ανακοίνωσε επίσης την άμεση προώθηση των αναγκαίων ενεργειών για την καθιέρωση της Ημέρας της Ελληνικής Γλώσσας στη χώρα και διεθνώς.

Thanks for reading Hellenic News of America

Για να ακούσετε την συνέντευξη, πατήστε εδώ

https://soundcloud.com/ertradioprograms/kokkinos20112015a-1?utm_source=soundcloud&utm_campaign=share&utm_medium=facebook

 

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img