Friday, March 29, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΤο ΠΑΣΟΚ αλλάζει όνομα: Δημοκρατική Παράταξη!

Το ΠΑΣΟΚ αλλάζει όνομα: Δημοκρατική Παράταξη!

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

 

PASOK-Synedrio

Το ΠΑΣΟΚ αλλάζει όνομα: Δημοκρατική Παράταξη!

 

Σε νέα πολιτικά… βαφτίσια θα προχωρήσει το ΠΑΣΟΚ, στον απόηχο της καθόδου του στις πρόσφατες ευρωεκλογές ως Ελιά, και του θετικού αποτελέσματος που είχε.

Thanks for reading Hellenic News of America

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Έθνους της Κυριακής”, σε σχετικό ρεπορτάζ το οποίο δημοσιεύει η Φώφη Γιωτάκη, το ΠΑΣΟΚ θα μετονομαστεί σε Δημοκρατική Παράταξη, βγάζοντας από το συρτάρι ένα παλαιό σχέδιο του Γιώργου Παπανδρέου, τον οποίο τα σχετικά σενάρια εμφάνιζαν έτοιμο να προχωρήσει σε μια τέτοια ριζική αλλαγή, τόσο μετά από τις εκλογές του 2004, όσο μετά και από εκείνες του 2007.

 

Σήμερα, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να έχει προαναγγείλει για το φθινόπωρο του 2014 ιδρυτικό συνέδριο για τη νέα Κεντροαριστερά, εκ των πραγμάτων επανέρχεται στο προσκήνιο η προοπτική αλλαγής ονόματος στο ΠΑΣΟΚ, που σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες του “Έθνους της Κυριακής” θα μετονομαστεί σε Δημοκρατική Παράταξη.

 

This article orignially ran on  ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ.gr

 

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img