Friday, March 29, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In Greek“Hercules Sustainability”-H πρόκληση της βιωσιμότητας στην Κορινθία

“Hercules Sustainability”-H πρόκληση της βιωσιμότητας στην Κορινθία

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Σε μια λαμπερή εκδήλωση που διοργάνωσε το ICC WOMEN HELLAS στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, βραβεύτηκαν σημαντικές γυναικείες προσωπικότητες της Κορινθίας, που μέσα από την επιχειρηματική τους δράση, διαπρέπουν στον κόσμο της βιωσιμότητας σε διάφορους τομείς.

Η δραστήρια Πρόεδρος του ICC WOMEN Hellas κ. Μαρίνα Οφλούδη – Γιαβρόγλου εδραίωσε τον σημαντικό θεσμό “τα βραβεία γυναικείας επιχειρηματικότητας” Hercules Sunstainability Awards” στη Στυμφαλία, τον σημαντικό και προστατευόμενο διεθνώς υδροβιότοπο, τον σπουδαίο τόπο των μύθων και της ιστορίας, εκεί που ο Ηρακλής πέτυχε τον πρώτο του άθλο στην Κορινθία, τις Στυμφαλίδες Όρνιθες.

Mία λαμπρή τελετή που συμπίπτει χρονικά με την μεγαλύτερη συζήτηση των Ηγετών του κόσμου που έγινε ποτέ, το COP26, στη Γλασκώβη, γύρω από το θέμα της κλιματικής αλλαγής που μετατράπηκε σε κλιματική κρίση, μέσα σε ελάχιστο ιστορικό, χρονικό διάστημα.

Η Πρόεδρος του ICC WOMEN HELLAS κ. Μαρίνα Οφλούδη-Γιαβρόγλου, επεσήμανε στην ομιλία της ότι « Η φύση, μας στέλνει ολοένα και περισσότερες κραυγές με τις θεομηνίες και τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Με γνώμονα αυτή την αναζήτηση, δημιουργήσαμε τον θεσμό «Ηercules Sustainability” που σκοπό έχει να διεγείρει την σκέψη, να προβληματίσει, να εκπαιδεύσει και να βοηθήσει όλους μας, να κατανοήσουμε την πολυπλοκότητα της παγκόσμιας οικολογίας και κυρίως να δώσει απαντήσεις και λύσεις στην αβεβαιότητα του σήμερα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img