Friday, March 29, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekTα εγκαίνια στο Μουσείο Ιστορίας και Τέχνης για τη γιορτή των Ελευθερίων

Tα εγκαίνια στο Μουσείο Ιστορίας και Τέχνης για τη γιορτή των Ελευθερίων

Hellenic News
Hellenic Newshttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Στο Δ. Νέστου την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια στο Μουσείο Ιστορίας και Τέχνης για τη γιορτή των Ελευθερίων, με το χαιρετισμό του Δημάρχου κ. Μιχαηλίδη να σηματοδοτεί την έναρξη της εκδήλωσης. Ακολούθησε η ομιλία του Επίτιμου Διδάκτορα κ. Διαλεκτόπουλου και η προβολή ιστορικού ντοκιμαντέρ του κ. Βλαχόπουλου. Καλεσμένοι ήταν ο Αντιπεριφεριάρχης Καβάλας κ. Αντωνιάδης, ο Μητροπολίτης Φ.Ν και Θάσου κ.κ. Στέφανος, ο Αστυνομικός διευθυντής Καβάλας και Χρυσούπολης, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, βουλευτές, δημοτικοί σύμβουλοι, κάτοικοι της πόλης και της ευρύτερης περιοχής. 

Στη συνέχεια οι καλεσμένοι ξεναγήθηκαν από τη φωτογράφο Δήμητρα Χατζηαδάμ στον εσωτερικό χώρο του μουσείου, καθώς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα έργα της έκθεσης με τίτλο Εύζωνες/Οι φύλακες των αφανών και να πληροφορηθούν για τον Εύζωνα και την καθημερινότητα του. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και Εύζωνες που κατά το παρελθόν, υπηρέτησαν την Προεδρική Φρουρά. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό μέχρι τις 18 Ιουλίου, με τη χρήση προστατευτικής μάσκας.

#exhibition_evzones   #evzones   #dimitra_hatziadam

Χώρος: Μουσείο Ιστορίας και Τέχνης, 7ης Μεραρχίας 2

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά 10:00 -13:00  & 19:00 – 21:00

Thanks for reading Hellenic News of America

Φορέας Οργάνωσης: Δήμος Νέστου  www.dimosnestou.gov.gr/ 

Facebook:  https://www.facebook.com/dimitra.hatziadam/

Instagram: https://www.instagram.com/dimitra_hatziadam/

YouTube:   Dimitra Hatziadam

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img