Saturday, April 20, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
GreeceΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ κ.κ. Μιχάλη Τσαμάζ, Πρόεδρο &...

ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ κ.κ. Μιχάλη Τσαμάζ, Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο Ομίλου ΟΤΕ & Nicholas M. Logothetis, Συνιδρυτή, Concordia Summit & Εκτελεστικό Μέλος ΔΣ Libra Group

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ

ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ κ.κ.

Μιχάλη Τσαμάζ, Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο Ομίλου ΟΤΕ

&

Nicholas M. Logothetis, Συνιδρυτή, Concordia Summit &

Thanks for reading Hellenic News of America

Εκτελεστικό Μέλος ΔΣ Libra Group

 

Με μοναδική επιτυχία και συμμετοχή που ξεπέρασε τα 1000 άτομα, την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017, το 7o Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Capital Link στην Αθήνα,  με θέμα: «Επενδύοντας στην Ανάπτυξη-Το Νέο Πρόσωπο της ΕΚΕ» υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, ολοκλήρωσε τις εργασίες του με την απονομή του Διεθνούς & Ελληνικού «Capital Link CSR Leadership Awards» στους κκ. Μιχάλη Τσαμάζ Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο Ομίλου OTE και Nicholas M. Logothetis Συνιδρυτή, Concordia Summit & Εκτελεστικό Μέλος ΔΣ Libra Group.

 

Το «Capital Link CSR Leadership Award» δίνεται ετησίως σε μία Ελληνική και Διεθνή προσωπικότητα/εταιρεία, για την κοινωνική τους προσφορά και για την εξαιρετική συμβολή τους στην ανύψωση της Ελλάδος και του Ελληνικού Πολιτισμού παγκοσμίως.

 

Η τελετή βράβευσης ξεκίνησε με ομιλία του Δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη

 

O κ.Γιώργος Καμίνης στην ομιλία του τόνισε:

«Οι πόλεις σήμερα παίζουν ενεργό ρόλο ως μοχλοί ανάπτυξης, αναζητώντας «έξυπνους», καινοτόμους τρόπους για τη αντιμετώπιση των σύγχρονων προβλημάτων», δήλωσε ο κ. Καμίνης, αναφέροντας τους χειρισμούς του δήμου Αθηναίων στην  αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης του προσφυγικού, σε συνδυασμό με το σχεδιασμό στρατηγικών για την αναβάθμιση της πρωτεύουσας.

«Σήμερα με περηφάνια μπορούμε να πούμε ότι η Αθήνα είναι μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που και όρθια έμεινε στην κρίση και απέκτησε δυναμική, ενέργεια και προοπτική. Για να είμαστε αποτελεσματικοί, γίναμε πολυεπίπεδοι. Επενδύουμε στα στρατηγικά μας πλεονεκτήματα, όπως είναι ο τουρισμός και ο πολιτισμός -και στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων και σημείωσε:    «Αφουγκραζόμαστε όλο και περισσότερο την Κοινωνία των Πολιτών, διευρύνουμε τις συνεργασίες μας με δημόσιους οργανισμούς, ακαδημαϊκά ιδρύματα αλλά και τον ιδιωτικό τομέα. Διαβουλευόμαστε με όσους ζουν, δημιουργούν και εργάζονται στην πόλη και αναζητούμε πόρους για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε τις ανάγκες τους και να δώσουμε λύσεις».

Τέλος ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης αναφέρθηκε στην πολιτικό σχεδιασμό και τη στρατηγική του δήμου Αθηναίων , δίνοντας έμφαση  στην ανάπτυξη δικτύων, στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών, με όραμα όπως είπε, την αναβάθμιση της συμμετοχής της Αθήνας  σε ευρωπαϊκά δίκτυα και προγράμματα.

 

Ο κ. Νίκος Μπορνόζης, Πρόεδρος της Capital Link, προλόγισε τους βραβευόμενους στους οποίους απονεμήθηκαν τα βραβεία από τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη, στο πλαίσιο τιμητικής τελετής.

 

 

Ελληνικό Βραβείο “2017 Capital Link CSR Leadership Award”

Ο κ. Μιχάλης Τσαμάζ, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου OTE, παρέλαβε το βραβείο από τον κ. Γιώργο Καμίνη, Δήμαρχο Αθηναίων ως αναγνώριση της εξαιρετικής συμβολής του Ομίλου στους τομείς του περιβάλλοντος, της κοινωνίας και της εταιρικής διακυβέρνησης. Η βιώσιμη ανάπτυξη του Ομίλου ΟΤΕ είναι αυτή που οδηγεί τη στρατηγική και τις δράσεις του στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για όλους.

 

Παραλαμβάνοντας το βραβείο «2017 Capital Link CSR Leadership Award», ο κ. Τσαμάζ, σημείωσε:

«Με όχημα την τεχνολογία και την καινοτομία και με τη δύναμη των ανθρώπων του, ο Όμιλος ΟΤΕ έχει όραμα να κάνει τον κόσμο καλύτερο. Στη νέα ψηφιακή εποχή, η έννοια του υπεύθυνου επιχειρείν συνδέεται άρρηκτα με τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη συνολική συνεισφορά των εταιρειών στην οικονομία, την κοινωνία, το περιβάλλον. Σήμερα, υπεύθυνη επιχειρηματικότητα, είναι να φτιάχνεις τα δίκτυα του μέλλοντος, να αναπτύσσεις καινοτόμες λύσεις για τις επιχειρήσεις, να προσφέρεις υπηρεσίες και προϊόντα, σχεδιασμένα, από το πρώτο έως το τελευταίο βήμα, με υπεύθυνες πρακτικές. Να είσαι δίπλα στους εργαζόμενούς σου, να στηρίζεις τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, να δίνεις πρόσβαση στη γνώση και την τεχνολογία σε όλους, να αναδεικνύεις και να προάγεις το σύγχρονο προφίλ της χώρας σου. Αυτή είναι η επιτομή της ηθικής  ηγεσίας».

 

Ο κ. Μιχάλης Τσαμάζ είναι, από το Νοέμβριο του 2010, επικεφαλής του Ομίλου ΟΤΕ, κορυφαίου τηλεπικοινωνιακού παρόχου στην Ελλάδα και την ΝΑ Ευρώπη, μέλος του Ομίλου Deutsche Telekom.

Υπό τη διοίκησή του, ο Όμιλος ΟΤΕ εξυγίανε τα οικονομικά του, δημιούργησε νέες πηγές εσόδων, και μετασχηματίστηκε σε μια σύγχρονη εταιρεία τεχνολογίας με τον πελάτη στο επίκεντρο και την COSMOTE ως ενιαία εμπορική μάρκα για τα προϊόντα του Ομίλου σε σταθερή, κινητή, internet και τηλεόραση. Η υγιής χρηματοοικονομική του θέση, επιτρέπει στον Όμιλο ΟΤΕ να εφαρμόζει ένα εκτεταμένο, πολυετές, σχέδιο επενδύσεων σε δίκτυα οπτικών ινών, κινητής νέας γενιάς, υπηρεσιών πληροφορικής και συνδρομητικής τηλεόρασης εκσυγχρονίζοντας τις υποδομές της χώρας. Η στρατηγική του Ομίλου εστιάζει πλέον στον  ψηφιακό του μετασχηματισμό και την προσαρμογή στα δεδομένα που δημιουργεί η νέα ψηφιακή εποχή.

Από το 2001, ο κ. Τσαμάζ κατείχε σειρά θέσεων ευθύνης στον ΟΤΕ, επιβλέποντας την πορεία των διεθνών θυγατρικών του Ομίλου. Έχει διατελέσει μέλος Διοικητικών Συμβουλίων θυγατρικών του ΟΤΕ και της COSMOTE στο εξωτερικό και μέλος του ΔΣ της ΕΕ, στην Μεγάλη Βρετανία. Κατέχει, επίσης, τη θέση του Προέδρου του ΔΣ της Telekom Romania Communications. Είναι μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΒ από τον Ιούλιο 2016 ενώ από το Νοέμβριο του 2016 έχει οριστεί Επικεφαλής της Επιτροπής Ψηφιακής Οικονομίας. Πριν την ένταξή του στον ΟΤΕ, ο κ. Τσαμάζ είχε αναλάβει διαδοχικά υψηλόβαθμες διοικητικές θέσεις στους τομείς του Marketing και των Πωλήσεων, αλλά και Γενικής Διεύθυνσης σε πολυεθνικές εταιρείες όπως η Vodafone και η Philip Morris.

Ο κ. Τσαμάζ έχει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του New Brunswick του Καναδά.

 

 

 

Διεθνές Βραβείο “2017 Capital Link CSR Leadership Award”

Ο κ. Nicholas M. Logothetis, Συνιδρυτής, Concordia Summit & Εκτελεστικό Μέλος ΔΣ Libra Group, έλαβε το βραβείο από το Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη, σε αναγνώριση του σημαντικού έργου της Concordia να φέρνει σε απευθείας επαφή ηγέτες από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, με στόχο το δημιουργικό διάλογο που θα οδηγήσει σε ένα καλύτερο, βιώσιμο μέλλον.

 

O Nicholas Logothetis είναι Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στο Libra Group και Συνιδρυτής και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Concordia.  O Nicholas είναι ένας επιχειρηματίας που διακρίνεται για το πάθος του για την πολιτική και τις διεθνείς υποθέσεις. Ίδρυσε το Concordia, μαζί με τον συνεργάτη του Matthew Swift, με στόχο να διευκολύνει τη συνεργασία μεταξύ πολλών τομέων, ώστε να αντιμετωπιστούν επαρκώς οι παγκόσμιες προκλήσεις και να συμβάλλει στο σχεδιασμό ενός καλύτερου, βιώσιμου μέλλοντος. Η προσήλωση σε αυτό το στόχο και η δέσμευσή του μέσα από συνεργασίες να προσφέρει λύσεις στις διεθνείς προκλήσεις, κατέστησαν το Concordia ως ένα από τα εξέχοντα διεθνή κέντρα παγκόσμιων συνεργασιών μεταξύ ιδιωτικού και δημοσίου τομέα.

Ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου στο Concordia, ηγείται ενός διακεκριμένου συμβουλίου που αποτελείται από κορυφαίους ηγέτες από την πολιτική, τις επιχειρήσεις, τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και τον ακαδημαϊκό τομέα. Οι ηγετικές του ικανότητες να καθοδηγεί το Concordia ώστε να δημιουργεί ευκαιρίες για συνεργασίες ιδιωτικού-δημοσίου, έχουν καθιερώσει το Concordia ως φημισμένο ηγέτη στο χώρο της δημιουργίας συνεργασιών.

Από την ίδρυση του Concordia το 2011 επέβλεψε τη διοργάνωση έξι Διεθνών Συνόδων Κορυφής και πλειάδας συνεδρίων σε τοπικό και επαγγελματικό επίπεδο, με επιφανείς ομιλητές από τον δημόσιο, τον ιδιωτικό και μη κερδοσκοπικό τομέα, συμπεριλαμβανομένων πολλών πρώην και νυν επικεφαλής Κρατών.

Ο Nicholas είναι μέλος του Βασιλικού Ινστιτούτου Διεθνών Υποθέσεων τoυ Λονδίνου, του National Press Club Washington DC καθώς και του Overseas Press Club. Πριν δημιουργήσει το Concordia και ενταχθεί στο Libra Group, πέρασε αρκετά χρόνια αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία στον κλάδο των μέσων μαζικής ενημέρωσης στα Fox News, British Sky Broadcasting, Bryan Cave LLP, Husch Blackwell Sanders and News Corporation. Ο Nicholas τελείωσε τη Σχολή Διεθνών Υποθέσεων Elliott στο Πανεπιστήμιο George Washington.
ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Όλο το υλικό του Συνεδρίου – Παρουσιάσεις, ομιλίες, φωτογραφίες, συνεντεύξεις και videos, είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Capital Link, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.csringreece.gr/forum/2017

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

 

Υπό την Αιγίδα: του Δήμου Αθηναίων

Κορυφαίος Χορηγός & Χορηγός Λευκώματος: ΟΤΕ

Παγκόσμιος Χρυσός Χορηγός: EY

Μεγάλοι Χορηγοί: Calamos Investments, Ελληνικά Πετρέλαια , Libra Group

Κύριοι Χορηγοί: Atlantic Bank, Hellas Gold, Metropoulos & Co.

Χορηγοί: Β2Kapital, ΔΕΗ, Deca Investments, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, ICAP Group, McKinsey&Company, Παπαστράτος, Potamitis Vekris, Tickethour

Υποστηρικτές Χορηγοί: AIG, Α.Σ. Παπαδημητρίου & Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία, First Athens Corporate Finance, Friesland Campina, Shearman & Sterling LLP,  Τράπεζα Πειραιώς, Watson Farley & Williams

Διεθνείς Οργανισμοί: European Bank for Reconstruction and Development, European Investment Bank, European Investment Fund, International Finance Corporation  

Χορηγοί Coffee Break: Kafea EmporikiTechniki S.A, Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε.

Φορείς Υποστήριξης: AFI Action Finance Initiative, Ένωση Αποφοίτων Αμερικανικών Πανεπιστήμιων, Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, Concordia, CYA Study Abroad in Greece, Ελληνική Ένωση Διαμεσολαβητών, Ελληνικό Κέντρο Διαμεσολάβησης & Διαιτησίας, ΕλλΚΕΔ – Ελληνικό Κέντρο Εργασιακής Διαμεσολάβησης,  Endeavor Greece, Ένωση Ναυτιλιακών Οικονομολόγων Ελλάδας, Hellenic Entrepreneurship Award, Hellenic Start Up Association, Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού, Propeller Club, Ροταριανός Όμιλος Αθηνών, Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών, Συμβούλιο ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, Σύνδεσμος Α.Ε. και Ε.Π.Ε.

Χορηγοί Επικοινωνίας: AllAboutShipping, Magazine Building Green, CNN Greece, COSMOS Hellenic Public Radio, CSR index, Εφημερίς Δημοπρασιών & Πλειστηριασμών, Economia Publishing, Εθνικός Κήρυκας, epixeiro.gr, Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Mignatiou.com, www.Nextdeal.gr, ΣΚΑΪ, Skywalker

 

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΦΟΡΕΙΣ – ΜΚΟ

  • «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ» ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ •«ΧΑΤΖΗΠΑΤΕΡΕΙΟ» ΚΑΣΠ (ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ) •AIESEC HELLAS -ΕΝΩΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ •ETHELON ΑΜΚΕ •GIVMED | SHARE MEDICINE SHARE LIFE •HIGHER INCUBATOR GIVING GROWTH & SUSTAINABILITY •MDA ΕΛΛΑΣ •REVIVE GREECE •SPECIAL OLYMPICS ΕΛΛΑΣ •THE TIPPING POINT •ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ (ΑΓΓΙΓΜΑ) •ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ-ΟΜΙΛΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ •ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. ΑΧΑΪΑΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΑΣΤΟΥ •ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΑΣΤΟΥ •ΑΛΜΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ •ΑΜΥΜΩΝΗ •ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ •ΑΝΙΜΑ ΑΜΚΕ-ΜΚΟ •ΑΝΟΔΟΣ •ΑΠΟΣΤΟΛΗ «ΑΝΘΡΩΠΟΣ» •ΑΡΩΓΗ 12+ •ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ •ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ •ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΒΙΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (Β.Ι.Ο.) •ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΜΚΟ •ΕΕΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ •ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΖΩΔΟΥΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΕΩΣ •ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ •ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ – ΕΛΛΟΚ •ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ (ΕΣΠ) / GREEK COUNCIL FOR REFUGEES (GCR) •ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΝΟΗΤΙΚΩΣ ΥΣΤΕΡΟΥΝΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ (Ε.Γ.Ν.Υ.Α.) •ΕΠΑΨΥ •ΕΣΤΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ •ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ •Η ΣΚΥΤΑΛΗ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΩΝ ΚΑΡΔΙΑΣ-ΠΝΕΥΜΟΝΩΝ •ΙΔΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ» •ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Ι.Ο.ΑΣ.) •ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΕΡΕΥΝΑΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ •ΚΕΘΕΑ •ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ •ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ •ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ “ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ” •ΜΕΡΙΜΝΑ •ΜΕΤΑΔΡΑΣΗ •ΜΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ- ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΜΕΑ “ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ” •ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ «ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ» •ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ •ΟΜΙΛΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ •ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ •ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΕΝΩΣΗ ΣΠΑΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ •ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ (ΠΑΚΟΕ) •ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΝΕΥΡΟΙΝΩΜΑΤΩΣΗ •ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΑΣΤΟΥ •ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ “Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ” •ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΑΠΗΡΩΝ •ΠΕΨΑΕΕ (ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ) •ΠΥΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ – FREEDOM GATE GREECE •Σ.Κ.Ε.Π. – ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ •ΣΥΖΩΗ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ, ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣΟΡΑΣΗΣ & ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ •ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» •ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ -ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ •ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΚΙΛΚΙΣ •ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ – ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ – ΦΙΛΩΝ – ΙΑΤΡΩΝ •ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ •ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑ •ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ – Η ΑΓΚΑΛΙΑ •ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ •ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Σ.Θ.Ι.Ε.) •ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ •ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ •ΧΟΟΥΠ ΤΖΕΝΕΣΙΣ •ΨΥΧΟΓΗΡΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ “Ο ΝΕΣΤΩΡ”

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ – Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ CAPITAL LINK

Με έδρα τη Νέα Υόρκη και παρουσία στο Λονδίνο, την Αθήνα και το Όσλο, η Capital Link δραστηριοποιείται από το 1995 στον τομέα των Επενδυτικών Σχέσεων και Επικοινωνίας (Investor Relations & Financial Communication).

Η Capital Link εξειδικεύεται στο χώρο της Ναυτιλίας, συνεργαζόμενη με την πλειονότητα των Ναυτιλιακών εταιριών εισηγμένων στα Χρηματιστήρια της Ευρώπης, Αγγλίας και Αμερικής. Παράλληλα διοργανώνει ετησίως μία σειρά Συνεδρίων στη Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Αθήνα, Λεμεσό, Σαγκάη και από φέτος Σιγκαπούρη, που αφορούν στους κύριους τομείς δραστηριότητάς της.

Από τον Ιανουάριο του 2011,η Capital Link επέκτεινε τις δραστηριότητες της στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, δημιουργώντας το δίγλωσσο portal www.csringreece.gr , μία πρωτοποριακή ιστοσελίδα η οποία  γεφυρώνει την επικοινωνία μεταξύ των εταιριών και των φορέων που εκπροσωπούν τη Κοινωνία, αποτελεί μία συγκεντρωτική πηγή ενημέρωσης όλων των νέων που αφορούν στο χώρο της ΕΚΕ και δίνει βήμα και φωνή σε Συλλόγους από όλη την Ελλάδα.

Η Capital Link διοργανώνει δεκατέσσερα Συνέδρια ετησίως, εκ των οποίων τα επτά επικεντρώνονται στον ναυτιλιακό τομέα. Τα Συνέδρια της Capital Link προσελκύουν την ελίτ των οικονομικών, επενδυτικών και ναυτιλιακών κοινοτήτων και παρέχουν ένα μοναδικό συνδυασμό πληροφοριακού περιεχομένου, ευκαιριών μάρκετινγκ και δικτύωσης. Η παγκόσμια πλατφόρμα μάρκετινγκ της Capital Link ενισχύει την προβολή και την εμβέλεια αυτών των Συνεδρίων κατά τη διάρκεια του έτους σε παγκόσμια κλίμακα, με διάρκεια πέραν από την ημερομηνία κατά την οποία πραγματοποιείται κάθε εκδήλωση, καθιστώντας τα ένα συνεχές σημείο αναφοράς για τους συμμετέχοντες στην αγορά.

Οι προσπάθειες και η συμβολή της Capital Link έχουν αναγνωριστεί το 2011 από τα Ελληνικά Ναυτιλιακά Βραβεία Lloyds’s List, το 2012, το 2013 από το περιοδικό InterContinental Finance, το 2016 από το περιοδικό Wealth & Finance. Επίσης, το 2016, από το Propeller Club και Ελληνο-Αμερικανικό Ινστιτούτο AHI στην Washington.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με:

κα Όλγα Μπορνόζη    ο[email protected]  +30 210 6109 800

κα Μάιρα Κίτωβα     [email protected] +30 210 6109 800

www.capitallink.com  

 

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img