Friday, April 19, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
GreeceΨήφισμα Συλλόγου Εν Αθήναις-Πειραιεί και Απανταχού Δρυμοτών Καλαβρυτών "Οι Άγιοι Τεσσαράκοντα Μάρτυρες"...

Ψήφισμα Συλλόγου Εν Αθήναις-Πειραιεί και Απανταχού Δρυμοτών Καλαβρυτών “Οι Άγιοι Τεσσαράκοντα Μάρτυρες” για τον Θ. Γ. Σπυρόπουλο

Latest articles

AΘΗΝΑ 27/09/2014.
ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΩΝ
του αποβιώσαντος Θεοδώρου Γ. Σπυρόπουλου στο Σικάγο ΗΠΑ στις 25/09/2014 καταγόμενος , από τον Δρυμό Καλαβρύτων.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ – ΠΕΙΡΑΙΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΔΡΥΜΟΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ “ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΤΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ” , παρουσία του Προέδρου κ. Αθανασίου Θ. Χριστοδουλόπουλου συνήλθε εκτάκτως , μετά την αναγγελία του θανάτου του αποβιώσαντος, του ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΟΥ ΤΟΥ ΔΡΥΜΟΥ, Θεοδώρου Γ. Σπυρόπουλου στο Σικάγο Αμερικής στις 25/09/2014, αφού άκουσε τον Πρόεδρο, ο οποίος αναφέρηκε στη προσωπικότητα , στο φιλανθρωπικό και πολιτισμικό έργο, του εκλιπόντος όπου διετέλεσε Συντονιστής Συμβουλίου του Απόδημου Ελληνισμού στην Αμερική και στέλεχος αρκετών ομογενειακών φορέων ,με μεγάλη συμβολή στα κάτωθι . 1. Την εξασφάληση των Εθνικών δικαίων της Ελλάδας, την αναπτυξιακή προοπτική και την πολιτισμική παρακαταθήκη της. 2. Την διατήρηση και διάδοση της Ελληνικής Γλώσσας ως και της Ελληνικής Παιδείας στα πέρατα του κόσμου. 3. Την οικονομική προσφορά του στο Δρυμό μέσω του Συλλόγου μας ,για την βελτίωση και αναβάθμηση του χωριού μας. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ , το Δ . Σ και εκφράζει προς την οικογένεια του,τις αδελφές του και στους συνεργάτες του, τα θερμότατα συλληπητήρια για την απώλεια του αγαπημένου τους Θόδωρου και αποφασίζει . α) Να συντάξει και να αποστείλει το παρόν ψήφισμα προς τους οικείους του εκλιπόντος. β) Να δημοσιευθεί το παρόν στην εφημερίδα “ Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ” και γ) Να δημοσιευθεί στο διαδίκτιο. Καλό ταξίδι Σεβαστέ και Εκλεκτέ μας Συμπατριώτη. Το έργο σου και η μνήμη σου θα παραμείνει αιώνια.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Θ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΑΝΑ ΜΟΣΧΙΔΟΥ – ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img