Thursday, April 18, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In Greek'Skills in Marketing and Sales" από τον ΣΕΒ και την Ελληνοαμερικανική Ένωση

‘Skills in Marketing and Sales” από τον ΣΕΒ και την Ελληνοαμερικανική Ένωση

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Ο ΣΕΒ σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση διοργανώνουν σειρά έξι διαδικτυακών σεμιναρίων με θέμα ”Skills in Marketing and Sales: Adding value for customers and companies in a rapidly changing business environment“, τα οποία απευθύνονται σε στελέχη επιχειρήσεων-μελών του ΣΕΒ. Τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν στις 15 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθούν 1 Δεκεμβρίου 2021. Τα σεμινάρια προσφέρονται δωρεάν στα μέλη του ΣΕΒ. Στόχος των σεμιναρίων είναι η αναβάθμιση των δεξιοτήτων των στελεχών έτσι ώστε οι επιχειρήσεις να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα τους και να δημιουργήσουν επιπρόσθετη αξία για τους πελάτες τους στο σημερινό ταχέως αναπτυσσόμενο και μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Απευθύνονται σε στελέχη Μάρκετινγκ και Πωλήσεων και εστιάζουν στην ευθυγράμμιση και την διαδραστικότητα των ενεργειών μάρκετινγκ και πωλήσεων, την ανάδειξη της σημασίας των σχετικών δεξιοτήτων ως συγκριτικό πελονέκτημα και πως αυτή η στρατηγική επιλογή μπορεί να αποφέρει μεγαλύτερη απόδοση για τις επιχειρήσεις.

Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, μοντέλα και αποτελεσματικές στρατηγικές μάρκετινγκ και πωλήσεων, παράγοντες που επηρεάζουν τις πωλήσεις σήμερα, βέλτιστες πρακτικές για τη δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος, ο πελατοκεντρικός προσανατολισμός σε αντίθεση με τον προσανατολισμό στο προϊόν και πρακτικές για τη δημιουργία θετικής εμπειρίας στον πελάτη.

Η σειρά αυτών των σεμιναρίων, όπως και το επιτυχημένο πρόγραμμα “Skills for Export Readiness”, εντάσσονται στο πλαίσιο των κοινών εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών του ΣΕΒ και της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, όπως έχουν αποτυπωθεί στο Μνημόνιο Συνεργασίας που έχουν συνάψει.

Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του ΣΕΒ και της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.

Thanks for reading Hellenic News of America

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img