Thursday, April 18, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
Greek CommunityBusiness24-26 Απριλίου η 27η Επιχειρηματική Εκθεση Ερμής Εξπό/ Hermes Expo

24-26 Απριλίου η 27η Επιχειρηματική Εκθεση Ερμής Εξπό/ Hermes Expo

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Η Hermes Expo International, Ερμής Εξπό, μοναδική απο το 1992 που ασχολείται επαγγελματικά με διοργανώσεις Εκθέσεων, συνεδρίων και Β2Β συναντήσεων στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ, γιορτάζει την 27η επέτειο, επιβεβαιώνοντας τον πρωταρχικό της σκοπό:

  • να συνδέει Ελληνοαμερικανούς, Αμερικανούς, Ελληνες, Φορείς, επαγγελματίες και επιχειρηματίες και
  • να προωθεί Ελληνικά προιόντα και υπηρεσίες στην Αμερικανική Αγορά μεσω του βατήρα των Ελληνοαμερικανών και Φιλο Αμερικανών και αντίστροφα.

Η συνέπεια σε αυτές τις αξίες αλλά και ο σεβασμός στούς εισαγωγείς και τους αγοραστές έχει οδηγήσει σε μεγάλη ζήτηση του κοινού μέσω στοχευμένων συμμετοχών, ενώ αποτελεί πρόκληση για τις νέες τεχνολογίες και την ενημέρωση για την πορεία των οικονομιών και των οικονομικών σχέσεων στην παρατεταμενη κρίση.

Στην 27η έκθεση Ερμής, που διοργανώνεται στις 24-25 και 26 Απριλίου, 2018 παρουσιάζονται όπως κάθε χρόνο οι τομείς εισαγωγών Ελληνικών προιόντων, του ελληνικού τουρισμού, πολιτισμού και γαστρονομίας, εξοικονόμηση ενέργειας, νέων τεχνολογιών, Περιφέρειες και Αναπτυξιακές Δήμων, Επιμελητήρια, ενώ συμμετέχουν οι επαγγελματίες που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα του Ερμής Εξπό για προβολή και ενεμέρωση των επισκεπτών οσον αφορά τις ιδιαιτερότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα προιόντων και υπηρεσιών και διεύρυνση του κύκλου εργασιών τους.

Στο περιθώριο της Εκθεσης Ερμής Εξπό, διοργανώνονται πολύ σημαντικές ημερίδες και εκδηλώσεις δικτύωσης για όλους τους τομείς.  Σύμφωνα με τους διοργανωτές, φέτος συμμετέχουν Αγοραστές / Buyers για κάθε κλάδο, από Ελλάδα, Βαλκάνια, Αμερική και Καναδά που επισκέπτονται τη Εκθεση Ερμής, όπου πραγματοποιούνται διεπιχειρησιακές (Β2Β) συναντήσεις με τους εκθέτες και επαγγελματίες με στόχο να αποτελέσουν την πηγή νέων συνεργασιών.

 

Thanks for reading Hellenic News of America

Φέτος η Εκθεση Ερμής Εξπό αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω του ότι Η Αμερική είναι τιμώμενη Χώρα στην Διοργάνωση της ΔΕΘ / HELEXPO τον Σεπτέμβριο 2018 στην Θεσσαλονίκη και ώς εκ τούτου Η ερμής Εξπό διοργανώνει Εμπορική Αποστολή με Αμερικανικές Εταιρείες για συμμετοχή και δικτύωση στην Ελλάδα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για συμμετοχή, περίπτερα, χορηγίες και Β2Β παρακαλούμε επισκευθείτε την ιστοσελίδα  hermesexpo.com   Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε επιπλέον διευκρίνιση. Επικοινωνείστε μαζί μας στο 001-610-446-1463   e-mail: [email protected]

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img