Friday, April 19, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In Greek“2022 HELLENIC CAPITAL LINK LEADERSHIP AWARD” Τιμητική διάκριση στον κ. Πάνο...

“2022 HELLENIC CAPITAL LINK LEADERSHIP AWARD” Τιμητική διάκριση στον κ. Πάνο Παπάζογλου, Managing Partner, EY Greece

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022, το 24th Annual Capital Link Invest in Greece Forum “Sustaining Growth & Ιnvestment Momentum,” τιμώντας τους στενούς επιχειρηματικούς και πολιτικούς δεσμούς μεταξύ των ΗΠΑ και της Ελλάδας έκλεισε τις εργασίες του με επίσημο δείπνου κατά τη διάρκεια του οποίου τιμήθηκε ο κ. Πάνος Παπάζογλου, Managing Partner, EY Greece, για την εξαιρετική συμβολή του στην Ελλάδα.

Το “Capital Link Hellenic Leadership Award” δίδεται ετησίως σε ένα άτομο ή οργανισμό για την εξαιρετική συμβολή του στην προώθηση στενότερων επιχειρηματικών δεσμών μεταξύ της Ελλάδας και της παγκόσμιας επιχειρηματικής και επενδυτικής κοινότητας. Τα προηγουμενα χρονια το Capital Link Leadership Award είχε απονεμηθεί: το 2012 στον κ. Ανδρέα Ν. Λιβέρη, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Dow Chemical Company, το 2013 στον κ. John Calamos, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Calamos Investments, το 2014 στον κ. Γιώργο Λογοθέτη, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Libra, το 2015 στον Δρ. Αντώνη Παπαδημητρίου, Πρόεδρο του ΔΣ του Ιδρύματος Ωνάση & Διευθύνοντα Εταίρο της Δικηγορικής Εταιρείας Α.Σ. Παπαδημητρίου & Συνεργάτες, το 2016 στον κ.Wilbur L. Ross, Chairman & Chief Strategy Officer of WL Ross & Co., το 2017 στον Andre Calantzopoulos, CEO – Philip Morris International, το 2018, στον κ. Evangelos Mytilineos, Chairman & CEO of Mytilineos, το 2019 στον κ. John Paulson, President & Portfolio Manager – Paulson & Co. Inc., και το 2021, στον Mr. Alex Fotakidis, Partner & Head of CVC Greece – CVC.

Το δείπνο και τη φετεινή βραβευση του κ. Παπαζογλου τίμησαν με τη παρουσία και συμμετοχή τους εκπρόσωποι της ελληνικής και Αμερικανικής κυβέρνησης, οι εκπρόσωποι των εταιριών που στυμμετείχαν στο Συνέδριο και ευρύ κοινό, ενδεικτικά αναφέροντας : ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων – Ο κ. Κωνσταντίνος Σκρέκας, Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας – Ο κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης, Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών – Ο κ. Γιάννης Τσακίρης, Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Δημόσιες Επενδύσεις και ΕΣΠΑ – Η κα. Ολυμπία Αναστασοπούλου, Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Υπουργείο Τουρισμού, Attorney-at-Law, LLM, MBA, Mediator – Ο κ. Ορέστης Καβαλάκης, Γενικός Γραμματέας Ιδιωτικών Επενδύσεων & ΣΔΙΤ, Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων – Ο κ. Δημήτριος Τσάκωνας , Γενικός Διευθυντής – Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους – Ο κ. Μιχάλης Αργυρού, Πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων, Υπουργείο Οικονομικών – Ο κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης, Σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα Υγείας – Ο κ. Γεώργιος Πιτσιλής, Διοικητής Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) – ο κ. Γιάννος Κοντόπουλος, CEO – ATHEX Group – Η Δρ. Βασιλική Λαζαράκου, Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (Management Board) της Ευρωπαϊκής Αρχής Κινητών Αξιών και Αγορών (ESMA), Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκόσμιου Οργανισμού Εποπτικών Αρχών Κεφαλαιαγοράς (IOSCO) – Ο κ. Ντίνος Κωνσταντίνου, Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στη Νέα Υόρκη – Mr. Dimitris Papageorgiou, Consulate General of Greece in New York – Ο κ. Νικόλαος Θωμόπουλος, Head of the Office of Economic and Commercial Affairs – Greek Trade Office in New York – Η κα. Elizabeth McCaul, Member of the Supervisory Board – European Central Bank –Mr. Dimitrios Tsampras, Consulate General of Greece in New York – Mrs. Mary Vaxevanidou, Counsellor for Public Diplomacy, Consulate General of Greece in New York – Mr. Konstantinos Charokopos, Greek National Tourism Organization (GNTO), New York –– Mr. Dean Metropoulos, Chairman and CEO, C. Dean Metropoulos and Company – Mr. Alex Fotakidis, Partner & Head of CVC Greece – CVC – Mr. John Kalafatis, CEO – Nu Boyana Hellenic Film Studios.

Εκπροσωπώντας τον Eric Adams, Δήμαρχο της Νεας Υόρκης, υποδέχθηκε και καλωσόρισε τους συμμετέχοντας στο δείπνο ο κύριος Edward Mermelstein, New York City’s Commissioner for International Affairs κανοντας μια εξαιρετική ομιλία και δινοντας έμφαση στην ανάδειξη των στενών επαγγελματικών και πολιτικών δεσμών μεταξύ των ΗΠΑ και της Ελλάδος και στη καθοριστικής σημασίας συνεισφορά των Ελληνο-Αμερικάνων επιχειρηματιών στην οικονομική ανάπτυξη της Νέας Υόρκης.

Ο κ. Νικόλαος Μπορνόζης, Πρόεδρος της Capital Link, καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους για τη συμμετοχή τους στο Συνέδριο, που είχε μόλις ολοκληρώσει τις εργασίες του, όπως επίσης και τον χορηγό του δείπνου κ. John Kalafatis, CEO – Nu Boyana Hellenic Film Studios, ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός εκτός από τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στην Νέα Υόρκη, και για την επενδυτική του δραστηριότητα στην Ελλάδα –ενδεικτικά αναφέροντας το project σχετικά με τη δημιουργία έξι στούντιο κινηματογραφικών παραγωγών στη Θέρμη στη Θεσσαλονίκη μία επένδυση της τάξεως των 50 εκ. Ευρώ. Στη συνέχεια ο κ. Μπορνόζης έδωσε τον λόγο στην κα. Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, Πρέσβη της Ελλάδος στις ΗΠΑ, και στον κ. Γιάννο Κοντόπουλο, CEO – ATHEX Group, που πραγματοποίησαν τις Κύριες Ομιλίες του Δείπνου.

Thanks for reading Hellenic News of America

ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ
Στη συνέχεια, ο κ. Μπορνόζης πήρε τον λόγο και ευχαρίστησε τον κ. Πάνο Παπάζογλου, Managing Partner, EY Greece, για την ουσιαστική προσφορά του στα 35 χρόνια της εξαιρετικά επιτυχημένης πορείας του στην ΕΥ, τα τελευταία 12 χρόνια ως Διευθύνων Σύμβουλος!

«Υπό την ηγεσία του κου Πάνου Παπάζογλου, η EY Ελλάδος έχει καταστεί η μεγαλύτερη και μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, με 2.200 εργαζόμενους σήμερα, από 540 το 2010, προσελκύοντας μερικά από τα πιο λαμπρά μυαλά του χώρου. Μέσα από δημόσιες παρεμβάσεις, άρθρα, συνεντεύξεις και, κυρίως, τις έρευνες και μελέτες της EY, σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και κλάδων της οικονομίας, όπως ναυτιλία, logistics, εκπαίδευση, ηγεσία, εξαγωγές και ΑΞΕ, ο κος Παπάζογλου και οι partners της εταιρείας, καθιέρωσαν την EY ως thought leader στην αγορά, συμμετέχοντας ενεργά και, πολλές φορές, συνδιαμορφώνοντας τη συζήτηση για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας. Εργάστηκε με αφοσίωση για την προώθηση της ελληνικής επιχειρηματικότητας, κυρίως μέσω του προγράμματος EY Entrepreneur Of The Year, ενώ δεν σταμάτησε ποτέ να παροτρύνει τις ελληνικές επιχειρήσεις να επαναπροσδιορίζονται, να καινοτομούν, να ψηφιοποιούν τις υπηρεσίες τους, καθώς και να μετασχηματίζονται και να ανταποκρίνονται στις ευθύνες τους γύρω από θέματα περιβάλλοντος, κοινωνίας και διακυβέρνησης.»

Ο κ. Μπορνόζης έκλεισε την ομιλία του τονίζοντας τα αισθήματα χαράς και τιμής που του χαρισε η συνεργασία και η φιλία, με έναν άνθρωπο της ποιότητας του κ. Παπάζογλου.

Ο κ. Λάζαρος Παπαγαρυφάλλου, General Manager/CFO – Alpha Bank, πραγματοποίησε Εισαγωγικά Σχόλια και προλόγισε τον κ. Πάνο Παπάζογλου, Managing Partner – EY Greece.

Ο κ. Λάζαρος Παπαγαρυφάλλου, ξεκίνησε την ομιλία του προσφωνώντας τον Πρωθυπουργό, τους Υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Περιβάλλοντος & Ενέργειας της Ελληνικής Δημοκρατίας, την Πρέσβη της Ελλάδας στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και τους παρευρισκόμενους.

Κάνοντας την εισαγωγή για τον κύριο Παπάζογλου, είπε ότι σύμφωνα με ένα παλιό ρητό που λέει «μπορείς να καταλάβεις έναν άνθρωπο από την απόσταση που διένυσε» εξηγώντας τον λόγο του δείπνου που είναι για την αναγνώριση και μία γρήγορη αναδρομή στην – ομολογουμένως- λαμπρή καριέρα τριών δεκαετιών.

Όπως ανέφερε, «Το βραβείο που πρόκειται να δώσω στον Πάνο σε λίγο, εύστοχα ονομάζεται “Hellenic Leadership Award” και νομίζω ότι ο τίτλος του συμπυκνώνει τέλεια αυτό που κατάφερε με επιτυχία, δηλαδή. ηγεσία. Γεγονός που δεν επιβεβαιώνεται μόνο από το πώς έφτασε την εταιρεία του, την EY, σε μια αξιοθαύμαστη ηγετική θέση στην αγορά παρά τη δεκαετή κρίση στην Ελλάδα, αλλά και από τον τρόπο που εργάστηκε για να δημιουργήσει μια θετική δυναμική για την οικονομία και τη χώρα μας, τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα.»

Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι με βεβαιότητα μπορεί να ειπωθεί ότι για περισσότερα από 10 χρόνια τώρα, ο κ. Παπάζογλου είναι ένας πραγματικός πρεσβευτής της χώρας μας διεθνώς, που εργάζεται επιμελώς για την προσέλκυση Άμεσων Ξένων Επενδύσεων στην Ελλάδα, γεφυρώνοντας το χάσμα που υπήρχε με τη διεθνή επενδυτική κοινότητα τις περασμένες δεκαετίες.

Όπως ανέφερε, υπό την ηγεσία του, η EY εκδίδει από το 2019 το Attractiveness Survey Greece, αφουγκραζόμενος τον παλμό των διεθνών επενδυτών και τη γνώμη τους για την Ελλάδα ως επενδυτικό προορισμό, χαρτογραφώντας ολοκληρωμένα το περιβάλλον ΑΞΕ στην Ελλάδα. Παρά τα οικονομικά εμπόδια των προηγούμενων ετών, η ισχυρή του πεποίθηση ότι η χώρα μπορεί να γίνει ένας από τους πιο ελκυστικούς επενδυτικούς προορισμούς δεν κλονίστηκε ποτέ. Συνέχισε να εκφράζει πάντοτε την άποψή του ότι για να συμβεί αυτό, χρειάζονται γενναίες μεταρρυθμίσεις για να απελευθερωθεί η χώρα από τα βάρη που την κράτησαν πίσω, όπως η αργή ταχύτητα και η αναποτελεσματικότητα του δικαστικού συστήματος και ο τεράστιος και πολύπλοκος μηχανισμός της γραφειοκρατίας.

Σε άλλο σημείο του λόγου του χαρακτήρισε τον κύριο Παπάζογλου ως έναν πραγματικά δυναμικός άνθρωπος που ποτέ δεν φοβήθηκε το ρίσκο, ο οποίος εξελίχθηκε ιεραρχικά και, ακόμη και πριν ηγηθεί της EY στην Ελλάδα, είχε ήδη δημιουργήσει ένα εκπληκτικό ιστορικό στο εξωτερικό, βοηθώντας τον οργανισμό του να αναπτυχθεί στα Βαλκάνια, υπηρετώντας ως Country Managing Partner and Head of Assurance της EY στη Βουλγαρία για τρία χρόνια και ως Head of Assurance στη Ρουμανία για δύο χρόνια.

Όπως είπε, όταν ο κ. Παπάζογλου κλήθηκε να αναλάβει τα ηνία του Country Managing Partner της EY το 2010, η οικονομική κρίση είχε μόλις αρχίσει να δείχνει τις επιπτώσεις της, αλλά η εμπειρία του είχε δείξει ότι πίσω από κάθε πρόκληση υπάρχουν ευκαιρίες για όσους δεν διστάζουν. Διαθέτοντας σφαιρική κατανόηση της περίπλοκης σχέσης μεταξύ οικονομίας, τεχνολογίας και καινοτομίας, επένδυσε στην ανάπτυξη της ελληνικής πρακτικής της EY σε μια εποχή που μια σειρά από διεθνείς επιχειρήσεις εξέταζαν την περίπτωση να αποχωρήσουν από τη χώρα.

Συνεχίζοντας περιέγραψε το πώς μέσα από επιμονή και ένα αληθινό όραμα για το μέλλον, συγκέντρωσε γύρω του νεαρά ταλέντα, τους έδωσε χώρο να εξελιχθούν και μεγάλωσε την EY από την 4η θέση μεταξύ των ομοίων της σε πραγματικό ηγέτη της αγοράς μέσα σε λίγα μόνο χρόνια.

Όπως εξήγησε, αυτή η ιδιαίτερη έμφαση που έδωσε στη γνώση και στην ανάπτυξη ταλέντου, ήταν κάτι που έκανε τον κ. Παπάζογλου να ξεχωρίσει. Πάντα μιλούσε πολύ καλά για το ελληνικό ταλέντο και είναι ισχυρός υποστηρικτής της δια βίου μάθησης και της επανεκπαίδευσης/αναβάθμισης του ελληνικού ανθρώπινου κεφαλαίου. Όντας ο ίδιος άνθρωπος της δράσης, ήταν πιστός στο όραμά του, με την EY να συνεισφέρει στο “brain gain” της ελληνικής οικονομίας, επαναπατρίζοντας πολλούς ταλαντούχους Έλληνες από το εξωτερικό, καθώς κατά τη διάρκεια της θητείας του η εταιρεία μεγάλωσε από μόλις 500 άτομα σε έναν οργανισμό άνω των 2.000 επαγγελματιών. Γιατί όπως είπε, «δεν είναι τυχαίο ότι η ομάδα Global Leadership της EY του εμπιστεύτηκε επίσης τη θέση του Central and Southeastern Europe South Cluster Leader και αργότερα τον ρόλο του Accounts Leader για την περιοχή της Κεντρικής, Ανατολικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας.»

Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι, ένας ηγέτης στηρίζει πάντοτε τις πεποιθήσεις του, εξηγώντας ότι ο κ. Παπάζογλου δεν δίστασε ποτέ να πάρει το λόγο και να πει δημόσια ότι η οικονομία χρειαζόταν ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης που θα επέτρεπε τη βιώσιμη ανάπτυξη. Υποστήριξε μια αλλαγή παραδείγματος προς την ανάπτυξη με εξαγωγές, τις επενδύσεις στην καινοτομία και το ανθρώπινο κεφάλαιο και τη στενότερη αλληλεπίδραση και συνεργασία μεταξύ της επιχειρηματικότητας και του εκπαιδευτικού συστήματος.

Περιγράφοντας τον κύριο Παπάζογλου ο κ. Παπαγαρυφάλλου ανέφερε ότι «διαθέτει τις ιδιαίτερες ικανότητες να μεσολαβήσει μεταξύ της κυβέρνησης και των διαφόρων παραγωγικών δυνάμεων της οικονομίας, βρίσκοντας αποτελεσματικά σημεία σύγκλισης για να πιέσει για την εφαρμογή τόσο σημαντικών μέτρων και μεταρρυθμίσεων που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στη στήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας και των τομέων της οικονομίας μας.»

Σε άλλο σημείο ανέφερε ότι ο κ. Παπάζογλου ποτέ δεν δίστασε να είναι επικριτικός –αλλά πολύ δίκαιος στην εκτίμησή του– για προηγούμενα λάθη, υποστηρίζοντας πάντοτε ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις και το κράτος θα πρέπει να συνεργάζονται για να διορθώσουν λάθη, να επανεφευρεθούν, να ψηφιοποιηθούν και να μεταμορφωθούν, να ανταποκριθούν στα αυξανόμενες περιβαλλοντικές και κοινωνικές προσδοκίες των πελατών και των πολιτών και να κάνουν το άλμα προς τα εμπρός. Το πάθος του για την προώθηση της ελληνικής επιχειρηματικότητας εκδηλώθηκε και μέσω του προγράμματος EY Entrepreneur Of The Year, με στόχο να αναγνωρίσει και να αποτίσει φόρο τιμής σε επιχειρηματίες που έχτισαν αυτή το νέο αφήγημα μέσα από το έργο και τα επιτεύγματά τους.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο κύριος Παπαγαρυφάλλου δήλωσε ότι για όσους από έχουν την τύχη να γνωρίζουν και να έχουν συνεργαστεί με τον κ. Παπάζογλου, γνωρίζουν έναν άνθρωπο παθιασμένο, που μπορεί να αναδείξει το καλύτερο στους ανθρώπους γύρω του, να τους εμπνεύσει και να τους κινητοποιήσει για να δημιουργήσουν αξία και να λάμψουν. Όπως είπε, διαθέτει προσωπική εμπειρία, καθώς τον είδε να είναι πάντα κοντά στο τραπεζικό σύστημα και να υποστηρίζει σθεναρά το ταξίδι μετασχηματισμού του κλάδου μέσα από την κρίση – αν και συχνά επικριτικός για τις αρχικές ιδέες και σενάρια, γεγονός που είχε μεγάλη αξία βοηθώντας τον τραπεζικό κλάδο να αναπτύξει περισσότερο ανθεκτικά και μελλοντικά σχέδια.

Όπως ανέφερε ο κύριος Παπαγαρυφάλλου, ο κ. Παπάζογλου σε όλη τη μακρόχρονη επιτυχημένη καριέρα του, ενσάρκωσε χαρακτηριστικά όπως η ενσυναίσθηση, η επιμονή και η αριστεία, και η ηγεσία του είναι άξια θαυμασμού και αξιοποίησης. Και παρόλο που κλείνει η θητεία του ως Διευθύνων Σύμβουλος της EY, αυτό δεν είναι παρά ένας αποχαιρετισμός. Γιατί, όπως ανέφερε ο κύριος Παπάζογλου όντας ένας άνθρωπος με ανήσυχο πνεύμα, θα συνεχίσει να μοιράζεται–με άλλες ιδιότητες– τον πλούτο της γνώσης και της εμπειρίας που έχει αποκτήσει, μένοντας πάντα πιστός σε αυτό που πραγματικά είναι: ένας άνθρωπος της δράσης.

Ο κ. Παπαγαρυφάλλου έκλεισε την ομιλία του καλώντας τον κ. Πάνο Παπάζογλου να παραλάβει το βραβείο “2022 Capital Link Hellenic Leadership Award”.

Ο κ. Πάνος Παπάζογλου, Managing Partner, EY Greece,
παραλαμβάνοντας το βραβείο του έκανε την ακόλουθη ομιλία :

“Ευχαριστώ, αυτή είναι μια πραγματική τιμή!

Γνωρίζω ότι συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις να δηλώνει κανείς ότι αποδέχεται ένα βραβείο εκ μέρους του οργανισμού που εκπροσωπεί και των ανθρώπων του, αλλά πιστεύω ότι σε αυτήν την περίπτωση είναι ιδιαίτερα κατάλληλο.

Ήταν προνόμιο για εμένα να ηγούμαι της EY Ελλάδας τα τελευταία 12 χρόνια, που ομολογουμένως δεν ήταν εύκολη περίοδος για καμία ελληνική εταιρεία. Σε αυτό το διάστημα, η EY εξελίχθηκε στον μεγαλύτερο πάροχο επιχειρηματικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, απασχολώντας σήμερα σχεδόν 2.200 άτομα, από τα περίπου 500 το 2011. Το πιο σημαντικό είναι ότι αναγνωρίζεται από την ελληνική αγορά ως το κορυφαίο brand και με σημαντική επιρροή σε ευρύ φάσμα θεμάτων που συλλογικά αποτελούν την ατζέντα για την ελληνική επιχειρηματικότητα και τη βιώσιμη ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Μπορεί να έπαιξα μικρό ρόλο σε αυτό, αλλά, ειλικρινά, η επιτυχία αυτή δεν θα καθίστατο δυνατή χωρίς τους ανθρώπους μας, τον επαγγελματισμό τους, τις εξαιρετικές τους ικανότητες, τη σκληρή δουλειά, την ενέργεια και τον ενθουσιασμό τους. Η δημιουργία μιας τέτοιας ομάδας είναι η μεγαλύτερη πρόκληση και το πιο διαρκές επίτευγμα που υπάρχει.

Επίσης, δεν θα ήταν δυνατό αν δεν είχα καθοδηγηθεί από τις αξίες της EY και τον σκοπό της, να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο κόσμο εργασίας. Γιατί, στο τέλος της ημέρας, όλοι κρινόμαστε από τον θετικό αντίκτυπο που έχει η δουλειά μας για τους ανθρώπους μας, τους πελάτες μας και τις κοινότητές μας.

Ευχαριστώ, λοιπόν, για άλλη μια φορά.

Και σας ευχαριστώ, επίσης, Νικόλα και Όλγα Μπορνόζη, για τη σκληρή δουλειά σας όλα αυτά τα χρόνια στην προβολή της εικόνας της Ελλάδας στις ΗΠΑ και των στενών δεσμών μεταξύ των δύο χωρών. Συμμετείχα στο Capital Link Forum, σχεδόν αδιάκοπα και μπορώ να σας πω ότι θα μου λείψουν αυτές οι συγκεντρώσεις.”

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img