Saturday, July 27, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΑναστασία Ζαννή - «Ραντεβού» Θέατρο Άλσος

Αναστασία Ζαννή – «Ραντεβού» Θέατρο Άλσος

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Η ερμηνεύτρια Αναστασία Ζαννή παρουσίασε την μουσική της παράσταση με τίτλο «Ραντεβού» με μεγάλη επιτυχία στο Θέατρο Αλσοσ, σε μια sold-out βραδυα γεμάτη ενέργεια απο την συμμετοχή του κοινού και τις ερμηνείες της καλλιτέχνιδας, Στην εμβληματική ιστορική μουσική σκηνή της Αθήνας η Αναστασία Ζαννή συνοδευόμενη απο εξαμελή ορχήστρα,παρουσίασε το καινούριο της τραγούδι με τίτλο «Πρωτο Ραντεβού» που έγραψε η ίδια σε δικούς της στίχους και μουσική, σε μια πρώτη ζωντανη παρουσίαση.

Στη συνέχεια ερμήνευσε ρεπερτόριο εμπνευσμένο απο τις εποχές που η ελληνική μουσική διέπρεπε σε διεθνείς παραγωγές ταινιών του Χόλυγουντ και του ευρωπαϊκού κινηματογράφου με τα τραγούδια του Μανου Χατζηδακη και του Μικη Θεοδωρακη.

Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια με την διεθνή πορεία ξεσήκωσε το κοινό με την ερμηνεια της στο Ιταλικό ρεπερτόριο και στο τραγούδι Καρούζο του Λουτσιο Νταλα αλλά και στα ελληνικά τραγουδια σε μια επιλογή μουσικών απο την εποχή που οι Έλληνες συνθέτες έβαζαν την σφραγίδα τους σε ταινίες όπως το «Σέρπικο», το «Αμέρικα Αμέρικα»

Το ταξίδι της Αναστασίας Ζαννή ξεκίνησε από τον κινηματογράφο της δεκαετίας του -60 και συνεχίστηκε με διασκευές .

Μελωδίες που μας συγκίνησαν και μας ταξίδεψαν, στον έναστρο ουρανό της Άνοιξης στα πρώτα θερινά σινεμά που άνοιγαν για να μας ενώσουν με την μυρωδιά του γιασεμιού.

Thanks for reading Hellenic News of America

Πληθος επωνύμων παρακολούθησαν την μουσική παράσταση της Ανασταςιας Ζαννη στο Θεατρο Αλσοσ,απο τον επιχειρηματικό αθλητικό αλλά και καλλιτεχνικό χώρο.

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img

Από 39 Ευρώ

spot_img