Wednesday, April 24, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΣΥΝΑΝΤΗΣΗ TOY ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΠΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ...

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ TOY ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΠΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, VICTORIA NULAND

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

· «Καίριας σημασίας η πολιτική και οικονομική σταθερότητα στην Ελλάδα για το προσφυγικό, τη διασφάλιση της ειρήνης, της σταθερότητας και της ενεργειακής συνεργασίας στην ευρύτερη περιοχή»
Ο Υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, συναντήθηκε σήμερα -στο πλαίσιο επίσημης αποστολής στην Ουάσιγκτον- με τη Βοηθό Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, αρμόδια για τα ευρωπαϊκά και ευρασιατικά θέματα, Victoria Nuland.
Ο Υπουργός Επικρατείας είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στην κυρία Nuland τις θετικές εξελίξεις σε σχέση με το οικονομικό πρόγραμμα της Ελλάδας και τις ευοίωνες προοπτικές για την επόμενη περίοδο, μετά και το ουσιαστικό κλείσιμο της αξιολόγησης στο Eurogroup της 9ης Μαΐου, σε συνδυασμό με την έναρξη -για πρώτη φορά- της συζήτησης για το χρέος.
Στο πλαίσιο της συνάντησης, τονίστηκε από την αμερικανική πλευρά η σημασία που έχει η πολιτική και οικονομική σταθερότητα στην Ελλάδα για την ευρύτερη περιοχή, δεδομένου του κεντρικού ρόλου της χώρας μας στην αντιμετώπιση του προσφυγικού, στην προώθηση των σχέσεων Τουρκίας-Ε.Ε., αλλά και της ενεργούς της συμβολής στη διασφάλιση της περιφερειακής ειρήνης, της σταθερότητας και της ενεργειακής συνεργασίας.

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img