Κόμμα Ομογένειας

Αξιότιμε κύριε Διευθυντά,

Κόμμα Ομογένειας

Οι Ελληνικές κυβερνήσεις κρύβουν τους φοροφυγάδες, αλλιώς πως δικαιολογείται οι εφορίες να έχουν μετα απο τόσο ψάξιμο μαζέψει μόνο υποσχέσεις για 19 εκατομμύρια ευρώ απο φοροφυγάδες που χρωστάνε 19 δισεκατομμύρια ευρώ!

Διαβάζουμε για τις περιουσίες των πολιτικών που βγήκαν στη δημοσιότητα, τα 2000 ονόματα καταχραστών δημοσίου χρήματος που έδωσε η πρόεδρος του ΔΝΤ στον προηγούμενο υπουργό Οικονομικών, τις καταγγελίες στη ΣΔΟΕ εναντίον επωνύμων που βρίσκονται σε προανακριτικό στάδιο, και τις εξεταστικές επιτροπές στη Βουλή που κοιτάνε στοιχεία άσχετα με αυτά που έκλεψαν πολιτικοί.

Ερχεται και η Γερμανίδα Καγκελάριος Μέρκελ στην Αθήνα και ρωτά το Πρόεδρο Παπούλια καλά τι κάνουν οι πλούσιοι για το Ελληνικό χρέος.

Τι κοροιδία!

Ο Ελληνικός λαός δεν μπορεί περισσότερη λιτότητα Μνημονίου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανεβαίνει στις σφυγμομετρήσεις και ανοίγει εκλογικό κέντρο στη Νέα Υόρκη με τις προτάσεις να καταγγείλουμε το Μνημόνιο, να μείνουμε στο Ευρώ, και να έχουμε περισσότερους κρατικοδίαιτους.

Και το άκρον άοτον στην Ελληνική Βουλή συζητείται να διπλοφορολογήσουν τους Ομογενείς δηλαδή να μας πάρουν φόρο για τα χρήματα που κάνουμε στο εξωτερικό!

Ερχονται οι Ελληνες πολιτικοί στην Αμερική να μας προσφέρουν αέρα κοπανιστό οπως είδαμε πρόσφατα.

Χωρίς λεφτά να δημιουργήσουμε ξανα ΣΑΕ και να το ελέγχουν οι αποτυχημένοι.

Συμπεριφέρονται σαν πολύξεροι και πρωτοκλασάτοι και βρίσκουν μερικούς εδώ που τους προσκυνάνε.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Ας ξυπνήσουμε όλοι μας και να καταλάβουμε ότι εμείς είμαστε φερέγγυοι πολίτες της Υπερδύναμης και επιβάλλεται οι τριτοκοσμικοί Ελλαδίτες πολιτικοί να ακούνε προσεκτικά στις υποδείξεις μας.

Η Ομογένεια και λεφτά και μόρφωση και επιρροή στην Αμερικάνικη πολιτική έχει αποκτήσει.

Αρκεί να πιστεύσουμε στους εαυτούς μας.

Ας ενωθούμε και να δημιουργήσουμε Κόμμα Ομογένειας που θα τινάξει τον ευρωπαικό ζυγό, θα επανακτίσει την αξιοπιστία του Ελληνικού λαού στους κυβερνώντες, και θα επαναφέρει την ανάπτυξη στη πατρίδα!

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς,

Συμβούλιο Ελληνικής Αναγέννησης (Σ.Ε.Α.)

Δρ. Σπύρος Ηλία Μεζίτης

Νέα Υόρκη