Friday, April 19, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In Greek«Smotel», το νέο brand name που δημιούργησε η ΣΕΤΚΕ για τα τουριστικά...

«Smotel», το νέο brand name που δημιούργησε η ΣΕΤΚΕ για τα τουριστικά καταλύματα-μέλη της

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Mία νέα «γενιά» τουριστικών καταλυμάτων, που θα αλλάξουν τα δεδομένα στον χώρο της φιλοξενίας, φιλοδοξεί να δημιουργήσει η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (ΣΕΤΚΕ). Σε αυτό το πλαίσιο, ολοκλήρωσε και εγκαινιάζει το brand name «smotel».

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, το smotel είναι το τελευταίο από τα τρία εγχειρήματα που η Συνομοσπονδία προήγαγε τα τελευταία χρόνια (τα άλλα δύο είναι το Καλάθι Πρωινού και ο Τουρισμός Εμπειρίας), το οποίο με την ολοκλήρωσή του θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στον μετασχηματισμό του κλάδου των μικρών τουριστικών καταλυμάτων.

Η ανάπτυξη του smotel συνιστά ιστορική στιγμή για τον κλάδο των μικρών τουριστικών καταλυμάτων, τα οποία εισέρχονται σε μία νέα εποχή, αλλά και για τον ευρύτερο χώρο της φιλοξενίας, αφού πρόκειται για μία νέα, αναβαθμισμένη επιλογή διαμονής.
Με το νέο brand name θα μπορεί να πιστοποιείται ένα τουριστικό κατάλυμα, ανεξαρτήτως κατηγορίας και μεγέθους, υπό την προϋπόθεση ότι θα παρέχει αναβαθμισμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες και παροχές προς τους πελάτες του, προάγοντας την εμπειρία της φιλοξενίας.

Στη νέα κατηγορία τουριστικών καταλυμάτων θα μπορούν να εντάσσονται επιχειρήσεις του κλάδου που πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές. Τα καταλύματα, για να πιστοποιηθούν με το νέο brand name, θα πρέπει να παρέχουν στους πελάτες τους αναβαθμισμένες υπηρεσίες, όπως το Καλάθι Πρωινού και οι χαμηλότερες κατηγορίες κλειδιών θα πρέπει να παρέχουν τουλάχιστον μία μορφή τουρισμού εμπειρίας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img