Wednesday, April 24, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΤο Ελαιόλαδο Πηλίου "Οικογένεια Βολιώτη" νέο μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Το Ελαιόλαδο Πηλίου “Οικογένεια Βολιώτη” νέο μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Το Ελαιόλαδο Πηλίου Οικογένεια Βολιώτη αποτελεί νέο μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Έχοντας πιστοποιηθεί από την ελληνική, πολυεθνική εταιρεία EUROCERT, για την ελληνικότητα της έδρας, παραγωγής και ιδιοκτησίας της, η εταιρεία Οικογένεια Βολιώτη με την ένταξή της συνεισφέρει στο όραμα της πρωτοβουλίας.

Η Οικογένεια Βολιώτη έχει λάβει πολλά βραβεία, ενώ από το 2015, λόγω της υψηλής ποιότητας και του πλούσιου αρώματος του, το Ελαιόλαδο Πηλίου Οικογένεια Βολιώτη έχει γίνει ευρέως γνωστό και συμμετέχει ενεργά στην ελληνική και παγκόσμια αγορά. Επίσης, έχει δημιουργήσει και ηλεκτρονικό κατάστημα με αποστολές σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό αναπτύσσοντας σχέσεις υγιούς συνεργασίας και άμεσης εξυπηρέτησης με το καταναλωτικό κοινό. Με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή ελαιολάδου, το νέο μέλος της πρωτοβουλίας, δίνει έμφαση στην άρτια εταιρική οργάνωση και δείχνει σεβασμό στον παραγωγό και τον καταναλωτή.

Το πρώτο ελαιοτριβείο της Οικογένειας Βολιώτη ξεκίνησε τη λειτουργία του στο χωριό ‘Αγιος Βλάσιος Πηλίου το 1969 και λίγο αργότερα, το 1981, μεταφέρθηκε σε καινούριες εγκαταστάσεις. Από το 2019, στο εργοστάσιο της εταιρείας Οικογένεια Βολιώτη έχει εγκατασταθεί νέος τεχνολογικός εξοπλισμός που εισάγει την έκθλιψη του ελαιόλαδου χωρίς νερό. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται ακόμη μεγαλύτερη αντοχή της διατροφικής αξίας και γεύσης στο παραγόμενο ελαιόλαδο, προσφέροντας νέα δυναμική στην οικογενειακή επιχείρηση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img