Saturday, April 20, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΣυνεργασία ΥΜΑΘ-ΕΕΝΕ σε θέματα ανάπτυξης       

Συνεργασία ΥΜΑΘ-ΕΕΝΕ σε θέματα ανάπτυξης       

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ), Βασίλη Αποστολόπουλο είχε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός.

Ο κ. Ορφανός ενημερώθηκε για τις θέσεις της ΕΕΝΕ ενώ συζητήθηκε και η συνεργασία του ΥΜΑΘ με την Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών. «Ο βασικός στόχος είναι να προχωρήσουμε με ταχύτερους ρυθμούς προς την ανάπτυξη, η οποία θα τονώσει την απασχόληση. Συνεπώς, οι προτάσεις που συζητήθηκαν οδηγούν προς αυτή την κατεύθυνση. Η συνεργασία μας θα ξεκινήσει από τις αρχές του 2015, συνδράμοντας τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει η ΕΕΝΕ», δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης.

«Ενημερώσαμε τον κ. Ορφανό για τις θέσεις που έχει η ένωση μας για την οικονομία καθώς και για τις προτάσεις που κάναμε προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης», σημείωσε με την σειρά του ο κ. Αποστολόπουλος.

Ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός (Κ) συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ), Βασίλη Αποστολόπουλο (Δ), την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014, στο ΥΜΑΘ. ΑΠΕ- ΜΠΕ/ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΜΑΘ /STR

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img