Friday, March 29, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
CommunityΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Pan Gregorian ΣΤΟ NJ ΓΙΟΡΤΑΣΕ THN 31η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ...

ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Pan Gregorian ΣΤΟ NJ ΓΙΟΡΤΑΣΕ THN 31η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΛΕΤΣΑΚΗ ΣΤΟ VENETIAN 8.11. 2015

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Pan Gregorian ΣΤΟ NJ ΓΙΟΡΤΑΣΕ THN 31η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΛΕΤΣΑΚΗ ΣΤΟ VENETIAN 8.11. 2015

 

Το φιλανθρωπικό Pan Gregorian τίμησε την Τόνι Μπλετσάκη

 

Η Αντωνία Μπλετσάκη που υπηρετεί τον Οργανισμό των Ελλήνων Εστιατόρων της Νέας Ιερσέης, σήμερα Διευθύντρια του Οργανισμού, τιμήθηκε στο επίσημο ετήσιο Δείπνο για τις υπηρεσίες της και την αφοσίωσή της στον οργανισμό απο το 1987.

Thanks for reading Hellenic News of America

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο ς “ Venetian” στο Γκάρφιλντ της Νέας Ιερσέης. Το Διοικητικό Συμβούλιο φέτος ενίσχυσε τη Μητρόπολη της Νέας Ιερσέης με το ποσό 10,000 δολαρίων, την Ακαδημία του Αγίου Βασιλείου με το ποσό 5,000 δολαρίων, την Εδρα Ελληνικών Σπουδών “Οδυσσέας Ελύτης” στο Rutgers και ποσό 3,000 δολαρίων στο Ronald McDonald House.

Παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα η Τόνι Μπλετσάκη δήλωσε, “Θα συνεχίσω να εργάζομαι με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αγάπη για το Pan Gregorian και για το Φιλανθρωπικό Ιδρυμα για όσα χρόνια μπορώ” ευχαριτόντας όλα τα μέλη της διοίκησης, με ιδιαίτερη στον κ. Γιάννη Κάλλα. “Είναι τιμή για μένα να εργάζομαι για αυτόν τον οργανισμό που αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου”, τόνισε η κ. Μπλετσάκη και αναφέρθηκε και στον αείμνηστο ιδρυτή του Pan Gregorian, Γιώργο Μανωλιό και στην συνέχεια αφιέρωσε την τιμητική πλακέτα στους δύο γιους της Στέφανο και Γιάννη και το σύζυγό της Νίκο.

Ο Τσαίρμαν του Παν Γρηγόριαν κ. Γιάννης Σακελλάρης, δήλωσε ότι Η Τόνι Μπλετσάκη αποτελεί πολύτιμη συνεργάτηδα του οργανισμού αλλά και του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος. Ο πρόεδρος της Εταιρείας κ. Γιώργος Σιαμπούλης δήλωσε ότι της αξίζει πραγματικά αυτή η τιμή για την αφοσίωσή της στον Οργανισμό μας.

Photo MGTVUSA/ HNA

Ο κ. Δημήτρης Καφχίτσας Τσαίρμαν του Παν Γρηγόριαν οφ Αμέρικα δήλωσε πολύ ευχαριστημένος και συγκινημένος για την εκδήλωση και εξήρε με την σειρά του το έργο και την συνεργασία των Παν Γρηγόριανς με την Τόνι. Στην συνέχεια ο κ. Πήτ Τσαγκαράκης πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Upper NY με τους συνεργάτες του μίλησαν για τον οργανισμό και την κ. Μπλετσάκη για το ήθος και την εργατικότητάτης. Κ Ταμίς του Παν Γρηγόριαν Μέτρο ΝΥ κ. Νίκος Μπαρδης και Co-Chairman Pan Gregorians of America συνεχήρη την Τόνι και τους Παν Γρηγόριανς για την απόφασή τους.

Για το μεγάλο φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί το Ιδρυμα στα 31 χρόνια ύπαρξής του μίλησε ο πρόεδρός του Τζέιμς Λογοθέτης και τονίζοντας πως “ο ρόλος του Ιδρύματος μεγαλώνει και το έργο συνεχίζεται” . Ο Οργανισμός μας δήλωσε έχει προσφέρει πάνω απο 3 εκκατομύρια σε πολλούς οργανισμούς και ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Το φιλανθρωπικό έργο του Pan Gregorian εξήρε και ο Μητροπολίτης Νέας Ιερσέης κ. Ευάγγελος, ο οποίος ευλόγησε την εκδήλωση και ιδιαίτερα ευχαρίστησε τα μέλη του οργανισμού για τη συνεχή υποστήριξή τους προς τη Μητρόπολη Νέας Ιερσέης. Αναφερόμενος στην κ. Μπλετσάκη είπε ότι είναι ένα στέλεχος δυναμικό, μια φιλάνθρωπος που εργάζεται σκληρά και την κάλεσε να συνεχίσει να εργάζεται με την ίδια αφοσίωση και πίστη.

Ο Δρ. Δημήτριος Παναγιώτου ήταν ο Συμποσιάρχης της βραδιάς και ο Σταύρος Θεοδώρου με την ορχήστρα του διασκέδασαν τους παρευρισκομένους.

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img