Friday, April 19, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
Food and TravelRegions of GreeceΣυνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΣΕΒΕ στον ιστορικό χώρο του λιμανιού της Θεσσαλονίκης...

Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΣΕΒΕ στον ιστορικό χώρο του λιμανιού της Θεσσαλονίκης  

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Σε συνέχεια της πρώτης επιτυχημένης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΒΕ στο κτίριο του Πολιτιστικού Κέντρου Θεσσαλονίκης του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τραπέζης-ΜΙΕΤ (Βίλα Καπαντζή), πραγματοποιήθηκε χθες 17.07.2018 η δεύτερη συνεδρίαση στον ιστορικό χώρο του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης. Στη συνεδρίαση παρευρέθηκε το Επίτιμο Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Σωτήρης Θεοφάνης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΘ Α.Ε. καθώς και ο Rui Pinto, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΘ Α.Ε.

Ο ΣΕΒΕ, έχοντας βασικό στόχο την ανάπτυξη της εξωστρέφειας αλλά και τη διευκόλυνση του διεθνούς εμπορίου, έχει τονίσει επανειλημμένα τη στρατηγική σημασία που δύναται να έχει το λιμάνι στην επίτευξη των ανωτέρω στόχων. Η ιδιωτικοποίηση του ΟΛΘ αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της Βόρειας Ελλάδας, συμβάλλοντας παράλληλα σημαντικά στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΒΕ, Δρ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Θεοφάνη για τη φιλοξενία στον ιστορικό χώρο του λιμανιού, σημειώνοντας ότι ο ΟΛΘ αποτελεί στρατηγικό σύμμαχο και συνεργάτη του ΣΕΒΕ. Από την πλευρά του, ο κ. Θεοφάνης, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΣΕΒΕ και το Διοικητικό Συμβούλιο για την αμέριστη συμπαράσταση, ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι ο χώρος του λιμανιού είναι πάντα διαθέσιμος για τον ΣΕΒΕ. Παράλληλα, τόνισε ότι η νέα Διοίκηση του ΟΛΘ εντατικοποιεί την προσπάθεια ανάδειξης της αναπτυξιακής δύναμης του λιμανιού, ώστε αυτό να αποκτήσει το ρόλο του κεντρικού λιμανιού της περιοχής των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img