spot_img
Thursday, September 19, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
spot_img
In GreekAmerican Councils Greece-Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα μαθητικών υποτροφιών για τις Η.Π.Α....

American Councils Greece-Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα μαθητικών υποτροφιών για τις Η.Π.Α. FLEX

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Πλήρεις υποτροφίες σε παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου από όλη την Ελλάδα για ένα ακαδημαϊκό έτος στις ΗΠΑ | Αιτήσεις μέχρι 10 Οκτωβρίου

Το πρόγραμμα Future Leaders Exchange (FLEX) συνεχίζει να προσφέρει σε μαθητές και μαθήτριες από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να λάβουν πλήρη υποτροφία για να περάσουν στις Η.Π.Α. ένα ακαδημαϊκό έτος, να φιλοξενηθούν από οικογένεια υποδοχής και να φοιτήσουν σε ένα αμερικανικό σχολείο.

Η επιλογή των μαθητών/τριων γίνεται μέσω ενός αξιοκρατικού δωρεάν διαγωνισμού που είναι ανοιχτός σε όσους/όσες πληρούν τα παρακάτω κριτήρια, καθώς και σε μαθητές/τριες με αναπηρία:

Φοιτούν στη Γ’ Γυμνασίου ή στην Α’ Λυκείου KAI έχουν ημερομηνία γέννησης από 15 Ιουλίου 2007 έως 15 Ιουλίου 2010.

Έχουν γενικό μέσο όρο βαθμολογίας ίσο ή μεγαλύτερο του 12,5/20.

Thanks for reading Hellenic News of America

Έχουν γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Είναι Έλληνες πολίτες και δικαιούνται διεθνές διαβατήριο.

Πληρούν τις προϋποθέσεις για να τους χορηγηθεί βίζα για τις Η.Π.Α

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό FLEX μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου 2024, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική αίτηση στον ιστότοπο ais.americancouncils.org/flex.

Αναλυτικές οδηγίες για την αίτηση και πληροφορίες για τη διαδικασία επιλογής μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο greece.americancouncils.org ή να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6946604002 και στο email [email protected].

Το πρόγραμμα FLEX, αποκλειστικά χρηματοδοτούμενο από το Υπουργείο Εξωτερικών των Η.Π.Α., οργανώνεται από το μη κερδοσκοπικό οργανισμό Αμερικανικά Συμβούλια για τη Διεθνή Εκπαίδευση και από το 1993 έχει προσφέρει περισσότερες από 31.000 υποτροφίες σε μαθητές και μαθήτριες από 21 χώρες της Ευρώπης και Ευρασίας. Στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε πρώτη φορά το 2019 και υλοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Επιπλέον πληροφορίες: facebook.com/flexingreece/, Instagram: @flexgreece, www.discoverflex.org,

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img

Από 39 Ευρώ

spot_img