8ο ΔΙΕΘΝΕΣ FORUM HUMANITAS ΘΕΜΑ: Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ

   ΟΛΥΜΠΟΣ- ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

 

Προς την Εφημερίδα

HELLENIC NEWS

Υπ’ όψιν κυρίου Παύλου Κοτρώτσιου

                                8ο ΔΙΕΘΝΕΣ FORUM HUMANITAS

                                              ΘΕΜΑ

Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ

Ένα Διεθνές FORUM, εντελώς ξεχωριστού τύπου, διοργανώνεται από το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΥΜΠΟΣ, στις 22 και 23 Οκτωβρίου 2016, στην Αθήνα με θέμα: Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ.

Αυτό που έλκει το ενδιαφέρον του Ακαδημαϊκού κόσμου, είναι ότι «Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ» αποτελεί τον καθοριστικό σκοπό δημιουργίας της «HEPTAPOLIS – ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ», που προγραμματίζεται να οικοδομηθεί, στο άμεσο μέλλον, στην Ελλάδα και η οποία θα αποτελέσει κέντρο Ανάπτυξης των Γραμμάτων, των Τεχνών και των Επιστημών, σε επίπεδο Παγκόσμιας διεπιστημονικής συνεργασίας, σε όλους τους κλάδους των θετικών και των πρακτικών Επιστημών.

Αυτό επίσης, που προκαλεί το ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι, για τον Αρχιτεκτονικό, Πολεοδομικό, Χωροταξικό αλλά και λειτουργικό σχεδιασμό της HEPTAPOLIS, επιλαμβάνονται επί σειρά ετών δεκάδες επιστημόνων και τεχνοκρατών, οι οποίοι εκτός των λειτουργιών της Πόλης, εργάζονται πυρετωδώς για την ολοκλήρωση των απαιτουμένων έργων υποδομών.

Την οικονομική και διαχειριστική μελέτη του όλου έργου, τόσο στην κατασκευή όσο και την λειτουργία του, ανέλαβαν διεθνείς Τραπεζικοί και Οικονομικοί Σύμβουλοι, με κατάρτιση ενός μεγαλοφυούς χρηματοοικονομικού σχεδιασμού.

Το 8ο ΔΙΕΘΝΕΣ FORUM HUMANITAS θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, με την συμμετοχή 33 αυστηρά επιλεγμένων Ελλήνων και ξένων ομιλητών, που θα διαχειριστούν, ο κάθε ένας μέσα από την δική του επιστημονική ειδικότητα τη «Χρήση της Γνώσης».

Οι εργασίες του FORUM θα αναμεταδίδονται μέσω της ιστοσελίδας www.heptapolis.com, διαδικτυακά σε πολλά Πανεπιστήμια του κόσμου, ενώ τα συμπεράσματα του Συνεδρίου θα ανακοινωθούν σε κρουαζιέρα, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016, στα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Στην ίδια ιστοσελίδα αναγράφονται τα ονόματα των ομιλητών, τα θέματα που θα αναπτύξουν καθώς και τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα διανθίσουν τις εργασίες του FORUM.

               ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ

η εφημερίδα σας να ενεργήσει ως

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ FORUM

δημοσιεύοντας κατά την κρίση σας και τις υπάρχουσες ανάγκες της εφημερίδας σας, την καταχώρηση που σας επισυνάπτουμε, σε διαστάσεις τρίστηλου ή τετράστηλου, από λήψεως της παρούσης μέχρι και την 21ην Οκτωβρίου 2016, με την συχνότητα που εσείς θα αποφασίσετε.

Με εξαιρετική τιμή

Παύλος Πισσάνος

Πρόεδρος του Δ.Σ

Περισσότερες πληροφορίες:

Dr. Ευαγγελία Δανιήλ

Γενική Γραμματεύς Σωματείου ΟΛΥΜΠΟΣ