Saturday, April 20, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekH "ΕΡΜΗΣ EXPO" ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΤΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ...

H “ΕΡΜΗΣ EXPO” ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΤΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013.

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

hermes expo grand opening

H “ΕΡΜΗΣ EXPO” ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ

ΤΗΝ ΝΟΤΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013.

 

H `Εκθεση “Ερμής Εξπo” φέτος το φθινόπωρο θα αποτελέσει και πάλι τη γέφυρα μεταξύ της Ελλάδας και Αμερικανικών επιχειρήσεων που επιθυμούν να κάνουν γνωστά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην Ελληνική αγορά και την αγορά της Νοτιο-ανατολικής Ευρώπης. Για τον λόγο αυτό, εμπορική αποστολή απο τις Ηνωμένες Πολιτείες με τα “φτερά” του Ερμή θα συμμετάσχει στην 78ηΔιεθνή `Εκθεση Θεσσαλονίκης με περισσότερα απο 10 περίπτερα και με σκοπό την δημιουργία ενός μεγάλου «Αμερικανικού»Περιπτέρου. Οι συμμετάσχοντες στην αποστολή θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη από τις 5 εώς και τις 16 Σεπτεμβρίου.

Thanks for reading Hellenic News of America

 

Kotrotsios Interview GR at 2004 HelexpoΝα σημειωθεί ότι η Διεθνής `Εκθεση Θεσσαλονίκης είναι μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις στην περιοχής των Βαλκανίων αλλά και της Ευρώπης γενικότερα και κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες επισκεπτών. Σύμφωνα με στοιχεία από τα Αμερικανικά Εμπορικά Επιμελειτήρια Αθηνών και Θεσσαλονίκης οι Αμερικανικού ενδιαφέροντος εταιρείας έχουν προσελκύσει συνολικά περί το μισό εκατομμύριο επισκεπτών ενώ δίνεται και η ευκαιρία στους Αμερικανούς επιχειρηματίες να κάνουν εμπορικές επαφές και συναντήσεις στην ευρύτερη περιοχή.

 

Η επιχειρηματική Αποστολή με την εμπειρία και τις διασυνδέσεις του “Ερμή” Hermes Expo είναι ουσιαστικά μια μεγάλη ευκαιρία για επιχειρηματίες από την περιοχή της Φιλαδέλφειας όπου είναι η βάση του “Ερμή”, της ευρύτερης περιοχής της ανατολικής ακτής των Ηνωμένων Πολιτείων αλλά και σε Παναμερικανικό επίπεδο να κάνουν εμπορικές επαφές και συναντήσεις δικτύωσης με επιχειρήσεις και επιχειρηματίeς στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια (Β2Β). `Αλλωστε είναι πολλές οι Αμερικανικές επιχειρήσεις εκείνες οι οποίες εδώ και πολλά χρόνια δραστηριοποιούντε με απόλυτη επιτυχία στην Ελλάδα.

 

Τέλος, ο Ερμής έχει ¨αρκετό χώρο” στην Δ.Ε.Θ έτσι ώστε όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να εκθέσουν τα προιόντα τους στο δικό τους περίπτερο στην έκθεση να μπορέσουν να το κάνουν στην προνομιακή τιμή.KOTROTSIOS Hillary Clinton HERMES EXPO

 

«Μέσα σε αυτή την κρίση που περνάει η γενέτειρα, εμείς οι Ελληνοαμερικανοί δεν μπορούμε να μένουμε απαθείς» δηλώνει ο ιδρυτής και πρόεδρος «Hermes Expo» κ. Παύλος Κοτρότσιος και επισημαίνει: «Μέσα από την έκθεση θα μπορούν να προκύψουν συνεργασίες που μπορούν να οδηγήσουν σε αντιπροσωπείες και άρα σε νέες θέσεις εργασίας. Έτσι με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να πούμε ότι βοηθάμε την πατρίδα έμπρακτα και ουσιαστικά».

 

Καλούνται όλες οι ΑμερικαοΕλληνικές και Αμερικανικές οργανώσεις στην Ελλάδα να επισκευθούν την Εκθεση στην Θεσσαλονίκη και να κλείσουν ραντεβού με τις επιχειρήσεις τηλεφωνόντας στο 001-610-446-1463 η στο 001-484-843-4984 [email protected]

 

 

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img