Saturday, April 20, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
GreeceΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, Ν. ΠΑΠΠΑ, ΜΕ ΤΟΝ...

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, Ν. ΠΑΠΠΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΟ Β’  

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

 

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, είχε σήμερα συνάντηση με τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, κ.κ. Θεόδωρο Β΄.

Ο Νίκος Παππάς συνεχάρη τον Πατριάρχη για το επιτελούμενο ιεραποστολικό έργο του Πατριαρχείου Αλεξάνδρειας και τόνισε πως η ελληνική Πολιτεία θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός του.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν προς συζήτηση θέματα σχετικά με τις δράσεις του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και τις δυνατότητες ανάπτυξης σχετικής συνεργασίας με το Πατριαρχείο.

Από την πλευρά του, ο Πατριάρχης Θεόδωρος Β’ ενημέρωσε τον Υπουργό για το έργο του Πατριαρχείου και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη στήριξη που απολαμβάνει εκ μέρους της ελληνικής Πολιτείας.

Thanks for reading Hellenic News of America

Ο Πατριάρχης συνοδευόταν από τον εκπρόσωπό του στην Ελλάδα, Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γουινέας κ. Γεώργιο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου, Γιώργος Φλωρεντής.

 

ΛΕΖΑΝΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ:

  1. Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς και ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος είχαν σήμερα συνάντηση με τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, κ.κ. Θεόδωρο Β΄.
  2. O Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, κ.κ. Θεόδωρος Β΄ με τον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρη Κρέτσο και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Γιώργο Φλωρεντή.

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img