Thursday, March 28, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
CommunityCultureΤο να υπηρετεί κανείς σχεδόν επί 1/3 του αιώνος τους σκοπούς, τους...

Το να υπηρετεί κανείς σχεδόν επί 1/3 του αιώνος τους σκοπούς, τους στόχους και τις επιδιώξεις της ελληνικής ομογένειας, είναι ένα γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Πίψου 9 Θεσσαλονίκη τηλ.+306945556155 – +302310501375

e-mail: [email protected]

 

 

Thanks for reading Hellenic News of America

ΠΡΟΣ:

            – κ. ΠΑΥΛΟ ΚΟΤΡΟΤΣΙΟ                                                                                                                                            

Ιδρυτή & Εκδότη εφημερίδας HELLENIC NEWS OF AMERICA

Ιδρυτή & Πρόεδρο HERMES EXPO INTERMATIONAL

            – Συντελεστές της εφημερίδας HELLENIC NEWS OF AMERICA       

 

Θεσσαλονίκη 10-10-2017

            Αξιότιμε κ. Πρόεδρε & Συντελεστές της εφημερίδας HELLENIC NEWS OF AMERICA,                                                          

Το να υπηρετεί κανείς σχεδόν επί 1/3 του αιώνος τους σκοπούς, τους στόχους και τις επιδιώξεις της ελληνικής ομογένειας, είναι ένα γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό. Ιδίως η αντοχή στο χρόνο και η διαρκής εγρήγορση και επί των εθνικών μας θεμάτων, προσδίδει ιδιαίτερο κύρος και χαρακτηριστικά αλλά και έπαινον στις προσπάθειές σας.

Ο συνδυασμός των δράσεων HELLENIC NEWS OF AMERICA και της HERMES EXPO INTERMATIONAL, δημιουργεί τις αναγκαίες γέφυρες μεταξύ των ελλήνων επιχειρηματιών και των ελληνοαμερικανών αλλά και αμερικανών που κατοικείτε εις την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού στη μεγάλη φίλη χώρα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, ώστε να ανοίγονται δίαυλοι συνεργασιών με αμφοτεροβαρή και αμοιβαία οφέλη.

Γιορτάζουμε μαζί σας, χαιρόμαστε μαζί σας και δεν ξεχνάμε ότι μαζί μας ήσασταν και εις την πρώτη προσπάθεια διεθνοποίησης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, στη διάρκεια της επίσκεψης και παρουσίασης του θέματος στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών επί Προεδρίας Kofi Annan.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τη συνδρομή σας στην αναγνώριση της Γενοκτονίας ως τοιαύτης, σε πολλές πολιτείες (states) των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και του Καναδά και ότι αγωνίζεστε μαζί με τους έλληνες Congressmen, τους Αχέπανς, την Αρχιεπισκοπή Βορείου & Νοτίου Αμερικής και όλες τις ομογενειακές οργανώσεις για την ευόδωση των σκοπών μας.

Μεταδίδουμε το μήνυμά σας για τον εορτασμό, τα συγχαρητήριά μας και την αγάπη μας σε όλα τα μέλη μας από την Αυστραλία έως τη Ρωσία και τις χώρες της πρώην Σοβιετικής ΄Ενωσης. Ευχόμαστε και ελπίζουμε οι επίγονοί μας να συνεορτάσουν κα να συνεορτάσουμε και στα 100 χρόνια των HELLENIC NEWS OF AMERICA και της HERMES EXPO INTERMATIONAL.

Ο Θεός να σας ευλογεί.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Για το ΠΑ.Σ.Π.Ε.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ

Χαράλαμπος Αποστολίδης                                Στέφανος Τανιμανίδης

Δικηγόρος Παρ΄ Αρείω Πάγω                                                                  Συγγραφεύς

΄Αρχων ΄Εκδικος Οικ. Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως                     Επίτιμος Πρόεδρος

Πανελλήνιας Ομοσπονδίας

Ποντιακών Σωματείων (Π.Ο.Π.Σ.)

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img