Friday, April 19, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
Greek CommunityCulture29 χρόνια παράδοσης, για την Ελλάδα, την Αμερική και τους Έλληνες

29 χρόνια παράδοσης, για την Ελλάδα, την Αμερική και τους Έλληνες

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Hellenic News of America:  29 χρόνια παράδοσης, για την Ελλάδα, την Αμερική και τους Έλληνες

Σε αυτή την δύσκολη συγκυρία για τον Ελληνισμό παγκοσμίως, η συμπλήρωση των 29 χρόνων της εφημερίδας Hellenic News of America (ΗΝΑ) σηματοδοτεί την δυνατότητα της Ελληνοαμερικανικής Κοινότητας να διεκδικήσει, να τολμήσει και, κυρίως, να διατηρήσει τα ιδανικά και τις αξίες του Έθνους μας, με απόλυτο σεβασμό στην Αμερικανική μας παράδοση.

Η εφημερίδα μας υπηρετεί ένα διττό ρόλο: Αφενός, «μιλάει» στην καρδιά και το μυαλό της κοινότητας και, αφετέρου, τονίζοντας την εξωστρέφεια που αποτελεί εργαλείο.   Σήμερα, μαζί με την επιτυχημένη ΈκθεσηHermes Expo, συνθέτει ένα δίπτυχο που προωθεί  την δυναμική των επιχειρήσεων και επιχειρηματιών σε ΗΠΑ, Ελλάδα και όλο τον κόσμο

Όλα αυτά έρχονται εις πέρας χάρη στις άοκνες προσπάθειες του ιδρυτή της HNA, Paul Kotrotsios, ο οποίος είναι και ο εμπνευστής – διοργανωτής της Έκθεσης Hermes Expo, και την σημαντική συνεισφορά των συνεργατών του.

Σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά στην επετειακή εκδήλωση για τα 29 χρόνια της Hellenic News, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στο Concordville Inn, με ώρα έναρξης 4:30 το απόγευμα.

Thanks for reading Hellenic News of America

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν σημαντικά μέλη της ελληνοαμερικανικής κοινότητας και όχι μόνο, με σημαντική προσφορά και σταδιοδρομία σε πολύ κομβικούς τομείς.  Μεταξύ αυτών, διακεκριμένοι ιατροί, όπως οι Δρ. Κωνσταντίνος Πλέστης, Δρ. Στέφανος Φούσσας και Δρ. Γεώργιος Πατούλης.  Πρόσωπα με σημαντική φιλανθρωπική δραστηριότητα, σαν τον Δρ. Πητ Πατούκα, την Ελήνη Πούλου και τον Ηλία Τομάζο, ο οποίος έχει να επιδείξει ιδιαίτερο έργο στην Παιδεία και τον Ελληνικό Πολιτισμό.  Επίσης, θα δώσουν το παρών άνθρωποι που συνεχίζουν σημαντικές προσπάθειες για την ομογένεια, όπως αυτές που ξεκίνησε ο αείμνηστος Theodore Spyropoulos.  Ξεχωριστή θέση θα έχουν και σημαντικοί εκπρόσωποι του τομέα της Παιδείας, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται οι Ακαδημαϊκοί Dr. Deam Lomis, Dr Aris Michopoulos, Dr. Christos Evangeliou και, φυσικά, οι εκπρόσωποιτων ελληνικών σχολείων.

Ιδιαίτερα σημαντική για εμάς θα είναι και η παρουσία του Ομοσπονδιακού Βουλευτή Γκας Μπιλιράκη, ο οποίος αποτελεί έναν υποστηρικτή των ελληνικών θέσεων, αλλά και της ανάγκης ελεύθερης καταγραφής των ομογενών της Βορείου Ηπείρου.

Οραματιστήκαμε, καινοτομήσαμε και  αποδείξαμε ότι η Ομογένεια μπορεί. Κάναμε πολλά και συνεχίζουμε να κάνουμε περισσότερα σχέδια για το μέλλον, μαζί σας, με όλους όσοι μοιράζονται το ίδιο όνειρο για την ενημέρωση,  συσπείρωση αλλά και πίστη στις Ελληνοχριαστιανικές παραδόσεις και αξίες.

Στο πλαίσιο αυτό,  χρειαζόμαστε περισσότερο απο ποτέ την δική σας συμμετοχή και συμπαράσταση- συνέργεια για να προσεγγίσουμε πιο κοντά την δεύτερη, Τρίτη, τέταρτη γενιά και ιδίως τη Νεολαία, μέσω της έντυπης έκδοσης, της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στον ιστότοπο  www.hellenicnews.com και επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 610.446.1463 ή την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected]

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img