Thursday, March 28, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΤρόφιμα μοίρασε για μια ακόμη φορά το Hellenic Relief Foundation

Τρόφιμα μοίρασε για μια ακόμη φορά το Hellenic Relief Foundation

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Την εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Εθελοντική Συμπαράσταση και το Hellenic Relief Foundation στις εγκαταστάσεις στην Αθήνα σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παράρτημα του Συλλόγου των Αθηναίων η τακτική μηνιαία διανομή τροφίμων (ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, κριθαράκι, λάδι κ.α.) στις αδύναμες οικονομικά οικογένειες και τα μοναχικά άτομα που υποστηρίζονται. Συνολικά δόθηκαν περίπου 360 δέματα τροφίμων. Επιπλέον, δόθηκαν τρόφιμα στο Μερόπειο Ίδρυμα, στο ίδρυμα Άγιος Νικόλαος, στο Ειδικό Σχολείο Πειραιά ενώ έτοιμα γεύματα θα δοθούν σε συνανθρώπους μας που διαβιούν στο δρόμο την Ημέρα των Χριστουγέννων.

Η διανομή εκτός από τα βασικά τρόφιμα ενόψει των Άγιων ημερών εμπλουτίστηκε με γαλοπούλα, κοτόπουλο, πατάτες, γλυκίσματα, καφέ, βούτυρο κ.α. ώστε τίποτα να μη λείψει από το παραδοσιακό τραπέζι των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Η διανομή πραγματοποιήθηκε με τήρηση όλων των απαραίτητων υγειονομικών πρωτοκόλλων (θερμομέτρηση, επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, rapid test) υπό τις οδηγίες της υπεύθυνης της ΕΛΕΘΣΥ κ. Μαρίας Σιούρδη και των εθελοντών Σούλας Μπέλλη, Αντωνίας Παντουβάκη, Έμυς Σπανού, Γιάννη Λάμπρου και Νότα Αλαμάγκου.

Στο πλαίσιο της διανομής, δόθηκαν ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στα παιδιά των ωφελούμενων καινούρια ενδύματα προσφορά της εταιρείας Φράγκος ΑΕ (Marasil), καινούρια υποδήματα προσφορά των εταιρειών Μινόγλου Πλαστ, Meridian, Parex και αντισηπτικά χεριών λόγω του Covid 19 προσφορά της εταιρείας L’Oreal. Επίσης, οι ωφελούμενοι είχαν τη δυνατότητα να πάρουν ενδύματα για τους ίδιους, προσφορά των ομογενων μέσω της Φιλοπτώχου των ενοριών εκκλησιών του New Jersey και συνανθρώπων μας που έχουν αγκαλιάσει την προσπάθει.

Χορηγοί σταθερά το Hellenic Relief όπως κάθε μήνα ο Όμιλος Ν. Κωνσταντόπουλου, η Αγροβίμ, το Κοινωνικό Παράρτημα του Συλλόγου των Αθηναίων, ο Όμιλος ΟΤΕ, η Βουλή των Ελλήνων, η Τράπεζα Τροφίμων, οι Μύλοι Λούλη, η εταιρεία Μπαρμπα-Στάθης, η Παλλίροια, η Coca-Cola, η Β Λαική Αγορών, ο Όμιλος Χαρισιάδη, η Καμηλάρη ΑΕΒΕ, η Φρήσλαντ Καμπίνα, η Tottis Bingo, η οικογένεια Ασπασίας Καρακαλπάκη κ.α.

Πληροφορίες για το HELLENIC RELIEF FOUNDATION

Thanks for reading Hellenic News of America

To Hellenic Relief Foundation είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός (non- profit, tax- exempt [501C3] organization). Ιδρύθηκε τον 2012 με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων στις Η.Π.Α. προς αγορά και διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε αναξιοπαθούντες στην Ελλάδα. Μέχρι σήμερα έχουν αποσταλεί περιπου 800,000 δολάρια με τα οποία έχουν αγοραστεί και διανεμηθεί τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης καθώς και κοινωνικές υπηρεσίες που αξίζουν άνω των 1.5 εκατομμυρίων δολαρίων καθώς εταιρείες στην Ελλάδα ενισχύουν τις διανομές με προϊόντα και ιατροί και κοινωνικοί λειτουργοί προσφέρουν εθελοντικά πολύτιμες υπηρεσίες υποστήριξης. Τα έξοδα του ιδρύματος στην Νέα Υόρκη καλύπτονται από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Για περισσότερες πληροφορίες. www.hellenicrelief.org

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img