Friday, March 29, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΜια μπάλα για τα παιδιά - 15η αγωνιστική

Μια μπάλα για τα παιδιά – 15η αγωνιστική

Hellenic News
Hellenic Newshttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

greek soccer

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 17 Δεκεμβρίου 2012

Μια μπάλα για τα παιδιά – 15η αγωνιστική

 

Thanks for reading Hellenic News of America

Με μεγάλη ανταπόκριση τόσο από ποδοσφαιριστές και εκπροσώπους ομάδων, όσο και από φιλάθλους κάθε ηλικίας και ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης, ολοκληρώθηκε η πρωτοβουλία κοινωνικής ευθύνης «Μια μπάλα για τα παιδιά», που διοργάνωσε η Super League σε συνεργασία με τις 16 ΠΑΕ-μέλη της, η πρώτη σε μια σειρά παρόμοιων ενεργειών κοινωνικής ευθύνης οι οποίες θα πραγματοποιηθούν μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Η ενέργεια κράτησε τρεις εβδομάδες (13η,14η,15η αγωνιστική) και στόχος της δεν ήταν μόνο η συμμετοχή των φιλάθλων σε μια κίνηση κοινωνικής αλληλεγγύης, αλλά πολύ περισσότερο, η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση της φίλαθλης κοινής γνώμης σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία που βιώνει η ελληνική κοινωνία.

 

Οι μπάλες που συλλέχθηκαν θα διανεμηθούν σε Ιδρύματα, Σχολεία και άλλους φορείς της κάθε πόλης που εδρεύουν οι ΠΑΕ κατά τη διάρκεια των εορτών.

 

Η Super League ευχαριστεί θερμά όλους τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς καθώς και τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ για την άμεση ανταπόκριση και την ανιδιοτελή προβολή της ενέργειας «Μια Μπάλα για τα Παιδιά».

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΡΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

 

«Μια μπάλα για τα παιδιά» είναι η πρωτοβουλία της Super League, σε συνεργασία με τις 16 ΠΑΕ-Μέλη της, για τη συλλογή μπαλών με τη συμμετοχή φιλάθλων σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας που απαρτίζουν τον ποδοσφαιρικό χάρτη της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας της χώρας μας.

 

Μέγας Χορηγός
ΟΠΑΠ 
Χορηγός
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ 
Υποστηρικτές
ADIDAS 
ECON
GS TRAVEL
Χορηγοί επικοινωνίας
NOVA 
ΕΡΤ

 

H Super League ευχαριστεί θερμά τον καλλιτέχνη κ. Φίλιππο Νικολάου και την ΑΕΠΙ για την ευγενική προσφορά των δικαιωμάτων χρήσης του μουσικού θέματος του τηλεοπτικού και του ραδιοφωνικού σποτ, το οποίο είναι βασισμένο σε γνωστό τραγούδι του.

 

 

Υλικό για τη δράση «Μία Μπάλα για τα Παιδιά»

Μπορείτε από την ιστοσελίδα της Super League www.superleaguegreece.net να κατεβάσετε όλο το ενημερωτικό υλικό, το ραδιοφωνικό και το τηλεοπτικό σποτ καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

 

 

ΤΕΛΟΣ

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img