Friday, March 29, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekH Ελληνική Εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης επίσημος υποστηρικτής του Elevate Greece

H Ελληνική Εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης επίσημος υποστηρικτής του Elevate Greece

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν το Elevate Greece και η Ελληνική Εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης. Σε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημειώνεται ότι ο καθηγητής. Γ. Βούρος, αντιπρόεδρος της ΕΕΤΝ και ο Δρ. Ανέστης Φαχαντίδης, μέλος και υπεύθυνος εταιρικών σχέσεων της ΕΕΤΝ, εκπροσώπησαν την Ελληνική Εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης σε πρόσφατη συνάντησή τους με τον υφυπουργό Έρευνας και Τεχνολογίας Χρίστο Δήμα για την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με το Elevate Greece (Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων).

Όπως σημειώνεται, ενώνοντας τις δυνάμεις τους, ΕΕΤΝ και Elevate Greece έχουν στόχο να βοηθήσουν το ελληνικό προϊόν καινοτομίας να γίνει «εξυπνότερο» με τη χρήση ΑΙ τεχνολογιών. Η διασύνδεση των επιχειρήσεων με τον ακαδημαϊκό χώρο είναι ο δρόμος για να ενισχυθεί ο βαθιά τεχνολογικός χαρακτήρας τους και η διεθνής αξία του προϊόντος τους.

Ενδεικτικά αναφέρονται μόνο μερικές από τις δυνατότητες που προκύπτουν για τις εταιρείες-μέλη του μητρώου Elevate Greece από αυτή τη συνεργασία:

– Διασύνδεση (matchmaking) των εταιρειών με τα μέλη της ΕΕΤΝ με σκοπό να προκύψουν συνεργασίες μεταξύ τους καθώς και δράσεις ΑΙ mentoring. Η διασύνδεση αυτή θα γίνεται μέσω μιας εύκολης διαδικασίας αντιστοίχισης ενδιαφερόντων και γνωστικών αντικειμένων που αναπτύσσει η ΕΕΤΝ.

– Συμμετοχή των μελών του Elevate Greece στο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης για να παρουσιάσουν την τεχνολογία τους.

Thanks for reading Hellenic News of America

– Εγγραφή μελών του Elevate Greece με προνομιακούς όρους ως εταιρικά μέλη της ΕΕΤΝ μέσα από μια διαδικασία αξιολόγησης συνάφειας. Μια δυνατότητα ακαδημαϊκής αναγνώρισης και ευρύτερης προβολής των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο ΑΙ.

ΦΩΤΟ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img