Saturday, April 20, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
Greek CommunityBusinessExin Group: Η Εθνική Ασφαλιστική θα αναπτυχθεί μαζί με τους εργαζόμενους της...

Exin Group: Η Εθνική Ασφαλιστική θα αναπτυχθεί μαζί με τους εργαζόμενους της  

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

 

Γράφει: 

 H Exin Group θα αναπτύξει περαιτέρω την Εθνική Ασφαλιστική, στα βήματα της ιστορίας της και της μέχρι τώρα πορείας της. Τη διαβεβαίωση αυτή έδωσαν οι Matthew Fairfield και Παύλος Κανελλόπουλος εκ μέρους της Exin Group στο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου των εργαζομένων της Εθνικής Ασφαλιστικής, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου.

Η Ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Συνάδελφοι,

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, στα γραφεία του Συλλόγου, συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου με τους εκπροσώπους του EXIN Group κ.κ. Matthew Fairfield και Παύλο Κανελλόπουλο.

Τα θέματα που τέθηκαν από πλευράς Συλλόγου ήταν τα παρακάτω:

1. Ανάπτυξη Εταιρίας – Στρατηγικοί στόχοι για την Εταιρία.
2. Εργασιακές σχέσεις – Σεβασμός σε Συλλογικές Συμβάσεις.
3. Εσωτερικός Κανονισμός Εργασίας.
4. Εργαζόμενοι μέσω ICAP.
5. Εργαζόμενοι γραμματείς σε Γραφεία Πωλήσεων.
6. Συνέχιση των εκπτώσεων στα τραπεζικά προϊόντα της Ε.Τ.Ε.
7. Πληροφορική και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της.
8. Καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση των διαδικασιών πώλησης που έχουν αντίκτυπο στην παραγωγή της Εταιρίας.
9. Ανησυχία από δημοσιεύματα στον τύπο για τo EXIN Group.

Thanks for reading Hellenic News of America

Ο Σύλλογος ανέπτυξε τις θέσεις του για τα παραπάνω θέματα και ζήτησε την συμμετοχή των εργαζομένων σε όλα τα ζητήματα που αφορούν εργασιακές σχέσεις. Επιπλέον, εξέφρασε την ανησυχία του για τις παρεμβάσεις της Ε.Τ.Ε., που οδηγούν σε “φρενάρισμα” των εργασιών της Εταιρίας. Η συνάντηση κινήθηκε σε θετικό κλίμα.

Από την πλευρά του EXIN Group δηλώθηκε ξεκάθαρα η πρόθεση να αναπτύξει την Εταιρία μας – σεβόμενοι πάντα την ιστορία και τη μέχρι σήμερα πορεία της – και δόθηκαν διευκρινίσεις σχετικά με τις διαδικασίες πώλησης και τα δημοσιεύματα, ενώ οι κ.κ. Matthew Fairfield και Παύλος Κανελλόπουλος δεσμεύτηκαν ότι θα ακολουθήσει μια σειρά συναντήσεων με σκοπό την αναλυτική και από κοινού εξέταση των θεμάτων που τέθηκαν, ιδιαίτερα για όσα αφορούν τους εργαζόμενους.

Ο Σύλλογος, με γνώμονα πρώτα και πάνω από όλα τη διασφάλιση του συνόλου των εργαζομένων και όλων όσων συμβάλλουν στην ανάπτυξη της Εταιρία μας, πρόβαλε την ανάγκη για συνεργασία με στόχο την ανάπτυξη της Εταιρίας προς όφελος και των δύο πλευρών.

Συναδελφικά,

Το Δ.Σ.»


Φωτογραφία αρχείου: Από αριστερά οι κ.κ. John Calamos, John Koudounis, Matt Fairfield και Παύλος Κανελλόπουλος

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img