Wednesday, April 17, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
Greek CommunityOλοκληρώθηκε η εκδήλωση του Πανκερκυραϊκού Συλλόγου Αμερικής

Oλοκληρώθηκε η εκδήλωση του Πανκερκυραϊκού Συλλόγου Αμερικής

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του Πανκερκυραϊκού Συλλόγου Αμερικής και του Ζακυνθινού Συλλόγου Αμερικής για τον εορτασμό μνήμης του Αγίου Σπυρίδωνα και Αγίου Διονυσίου, πολιούχων των νησιών Κέρκυρας και Ζακύνθου αντίστοιχα.

Η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία της Μεταμορφώσεως του Χριστού της Ελληνικής Κοινότητας της Κορόνα και τελέσθηκε προςξάρχοντος του Αιδεσιμότατου πατήρ Γεωργίου Αναστασίου όπου στην ομιλία του προς το παριστάμενο εκκλησίασμα, συμμετοχή 200 ατόμων, αναφέρθηκε εκτενώς στα δύο πρόσωπα όπου τιμώνται από την Αγία μας Εκκλησία, τον Άγιο Σπυρίδωνα και τον Άγιο Διονύσιο καθώς και στην βοήθεια της Αρχιεπισκοπής.

Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά για τους πιστούς κατά την διάρκεια της περιφοράς των εικόνων των δυο Αγίων μαζί με τα χρυσοκέντητα πασουμάκια του Αγίου Διονυσίου.

Μετά το εκκλησίασμα πραγματοποιήθηκε γεύμα στο πολιτιστικό κέντρο της εκκλησίας με παραδοσιακά εδέσματα από την Κέρκυρα και την Ζάκυνθο ενώ έκανε νωρίτερα την παρουσία του ο «Άγιος Βασίλης», όπου μοίρασε δώρα στα παιδιά των Συλλόγων.

 

Thanks for reading Hellenic News of America

 

 

 

Ενημέρωση/Πληροφορίες:

Νικόλαος Μπάρδης

Πρόεδρος Ιονίου Πολιτιστικης Ομοσπονδίας Αμερικής

Επίτιμος Πρόεδρος Πανκερκυραϊκού Συλλόγου Αμερικής

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img