Thursday, April 18, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
GreeceCultureΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΣ ΑΝΝΑ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΨΗΛΑΦΙΖΟΝΤΑΣ...

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΣ ΑΝΝΑ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΨΗΛΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Φίλοι μου αγαπημένοι, δε ξέρω πώς να σας ευχαριστήσω για αυτή αυτή την ιδιαίτερη στιγμή μου που θελήσατε και μοιραστήκατε μαζί μου στο Ζάππειο Μέγαρο ψηλαφίζοντας τις λέξεις μου από το «αναλόγιο της παλάμης μου». Αυτή η νύχτα θα ζει όσο ζω στη μνήμη μου και στη καρδιά μου ανεξίτηλη! Φίλοι μου, όταν φτάνεις επιτέλους στο τέλος ενός στόχου και κοιτάς πίσω, μόνο τότε συνειδητοποιείς την συνολική σου πορεία και τους ανθρώπους που την επηρέασαν. Σε αυτούς θέλω να αναφερθώ και να τους ευχαριστήσω θερμά για την σημαντική βοήθεια που μου προσέφεραν. 
Θερμά ευχαριστώ τον εκδότη μου Νίκο Ναούμη για την πίστη του εξ αρχής στο πόνημά μου, καθώς και τον υπεύθυνο Λογοτεχνίας των εκδόσεων ΒΕΓΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ , τον συγγραφέα Δημήτρη Αρβανίτη. Ευχαριστώ τους επιμελητές μου, Αθηνά Πασίδου και Σωτήρη Δογάνη. Την Μαρία Παπαδάκη για την σχεδίαση εξωφύλλου και τη σελιδοποίηση. Την κόρη μου Αθηνά Αβούρη για την επεξεργασία της φωτογραφίας του εξωφύλλου Ευχαριστώ όλους εκείνους τους φίλους και συνεργάτες που οραματίστηκαν και συνετέλεσαν στην οργάνωση και την επικοινωνιακή υποστήριξη. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, κυρία Νίνα Διακοβασίλη που μου έκανε την τιμή μαζί με τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου να χαίρω της Αιγίδας του Ομίλου, αλλά και για τον πανανθρώπινο πρόλογό της που ακούμπησε με περίσσια αγάπη και απόσταγμα ψυχής στο βιβλίο μου και στη αποψινή παρουσίασή του. Ξεχωριστά θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον κ. Ηλία Μαργιόλα Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τυφλών που με τον εισαγωγικό πρόλογό του στο βιβλίο, και την συγκινητική του ομιλία του έδωσε ξεχωριστό χρώμα. Ευχαριστώ όλους τους συντελεστές που προσφέρθηκαν τιμής ένεκεν να ντύσουν με της τέχνης τους τα μαλάματα την αποψινή παρουσίαση του νέου μου βιβλίου. Ευχαριστώ τους εξαίρετους ηθοποιούς Γιάννη Καρατζογιάννη και Πέγκυ Τρικαλιώτη για τις μοναδικές αφηγήσεις τους. Τους ανυπέρβλητους ερμηνευτές, Κώστα Καράλη, Μελίνα Ασλανίδου και τον Σωτήρη Δογάνη για τις ανυπέρβλητες ερμηνείες τους. Τους σπουδαίους μουσικούς, στο πιάνο τον συνθέτη και μαέστρο Νίκο Στρατηγό, στο ακορντεόν τον Γιώργο Μπαμπάνη, στο πιάνο τον Παντελή Πέτρου και στο βιολί τον Κυριάκο Πέτρου για την υπέροχη μελωδική συμμετοχή τους στη βραδιά. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου κύριο Διονύση Χατζηδάκη και τον Αντιπρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού κύριο Ντίνο Νικολαΐδη, για την ευγενική παραχώρηση της εξαίρετης Γυναικείας Χορωδίας ΝΗΡΗΙΔΕΣ, καθώς και της μαέστρου της χορωδίας κυρία Κατερίνα Βασιλικού. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους οικείους μου , συγγενείς και φίλους, που με στήριξαν στο διάστημα της συγγραφής και όχι μόνο. Ευχαριστώ για το συντονισμό και την παρουσίαση της εκδήλωσης την αγαπημένη ταλαντούχα δημοσιογράφο, Χριστίνα Βίδου, που σε αυτή την τόσο σημαντική μου στιγμή αποδέχτηκε με χαρά να παρουσιάσει με τόση αγάπη την εκδήλωση. Ευχαριστώ τους ευγενικούς υποστηρικτές της παρουσίασης για την ανιδιοτελή βοήθεια τους, Μinoan Lines, ΗΧΟΤΡΟΠΙΟ, Σιδέρης. Μanos Backline Sernices – Μάνος Βασιλάκης. atticanews.gr – Αντώνης Τσαγκρώνης,afieromata.gr – Δημήτρης Ζάχος, Cityinews – Ντίνα Κονταρίνη, mcnews.gr – Μαρία Χατζηνικολάου, nea-avlaia.gr – Κατερίνα Ζαχαριουδάκη, Ωδή στην τέχνη – Ντίνα Κονταρίνη. Τέλος ευχαριστώ όλους εσάς που παραβρεθήκατε στο πλευρό μου. Εσάς που με μάθατε πως «πιστεύω δεν σημαίνει νομίζω, ούτε θεωρώ, σημαίνει τολμώ και εμπιστεύομαι».
Σας αγαπώ 
Πάντα φίλη σας Άννα

Attachments area
Preview YouTube video ΑΝΝΑ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ ΨΗΛΑΦΙΖΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ 12/12/2016

ΑΝΝΑ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ ΨΗΛΑΦΙΖΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ 12/12/2016

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img