Thursday, March 28, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekO Παύλος Κοτρότσιος μιλά για την 30η Hermes Expo που θα πραγματοποιηθεί...

O Παύλος Κοτρότσιος μιλά για την 30η Hermes Expo που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Οκτωβρίου

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Ο Παύλος Κοτρότσιος, ιδρυτής και Πρόεδρος της Hermes Expo International συζήτησε με τον Μάρκο Παπαδάτο της Hellenic News fo America, σχετικά με την 30η ετήσια έκθεση ΕΡΜΗΣ η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 στο Grand Marquis στο Νιού Τζέρσι.

Ο Walt Disney είπε κάποτε «Μπορείτε να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε και να χτίσετε το πιο υπέροχο μέρος στον κόσμο. Χρειάζονται όμως άνθρωποι για να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα. “Αυτό το απόσπασμα ισχύει για την Hermes Expo International υπό την καθοδήγηση και την ηγεσία του ιδρυτή της, Παύλου Κοτρώτσιου.

Η Hermes Expo είναι μια ξεχωριστή ευκαιρία δικτύωσης που συγκεντρώνει επιχειρήσεις και επαγγελματίες από διάφορους τομείς και βιομηχανίες που θέλουν να επεκτείνουν τα δίκτυά τους στην ελληνοαμερικανική και αμερικανική αγορά.

“Ο εορτασμός των 30 χρόνων της Hermes Expo είναι ένα μεγάλο ορόσημο για εμένα, την ομάδα μου και την επιχειρηματική κοινότητα επίσης”, παραδέχτηκε ο κ. Κοτρότσιος.
“Αυτός είναι ο καθρέφτης μας για την αμερικανική κοινωνία. Όλες οι ελληνοαμερικανικές επιχειρήσεις που συμμετέχουν και οι φιλέλληνες αλληλεπιδρούν σε ένα μέρος που έγινε μια κορυφαία επιχειρηματική έκθεση και πλατφόρμα δικτύωσης για τους Ελληνοαμερικανούς και τους Φιλέλληνες.”

«Φυσικά, είναι ένα ορόσημο. Αν και δεν είμαι 30 ετών, επένδυσα 30 χρόνια από τον επαγγελματικό μου χρόνο », είπε. «Είμαι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ήρθα σε αυτή τη χώρα και πήρα το MBA μου από το Πανεπιστήμιο του St. Joseph και παράλληλα, ήμουν ο Γενικός Διευθυντής του Ελληνικού Ραδιοφωνικού Δικτύου για επτά χρόνια. Στη συνέχεια, ιδρύσαμε τη δίγλωσση εφημερίδα Hellenic News of America. Αργότερα, ιδρύσαμε την Hermes Expo International για να πούμε ένα «ευχαριστώ» σε όλους τους συνδρομητές, τους διαφημιστές και τους χορηγούς. ”

Thanks for reading Hellenic News of America

Φέτος τον Οκτώβριο, η Hermes Expo θα επικεντρωθεί στη βιομηχανία φιλοξενίας, έναν κλάδο που επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό από την πανδημία.
Η SBA θα συμμετάσχει στην Έκθεση φέτος με περίπτερο και σεμινάριο προκειμένου να βοηθήσει και να εκπαιδεύσει τους επιχειρηματίες σε ευκαιρίες που είναι διαθέσιμες σε αυτούς.

«Η Hermes Expo εξελίσσεται κάθε χρόνο», είπε. «Δεν έγινε η κορυφαία επιχειρηματική πλατφόρμα έκθεσης και δικτύωσης για Ελληνοαμερικανούς και Φιλέλληνες μέσα σε μια νύχτα. Είναι ένα αποκορύφωμα 30 χρόνων σκληρής δουλειάς. “Αυτό είναι ένα” ευχαριστώ “στην επιχειρηματική κοινότητα που συνεχίζει να υποστηρίζει την Hermes Expo με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της”, είπε.

Η φετινή Έκθεση ΕΡΜΗΣ θα ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι της 20ης Οκτωβρίου με τελετή έναρξης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
> Περιήγηση στα περίπτερα της Έκθεσης, μια ευκαιρία για διασύνδεση και επαφή με σπόνσορες και εκθέτες, για ανακάλυψη νέων προϊόντων και υπηρεσιών.
> “Learn from” – εκπαιδευτικά σεμινάρια
> “Taste of Hellas” – Οινογνωσία ελληνικών οίνων
> Δείπνο με Απονομές Βραβείων.
“Θα υπάρχουν ελληνικά κρασιά και φαγητά και οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα περίπτερα” ανέφερε, ο κ. Κοτρότσιος.
Και υπογράμμισε: “Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα, επίσης, να γνωρίσουν και να έρθουν σε επαφή με σπόνσορες και εκθέτες και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο. Νοιαζόμαστε, σεβόμαστε τους εαυτούς μςα και όλα τα μέλη της ομάδας μας, όπως και τους εκθέτες, τους σπόνσορες και τους επισκέπτες. Θα είναι μια κατάσταση win win για όλους”.

“Το σλόγκαν μας είναι εμπόριο, επικοινωνία και πολιτισμός. Ο Ερμής ήταν ο Έλληνας Θεός του εμπορίου, της επικοινωνίας και του πολιτισμού. Η Hermes Expo έχει κάτι για όλους και αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε”.

“Θα τιμήσουμε μερικούς ανθρώπους στην κοινότητα που έχουν διαπρέψει στους τομείς τους, καθώς και για τη συμβολή τους στην κοινότητά μας και στην αμερικανική κοινωνία. Ζούμε στην Αμερική και πρέπει να τιμήσουμε και να επαινέσουμε τους ανθρώπους μας”, είπε.

Αυτή τη χρονιά, η Επιτροπή των Βραβείων της “Hermes Expo” επέλεξε άτομα που έχουν διαπρέψει στον τομέα τους και στις προσπάθειές τους για την κοινότητα:
> Πολ Καλαμαράς, CEVP της Investors Bank
> Φιλ Κρίστοφερ, Πρόεδρος της PSEKA και Πρόεδρος της American Solutions
> Ελευθερία Οικούτα και Μερόπη Κυριάκου, καθηγήτριες Ελληνικών
> Μπιλ Κολοβός, ιδρυτής της Kolovos Enterprises
> Δρ Ζήσης Χρονέος, Ερευνητής του AHEPA Cooley’s Anemia Foundation

> Τζον Καλλάς και Αντώνης Παπαμάρκος, ιδρυτές του Pan Gregorian
> Μάρκος Παπαδάτος, “Powerjournalist” (2021 Δημοσιογράφος της Χρονιάς).

“Η Επιτροπή προσεκτικά επέλεξε όλα αυτά τα ονόματα” είπε ο κ. Κοτρότσιος. Χρειαζόμαστε τους επαγγελματίες των επιχειρήσεων να παρευρίσκονται, έχουμε κάνει τεράστια δουλειά στην κοινότητα όλα τα προηγούμενα χρόνια. Τώρα, αυτό είναι μια υπηρεσία προς την κοινότητα”.

“ Ο Φιλ Κρίστοφερ είναι ηγέτης στην κοινότητα και φιλάνθρωπος και είναι πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας και μας κρατά όλους μαζί” είπε και συνέχισε: “ Ο Πολ Καλαμαρας της Investors Bank είναι επίσης επιτυχημένος επιχειρηματίας. Οι Ελευθερία Οικούτα και Μερόπη Κυριάκου κάνουν εξαιρετική δουλειά για τα παιδιά μας. Δεν τους διδάσκουν μόνο την ελληνική γλώσσα, αλλά τις ελληνιστικές αρχές και αξίες. Ο Bill Kolovos, ιδρυτής της Kolovos Enterprises θα τιμηθεί, όπως και ο Δρ Ζήσης Χρονέος έχει κάνει εκτεταμένη δουλειά για το AHEPA Cooley’s Anemia Foundation, βοηθώντας και σώζοντας τις ζωές 250.000 Αμερικανών που υποφέρουν κάθε χρόνο απο αναιμία Cooley’s, ο αριθμός αυτός είναι εκκωφαντικός”.

“Ο Τζον Καλλας είναι ένας απο τους συνιδρυτές της Pan Gregorian στο Νιού Τζέρσι και ο Αντώνης Παπαμάρκος είναι ένας επιτυχημένος ιδιοκτήτης και αξιοσημείωτη προσωπικότητα. Επίσης, ένας απο τους καλύτερους δημοσιογράφους θα τιμηθεί, ο Μάρκος Παπαδάτος, που γράφει σπουδαία άρθρα και θα έχετε την ευκαιρία να τον συναντήσετε στην Hermes Expo κατέληξε.

Το event θα ολοκληρωθεί με δείπνο και ψυχαγωγία. Η προεγγραφή είναι απαραίτητη ώστε να συμμορφωθούμε με τα πρωτόκολλα ασφαλείας του COVID-19 και έτσι δεν θα υπάρχουν εισιτήρια στην πόρτα.

Ο κ. Κοτρότσιος, τέλος, ευχαρίστησε τους σπόνσορες της Hermes Expo και ειδικότερα τους:
Grecian Delight
Kronos Foods
Investors Bank
SigmaPharm Laboratories
American Network Solutions
Celestyal Cruises
Piech Decorating
Hellenic News of America.
Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα www.hermesepxo.com

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img