Friday, April 19, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekO διακεκριμένος επιχειρηματίας Φίλιπ Κρίστοφερ θα τιμηθεί στην Hermes Expo 2021

O διακεκριμένος επιχειρηματίας Φίλιπ Κρίστοφερ θα τιμηθεί στην Hermes Expo 2021

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Ο διακεκριμένος επιχειρηματίας και ηγέτης της κοινότητας, Φίλιπ Κρίστοφερ, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της American Network Solutions και πρόεδρος της PSEKA επιλέχθηκε για να λάβει το ετήσιο, εγνωσμένου κύρους, «Βραβείο Ερμής» στις 20 Οκτωβρίου 2021, στο 30ο Δείπνο Βραβείων της Hermes Expo International.

Ο κ. Christopher είναι ένθερμος υποστηρικτής του Κυπριακού. Η Κύπρος εισέβαλε παράνομα και βάναυσα από τουρκικά στρατεύματα το 1974. Μέχρι σήμερα, η Κύπρος παραμένει παράνομα κατοικημένη από τις τουρκικές δυνάμεις. «Η Κυπριακή Δημοκρατία, μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ένθερμος σύμμαχος των Ηνωμένων Πολιτειών, έχει καταληφθεί παράνομα από το 1974. Τα τουρκικά στρατεύματα με αμερικανικής κατασκευής όπλα πληρωμένα με τους φόρους μας, κρατούν 200.000 Ελληνοκύπριους μακριά από τα πατρικά τους σπίτια Η Τουρκία πρέπει να ακολουθήσει το κράτος δικαίου, να τηρήσει τα ψηφίσματα της κόμισσας των Ηνωμένων Εθνών και να απομακρύνει τα στρατεύματά της και τους παράνομους εποίκους από το νησί », παρατήρησε ο κ. Κρίστοφερ. Ο κ. Χριστόφορος γεννήθηκε στην Κερύνεια της Κύπρου, αλλά η οικογένειά του αναγκάστηκε να φύγει κατά τη διάρκεια της εισβολής.

Το Δείπνο με τις απονομές των Βραβείων θα πραγματοποιηθεί στο Grand Marquis in Old Bridge, NJ στις 5 μ.μ. Οι πρόσθετες τιμητικές διακρίσεις περιλαμβάνουν, τον Παύλο Καλαμάρα, την SEVP Investors Bank, τον Δρ Ζήση Χρονέο, τον ερευνητή της Αναιμίας της AHEPA Cooley’s, τον Βασίλειο Κολοβό, τις Κολοβούς Enterprises, την Ελευθερία Οκούτα και τη Μερόπη Κυριάκου, Εκπαιδευτές Ελληνικής Γλώσσας, #Powerjournalist τον Μάρκο Παπαδάτος (2021 “Δημοσιογράφος της Χρονιάς), τον John Kallas, συνιδρυτή  του Pan Gregorian και τον Anthony Papamarkos, ιδιοκτήτης του Grey Cliff.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.hermesexpo.com

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img