Wednesday, April 24, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekCAPITAL LINK FORUM- Συνάντηση Κορυφής για την Ελληνική Οικονομία και τις Επενδύσεις

CAPITAL LINK FORUM- Συνάντηση Κορυφής για την Ελληνική Οικονομία και τις Επενδύσεις

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Συμμετείχαν Κορυφαίοι Αμερικανοί και Διεθνείς Επενδυτές, Διεθνείς & Ελληνικές Επιχειρήσεις, Διεθνείς Τράπεζες & Οργανισμοί, και Ανώτερα Κυβερνητικά Στελέχη

Με κεντρικό θέμα “Sustaining Growth & Investment Momentum”, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, εξαιρετική συμμετοχή και με την ένθερμη υποστήριξη της ελληνικής επιχειρηματικής και χρηματοοικονομικής κοινότητας, το Ετήσιο Ελληνικό Επενδυτικό Συνέδριο της Capital Link με τίτλο “Sustaining Growth & Investment Momentum” την Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, 2022 με φυσική παρουσία, σε συνεργασία με το New York Stock Exchange, μεγάλες Διεθνείς Τράπεζες και Οργανισμούς.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας – Υπουργείο Εξωτερικών, υπό την αιγίδα του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στη Νέα Υόρκη, απολαμβάνοντας την υποστήριξη κορυφαίων χορηγών, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται η «JP MORGAN» και η «TEN Ltd (Tsakos Energy Navigation)».

Έχοντας πλέον εξελιχθεί σε ένα θεσμό για την παρουσίαση των επενδυτικών ευκαιριών που εμφανίζονται στην Ελλάδα, το Συνέδριο συγκέντρωσε εξέχουσες προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς έφερε σε επαφή πλήθος διεθνών επενδυτών, επιχειρηματιών, τραπεζικών στελεχών, τεχνοκρατών, πολιτικών αξιωματούχων από την Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική και εκπροσώπων μεγάλων Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Οργανισμών. Η ατζέντα περιλάμβανε θέματα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος που κάλυψαν εξαιρετικοί ομιλητές.

Photo Source; Capiital LInk Forum

ΣΥΖΗΤΗΣΗ: INVESTMENT OPPORTUNITIES IN THE HEALTHCARE SECTOR IN GREECE

Thanks for reading Hellenic News of America

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ:
κ. Vangelis Vergetis, Co-founder – Intelligencia Inc.

ΚΥΡΙΑ ΟΜΙΛΙΑ:
κ. Vassilis Kontozamanis, Advisor to the Prime Minister for Health – Hellenic Republic

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ
κ. Vangelis Vergetis, Co-founder – Intelligencia Inc.

Ο κ. Vangelis Vergetis, Co-founder – Intelligencia Inc., ξεκίνησε μιλώντας ευρύτερα για την καινοτομία στο χώρο της βιοτεχνολογίας: «Είναι μια συναρπαστική στιγμή καθώς οι βιολογικές επιστήμες, η επιστήμη των δεδομένων, και η τεχνολογία ενώνονται. Κατά την άποψή μου, η διασταύρωση αυτών των διαφορετικών τομέων θα καθορίσει το είδος και το μέγεθος της καινοτομίας τις επόμενες δεκαετίες. Επιπλέον, το παγκόσμιο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης μεταβαίνει από την εστίαση στη θεραπεία συγκεκριμένων ασθενειών, προς στην εστίαση στην πρόληψη ασθενειών».

Συνέχισε μιλώντας για τον ρόλο που μπορεί να παίξει η Ελλάδα: «Η Ελλάδα έχει τα περισσότερα συστατικά για να οικοδομήσει ένα ουσιαστικό οικοσύστημα στον καινοτόμο βιοφαρμακευτικό χώρο – για παράδειγμα ταλέντο, υποδομές, επιστήμονες και επιχειρηματίες με πολλή όρεξη και ενέργεια, καθώς και μια ισχυρή διασπορά που μπορεί να ιδιαίτερα χρήσιμη. Η χώρα δεν θα γίνει Βοστώνη ή Σαν Φρανσίσκο από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά υπάρχουν αρκετές επενδύσεις που μπορούν να γίνουν σήμερα. Για παράδειγμα, σημαντική αύξηση των κλινικών δοκιμών στη χώρα, προσέλκυση επενδύσεων από την μεριά πολυεθνικών εταιρειών σε εργοστάσια παραγωγής σύνθετων βιολογικών ή γονιδιακών θεραπειών, δημιουργία εταιρειών για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη, εμπορευματοποίηση πραγματικής καινοτομίας που προκύπτει από βασική έρευνα που διεξάγεται σε πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα, κ.λπ.».

Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε μιλώντας για την προσπάθεια που απαιτείται για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι: «Για όλα αυτά που είπαμε, δεν πρέπει να υποτιμάται ο όγκος της δουλειάς και η μακροπρόθεσμη δέσμευση που θα χρειαστεί τόσο από τον ιδιωτικό τομέα όσο και από την κυβέρνηση. Για παράδειγμα, το ερευνητικό οικοσύστημα είναι κατακερματισμένο και υποφέρει από ασυνεπή χρηματοδότηση και αρκετοί κανονισμοί ή συμπεριφορές παρεμποδίζουν την πρόοδο και την εισροή επενδύσεων. Μερικές συγκεκριμένες και στοχευμένες ενέργειες μπορούν να συμβάλουν σημαντικά στην παροχή κινήτρων και την προσέλκυση της καινοτομίας που οραματιζόμαστε».

Και συνέχισε: «Για να είμαι ξεκάθαρος, θα υποστήριζα ότι η ανάπτυξη αυτού του καινοτόμου οικοσυστήματος που εστιάζεται στη βιοτεχνολογία στην Ελλάδα δεν είναι θέμα κρατικής χρηματοδότησης. Κάθε άλλο, έχει να κάνει με την προσέλκυση πολυεθνικών εταιρειών και κεφαλαίων που θα επενδύσουν σε μια χώρα που έχει τα σωστά χαρακτηριστικά για να στηρίξει τη πραγματική καινοτομία. Με άλλα λόγια, πιστεύω ότι μόλις έχουμε πραγματική καινοτομία παγκόσμιας κλάσης και μόλις δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες στη χώρα, γρήγορα θα ακολουθήσουν κεφάλαια από έμπειρους διεθνείς επενδυτές και πολυεθνικές εταιρείες. Βλέπουμε ήδη κάποια στοιχεία αυτού και θα πρέπει να προσπαθήσουμε για πολύ περισσότερα.»

ΚΥΡΙΑ ΟΜΙΛΙΑ

Ο κ. Vassilis Kontozamanis, Advisor to the Prime Minister for Health – Hellenic Republic:

Τουλάχιστον πέντε τομείς της Υγείας παρουσιάζουν δυνατότητες ανάπτυξης στην Ελλάδα. Ανάμεσα σε αυτούς είναι η βιοτεχνολογία, η παραγωγή φαρμακευτικών προϊόντων, η ψηφιακή υγεία, οι κλινικές δοκιμές και οι βιοφαρμακευτικές υπηρεσίες.

Τα παραπάνω ανέφερε ο Βασίλης Κοντοζαμάνης, πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και Σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα Υγείας, μιλώντας στο 24ο Ετήσιο Φόρουμ Capital Link Invest in Greece.

Σύμφωνα με τον κ. Κοντοζαμάνη, η Ελλάδα μπορεί να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην καινοτόμα βιοφαρμακευτική βιομηχανία και έχουν τεθεί τα θεμέλια που θα καταστήσουν τη χώρα ανταγωνιστική διεθνώς στον τομέα αυτόν.

«Υποστηρίζουμε την επιχειρηματικότητα στον τομέα της υγείας ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την καινοτομία, την Έρευνα και Ανάπτυξη και την απασχόληση. Τα αποτελέσματα της πολιτικής μας είναι ήδη ορατά. Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία ανακοίνωσε πρόσφατα επενδυτικά σχέδια ύψους 300 εκατ. ευρώ. Η Pfizer, μια κορυφαία φαρμακευτική εταιρεία παγκοσμίως, έχει έδρα ενός διεθνούς κέντρου ψηφιακής τεχνολογίας στη Θεσσαλονίκη, ενώ η πολυεθνική φαρμακευτική βιομηχανία Boehringer Ingelheim επενδύει πάνω από 100 εκατ. ευρώ στην περίοδο 2019-2025, για να επεκτείνει τις παραγωγικές δραστηριότητες του εργοστασίου της στο Κορωπί Αθηνών», επισήμανε.

Επίσης, ανακοίνωσε το σχέδιο της Κυβέρνησης να μετατρέψει την Ελλάδα σε Κέντρο Αριστείας στον τομέα των Κλινικών Δοκιμών.

«Στόχος μας δεν είναι μόνο να συμβάλουμε στην πρόοδο της ιατρικής επιστήμης, αλλά και να ενισχύσουμε την οικονομία που βασίζεται στη γνώση και να δώσουμε τη δυνατότητα σε Έλληνες που εργάζονται στο εξωτερικό να επιστρέψουν στη χώρα. Επιπλέον, εργαζόμαστε ώστε η Ελλάδα να γίνει κόμβος στην παροχή υπηρεσιών Τεχνητής Νοημοσύνης, Ανάλυσης Μεγαδεδομένων, δεδομένων Real World Evidence, Μητρώων Ασθενών και άλλων υπηρεσιών ψηφιακής υγείας. Επίσης, να προσελκύσουμε εταιρείες που αλληλοεπιδρούν με τη διαδικασία ανακάλυψης, ανάπτυξης και εμπορίας φαρμάκων.

Η χώρα διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως καταρτισμένο και κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, σύγχρονες υποδομές και προηγμένη ιατρική τεχνολογία», τόνισε.

Η Ελλάδα αναμφίβολα αποτελεί έναν ελκυστικό επενδυτικό προορισμό, είπε καλώντας την επενδυτική κοινότητα να αδράξει τις ευκαιρίες που έχουν προκύψει στον τομέα της Υγείας.

Το ΕΣΥ ισχυροποιήθηκε στην πανδημία

Μιλώντας στο Φόρουμ, ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας εξήρε το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Ελλάδος, το οποίο κατάφερε να ανταποκριθεί στο ρόλο του με απόλυτη επιτυχία κάτω από αντίξοες συνθήκες, όπως ήταν η μακρά περίοδος της πανδημίας.

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας – σημείωσε ο κ. Κοντοζαμάνης – όχι μόνο δεν κατέρρευσε λόγω των αυξημένων αναγκών την περίοδο της πανδημίας. Τουναντίον έγινε ισχυρότερο, γεγονός που αναγνωρίζει και η διεθνής επενδυτική κοινότητα. Το ΕΣΥ στηρίχθηκε με επιπλέον χρηματοδότηση και ανθρώπινο δυναμικό, ανέπτυξε επιπλέον κρίσιμες υποδομές, όπως Μονάδες Εντατικής Θεραπείας ενώ εισήχθησαν στο Σύστημα νέες ψηφιακές υπηρεσίες.

«Η Ελληνική Κυβέρνηση έχει δεσμευτεί για ένα ισχυρό, αποτελεσματικό και ανθεκτικό σύστημα υγείας που θα καλύπτει όλες τις ανάγκες των πολιτών και η αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα του θα μετριέται σε όρους αξίας της υγειονομικής παρέμβασης. Οι διαρθρωτικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, δημιουργούν ένα ευνοϊκό επενδυτικό περιβάλλον, με σημαντικό αριθμό διεθνών επενδυτών να έχουν ήδη ένα ισχυρό αποτύπωμα στη χώρα», τόνισε.

Συνάντηση με Αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας της Νέας Υόρκης
Στο πλαίσιο των εργασιών του 24ου Capital Link Invest in Greece Forum, ο κ. Κοντοζαμάνης συναντήθηκε με την Πρόεδρο και εκπροσώπους της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας της Νέας Υόρκης (Hellenic Medical Society of New York).
Οι Έλληνες ιατροί εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις ενέργειες της Κυβέρνησης στον τομέα της Υγείας κατά την περίοδο της πανδημίας και τις επιδόσεις του συστήματος υγείας.

Ο κ. Κοντοζαμάνης αναφέρθηκε εκτενώς στις μεταρρυθμίσεις που ήδη υλοποιούνται στον χώρο της Υγείας. Δεδομένης της εμπειρίας από την αποτελεσματική διαχείριση της πανδημίας και της παρακαταθήκης που έχει δημιουργηθεί, στόχος είναι ο εκσυγχρονισμός του συστήματος υγείας, ώστε οι παρεχόμενες υπηρεσίες του να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πολιτών και στην αξία που παράγει κάθε υγειονομική παρέμβαση.

Με την Πρόεδρο και την αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας της Νέας Υόρκης, ο κ. Κοντοζαμάνης συζήτησε επίσης επιστημονικά θέματα που αφορούν κυρίως:
• την επιμόρφωση και διαρκή εκπαίδευση των Ελλήνων ιατρών,
• την προώθηση της κλινικής-εργαστηριακής έρευνας στα Ελληνικά Νοσοκομεία, ενισχύοντας συνεργασίες μεταξύ Ελλήνων ιατρών στις ΗΠΑ και ιατρών σε Ελληνικά Νοσοκομεία και τη διασύνδεση της ελληνικής ιατρικής κοινότητας με κέντρα αριστείας στις ΗΠΑ για τις σπάνιες παθήσεις.

FORUM OVERVIEW

“Sustaining Growth & Investment Momentum”

Η ατζέντα, τα θέματα και η δομή του Συνεδρίου μέσα από 21 θεματικές Ενότητες και με τη συμμετοχή 76 Ομιλητών Επιπέδου, διαμορφώθηκαν με τρόπο ώστε να ενημερώσουν και να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των διεθνών επενδυτών συνδυάζοντας την ελληνική και την αμερικανική κυβερνητική προοπτική, με την προοπτική των στελεχών του ιδιωτικού τομέα, των διεθνών χρηματοδοτών και επενδυτών.

O εντυπωσιακός αριθμός αμερικανικών επενδύσεων στη χώρα αποδεικνύει έμπρακτα ότι οι προσπάθειες της κυβέρνησης για την βελτίωση του επιχειρηματικού και επενδυτικού κλίματος αποφέρουν καρπούς. Η επιστροφή της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια στις παγκόσμιες κεφαλαιαγορές και στη διεθνή επενδυτική κοινότητα είναι θεαματική, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ένα ανανεωμένο επενδυτικό ενδιαφέρον, το οποίο χαρακτηρίζεται τόσο από τις πολλές και νέες επενδυτικές δραστηριότητες που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, όσο και από το ευρύ πεδίο που έχει δημιουργηθεί για συνεχή ανάπτυξη και προσέλκυση καινούριων επενδύσεων.

Το μήνυμα της Κυβέρνησης προς τους Επενδυτές απηύθυνε μέσω βίντεο, ανοίγοντας το συνέδριο, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, με θέμα “Sustaining Growth & Investment Momentum”.

Photo Source; Capiital LInk Forum

Ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ως Κύριος Ομιλητής του Συνεδρίου, παρουσίασε την αναπτυξιακή οικονομική πολιτική και τους στόχους της Κυβέρνησης, ενώ το θέμα της παρέμβασης του ήταν “Accelerating Growth – Government Economic Policy & Objectives“.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, και ο κ. Nikos Stathopoulos, Chairman of Europe – BC Partners, ήταν οι κεντρικοί ομιλητές στο επίσημο μεσημεριανό γεύμα.

Εισαγωγικές Ομιλίες έκαναν : ο κ. Γιάνος Κοντόπουλος, CEO – ATHEX Group, ο Dr. Nikolas P. Tsakos, Founder, President & CEO – TEN Ltd., και ο κ. Takis Georgakopoulos, Global Head of Payments, Managing Director – JP Morgan.

One-On-One Συναντήσεις

Το Συνέδριο παρείχε τη δυνατότητα δικτύωσης μέσα από πληθώρα “one-to-one meetings” με Θεσμικούς Επενδυτές που εκπροσωπούν μεγάλα ξένα funds με επενδυτικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα, με εισηγμένες και μη εταιρείες, καθώς και με μέλη της αντιπροσωπείας της ελληνικής κυβέρνησης. Σε συνεργασία με τις επενδυτικές τράπεζες που υποστηρίζουν το Συνέδριο, διοργανώθηκαν group sessions για: τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Χρήστο Σταϊκούρα, πλαισιωμένο από τον κ. Μιχάλη Αργυρού, Πρόεδρο του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων • τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη • τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη • τον Υπουργό Ενέργειας κ. Kωνσταντίνο Σκρέκα.

Ομογενειακά και International Media
Οι εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και των εταιρειών που συμμετείχαν στο Συνέδριο συνομίλησαν με τα Ομογενειακά ΜΜΕ της Νέας Υόρκης που έκαναν τη δημοσιογραφική κάλυψη όλων των ενοτήτων καθώς και με τα διεθνή Media που παραβρέθηκαν στο Συνέδριο. Ο Υπουργός κ. Χρήστος Σταϊκούρας έδωσε συνέντευξη στο Bloomberg. Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Kώστας Σκρέκας, έδωσε συνέντευξη στην Wall Street Journal – WSJ.

TEΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ – ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΙΠΝΟ

«2022 HELLENIC CAPITAL LINK LEADERSHIP AWARD»

Το Συνέδριο έκλεισε με επίσημο δείπνο που άνοιξε με καλωσόρισμα από τον κ. Edward Mermelstein – New York City’s Commissioner for International Affairs, ο οποίος εκπροσωπώντας τον Eric Adams, Δήμαρχο της Νεας Υόρκης, υποδέχθηκε τους συμμετέχοντας στο δείπνο.

Εισαγωγικά σχόλια έκανε ο κ. John Kalafatis, CEO – NU Boyana Hellenic Film Studios.
Στη συνέχεια, τις Κύριες ομιλίες έκαναν η Πρέσβης της Ελλάδος στις ΗΠΑ, κα. Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, και ο κ. Γιάννος Κοντόπουλος, CEO – ATHEX Group.
Κατά τη διάρκεια του δείπνου τιμήθηκε ο κ. Πάνος Παπάζογλου, Managing Partner – EY Greece, με το “2022 Capital Link Hellenic Leadership Award”, για την εξαιρετική συμβολή του στην Ελλάδα.

Ο κ. Λάζαρος Παπαγαρυφάλλου, General Manager/CFO – Alpha Bank, προλόγισε τον κ. Πάνο Παπάζογλου, Managing Partner – EY Greece που έκανε κεντρική ομιλία.

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ :

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ: New York Stock Exchange & Athex Group
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας – Υπουργείο Εξωτερικών • ΥΠΟ THN ΑΙΓΙΔΑ: του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στη Νέα Υόρκη.

ΧΟΡΗΓΟΙ:

Κύριοι Χορηγοί: JP Morgan • Η Tsakos Energy Navigation – TEN Ltd., είναι Κύριος Χορηγός του Συνεδρίου τα τελευταία 14 χρόνια.
Χρυσοί Χορηγοί: Barclays • BNP Paribas • EY • Goldman Sachs • Nomura

Μεγάλοι Χορηγοί: Alpha Bank • AXIA Ventures Group • Eurobank • Greek National Tourism Organisation (GNTO) • HELLENiQ ENERGY Holdings • National Bank of Greece • Qualco Group • Reed Smith

Χορηγοί: Saplegal – A.S. Papadimitriou & Partners Law Firm • Aegean Airlines • Ambrosia Capital • Bernitsas Law • COSTAMARE • DLA Piper • ELLAKTOR S.A. • Ethiniki Insurance • Athens Water Supply & Sewage Company SA (EYDAP) • GEK Terna Group • Lambadarios Law Firm • LAMDA Development • Machas & Partners Law Firm • Masouros & Partners Attorneys • Milbank • NN Hellas • Oliver Wyman • ONEX Shipyards & Technologies Group • Opap • OTE Group of Companies • POTAMITISVEKRIS • Public Power Corporation – PPC • PRODEA Investments • SAVILLS HELLAS • Trastor REIC
Υποστηρικτές Χορηγοί: Brookstreet Equity Partners • Calamos Investments • DECA Investments • Dimand SA • Eldorado Gold • EOS Capital Partners •Eurodry Ltd. • Euroseas Ltd. • Flott & Co. PC • Jacobs • Moussas Law Firm

Με την υποστήριξη των εταιρειών: BC Partners • CVC • DBRS Morningstar • Hotel Investment Partners (HIP) • RWE Energy Transition Investments
Breakfast Sponsor: Arabatzis
Χορηγός dinner: Nu Boyana Hellenic Film studios (NBH)
Χορηγός cocktail: Navios Maritime Partners

ΦΟΡΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ:

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας -Υπουργείο Εξωτερικών • ΥΠΟ THN ΑΙΓΙΔΑ: του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στη Νέα Υόρκη • Γραφείο Εμπορικών Υποθέσεων – Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στην Νέα Υόρκη
• AHEPA • AHEPA Delphi Chapter 25 • American Hellenic Institute (AHI) • Cyprus – US Chamber of Commerce • Endeavor • European American Chamber of Commerce, New York • European Financial Management Association (EFM) • HMS – Hellenic Medical Society of New York • Hellenic Professional Women Inc. • Hellenic American Bankers Association – HABA • Hellenic American Chamber of Commerce • Hellenic American Women’s Council (HAWK) • Hellenic Lawyers Association • The Hellenic Initiative • Leadership 100 • World Hellenic Inter-Parliamentary Association (PADEE-WHIA)

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
Official TV Media Partner: Ant1 • Ant1 Satellite
Digital News Media Partner – ΑΠΕ: Athens – Macedonian News Agency
Greek Print & Digital News:
• ΤΟ BHMA – ΤΑ NEA – in – ot.gr
• AllAboutShipping.co.UK • Banking News • Greek Business File • Oikonomiki Epitheorisi • World Energy News
Greek American Media:
• Εθνικός Κήρυξ – The National Herald
• Hellas Journal By Mignatiou.Com • Greek Reporter • Hellenic News of America
• Αναμνήσεις • Hellenic DNA • GreεεkNews USA.com
Greek American Supporting Television Partner: New Greek TV

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img