Monday, April 15, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
Ζήτω η τρέλα!… ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ – ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ σημειώσατε Χ!

Ζήτω η τρέλα!… ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ – ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ σημειώσατε Χ!

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Ζήτω η τρέλα!…

ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ – ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ σημειώσατε Χ!

Ισοπαλία σε όλα.

Στην πολιτική Χ.

Στους λεονταρισμούς Χ.

Thanks for reading Hellenic News of America

Στις απειλές Χ.

Στα υβρεολόγια Χ.

Στις γελοιότητες Χ.

Στις παλινωδίες Χ.

Στην τρέλα Χ.

Και από αυτά τα Χ εξαρτάται, δυστυχώς, η παγκόσμια ειρήνη. Χάνεται, όπως φαίνεται, κάθε ελπίδα!

Ο ηγέτης της πιο αλλοπρόσαλλης χώρας του κόσμου, της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, και ο ηγέτης της πρώτης υπερδύναμης, των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανταγωνίζονται στο ποιος θα αποδείξει, πέραν κάθε αμφιβολίας, ότι κάτι δεν πάει καλά σε τούτο τον πλανήτη! Αγνοούν και οι δύο ότι το έχουν ήδη αποδείξει περίτρανα! Είναι και οι δύο τους για τα πανηγύρια.

Αυτά που βιώνουμε μαζί τους τον τελευταίο καιρό είναι πρωτόγνωρα. Οι δύο… πρόεδροι κάνουν πρωταθλητισμό στο ποιος θα πει τη μεγαλύτερη κοτσάνα. Τη μεγαλύτερη επικίνδυνη κοτσάνα.

  • Θα σε «φάω», λέει ο ένας.
  • Όχι, εγώ θα σε «φάω», λέει ο άλλος…
  • Θα αφανίσω τη χώρα σου από το πρόσωπο της γης!
  • Εγώ θα αφανίσω τη δικιά σου…
  • Θα σε κάνω να μετανιώσεις.
  • Εσύ θα μετανιώσεις…
  • Είσαι τρελός.
  • Εσύ είσαι τρελός…

Μιλάμε για ένα επίπεδο αντεγκλήσεων μεταξύ ηγετών που σε κάνει να γελάς και να κλαις μαζί. Ακόμα και τσαρλατάνοι του εγκλήματος δείχνουν περισσότερη σοβαρότητα.

Αλλά ας δούμε λίγες από τις «φιλοφρονήσεις» που αντάλλαξαν την περασμένη εβδομάδα οι δύο άνδρες:

 «Ο Κιμ Γιονγκ Ουν της Βόρειας Κορέας, ο οποίος είναι προφανώς ένας τρελός που δεν τον πειράζει να λιμοκτονεί ή να σκοτώνει το λαό του, θα δοκιμαστεί όπως ποτέ άλλοτε», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος σε σχετικό tweet που ανέβασε στον λογαριασμό του κατά την προσφιλή του συνήθεια να απαντάει με αυτόν τον τρόπο.

Αυτή ήταν η απάντησή του στην δήλωση Κιμ ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι «διανοητικά διαταραγμένος γεροξεκούτης».

Λίγες μέρες νωρίτερα ο Αμερικανός ηγέτης, στην πρώτη ομιλία του στα Ηνωμένα Έθνη, είχε τονίσει πως θα «καταστρέψει τελείως τη Βόρεια Κορέα», μια χώρα 26 εκατομμυρίων ανθρώπων, αν απειλήσει τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους, και είχε αποκαλέσει τον Κιμ «άνθρωπο πύραυλο σε αποστολή αυτοκτονίας».

«Θα δαμάσω με φωτιά, σίγουρα και οριστικά, τον ψυχικά ανισόρροπο Αμερικανό ξεμωραμένο», ανάφερε σε άλλη του δήλωση ο Κιμ.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά τα φαιδρά, ο πυρηνικός όλεθρος κρέμεται πάνω από τα κεφάλια μας.

Ο Θεός ας βάλει και τα δυο του χέρια γιατί το ένα μόνο μάλλον δεν αρκεί!

Αυτά για σήμερα. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα φροντίστε να περνάτε όσο πιο καλά μπορείτε – όσο, τέλος πάντων, επιτρέπουν ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Κιμ Γιονγκ Ουν.

Γιώργος Μεσσάρης

 

ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Κιμ Γιονγκ Ουν και Ντόναλντ Τραμπ… ένα ντουέτο για γέλια και για κλάματα!

 

  • Οποιοδήποτε σχόλιό σας μπορείτε να το στείλετε στο ΜΜΕ που φιλοξενεί το δημοσίευμα ή στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση [email protected] και εγώ θα το μεταβιβάσω.
  • Τελευταία παραγωγή ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ του Γιώργου Μεσσάρη: ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗ – ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ. Για να αποκτήσετε το DVD επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://www.omegadocumentaries.com ή επικοινωνήσετε με τον ίδιο.

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img