Thursday, March 28, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
CommunityBusinessHELLENIC NEWS OF AMERICA: « Σαν να μη πέρασε μια μέρα….»  Γιορτάζουμε...

HELLENIC NEWS OF AMERICA: « Σαν να μη πέρασε μια μέρα….»  Γιορτάζουμε φέτος τα τριάντα μας χρόνια..!  

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

HELLENIC NEWS OF AMERICA

« Σαν να μη πέρασε μια μέρα….»  Γιορτάζουμε φέτος τα τριάντα μας χρόνια..!

 

Πρόκειται για σημαντικό εκδοτικό γεγονός, όταν μία εφημερίδα της Ομογένειας, με την δική σας βοήθεια, να κλείνει φέτος τα τριάντα της χρόνια, συνεχούς και αδιάλειπτης κυκλοφορίας. Η εφημερίδα αυτή πλέον έχει καταγραφεί ως ιστορική, καθώς η παρουσία της σφράγισε με τον πλέον δυναμικό και αγωνιστικό τρόπο μία λαμπρή σελίδα της σύγχρονης περιόδου του Ελληνισμού της Αμερικής. Ο Ιδρυτής και εκδότης της Hellenic News Of America Ο Παύλος Κοτρότσιος είχε την έμπνευση το 1987 να ενώσει της φωνές του Ελληνισμού,  στην Αμερική. Ήταν η χρονιά που τυπωνόταν το πρώτο φύλλο μίας Ομογενειακής δίγλωσσης εφημερίδας με τον τίτλο Hellenic News Of America. O Ελληνισμός της Αμερικής αγκάλιασε το εγχείρημα του Παύλου Κοτρότσιου, και αυτό επιβεβαιώνεται από την συνεχή κυκλοφορία της, εδώ και τριάντα χρόνια. Η εφημερίδα και αναγνωστικό της κοινό λειτουργούσαν ως συγκοινωνούντα δοχεία. Ό ένας κοντά στον άλλον. Η εφημερίδα μετέφερε σε κάθε γωνιά του Ελληνισμού της Αμερικής τα νέα της Ομογένειας. Μέλημα της εφημερίδας, από την έκδοση της μέχρι και σήμερα, ήταν η παρουσίαση όλων των εκδηλώσεων  και πρωτοβουλιών της Ομογένειας. Συνέβαλε στην ανάπτυξη και την πρόοδο του Ελληνισμού της Αμερικής. Βρέθηκε κοντά σε επιχειρηματικές, επιστημονικές, και πολιτιστικές, πρωτοβουλίες Ελλήνων Ομογενών, και συνέβαλε στη διεύρυνση των δεσμών τους με την Πατρίδα. Ο Ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Hellenic News Of America δεν αρκέστηκε μόνο στην έκδοση της εφημερίδος. Με απόλυτη επιτυχία ίδρυσε και την HERMES EXPO. Η  διεθνής έκθεση η οποία εδώ και πολλά χρόνια συμβάλλει με απόλυτη επιτυχία στην προώθηση των επιχειρηματικών συνεργασιών και πολύ περισσότερο στην είσοδο στην Αμερικανική αγορά Ελληνικών προϊόντων. Η ετήσια αυτή έκθεση φέρνει κοντά τον Ομογενειακό αλλά και τον Αμερικανικό επιχειρηματικό κόσμο και ανοίγει διαύλους συνεργασιών που έχουν θετικό αντίκρισμα και στην Οικονομία της Ελλάδος. Φέτος λοιπόν δικαιούμεθα να γιορτάσουμε μαζί τα τριάντα χρόνια εκδοτικής παρουσίας. Θεωρούμε, ότι χωρίς την δική σας αμέριστη βοήθεια δεν θα είχαμε φθάσει μέχρι εδώ. Και γι αυτό σας ευχαριστούμε. Μαζί λοιπόν ξεκινάμε την επόμενη τριακονταετία. Έχουμε προγραμματίσει σειρά εκδηλώσεων και επιθυμούμε να είστε κοντά μας, όπως ήσασταν όλα αυτά τα χρόνια. Δεσμευόμαστε ότι και στην νέα πορεία μας, θα είμαστε το ίδιο και περισσότερο μαχητικοί για τον Ελληνισμό.

HELLENIC NEWS OF AMERICA

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img