Saturday, April 20, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
GreeceΠαμμακεδονική Αμερικής: "Aπαράδεκτες και ανήθικες"οι επιθέσεις των Σκοπιανών σε βάρος της Αρχαιολόγου...

Παμμακεδονική Αμερικής: “Aπαράδεκτες και ανήθικες”οι επιθέσεις των Σκοπιανών σε βάρος της Αρχαιολόγου Ντόροθυ Κινγκ

Latest articles

Δελτίο Τύπου

Ανήθικες και απαράδεκτες χαρακτηρίζει η Παμμακεδονική Ένωση Αμερικής τις φραστικές επιθέσεις και τις απειλές που δέχεται μέσω διαδικτύου η παγκοσμίως διακεκριμένη και αναγνωρισμένη Αμερικανίδα αρχαιολόγος Dorothy King από τους Σκοπιανούς με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις της για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

«Η επίθεση αυτή δεν θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη σε κανέναν, καθώς ο προπαγανδιστικός μηχανισμός των Σκοπίων, στερούμενος κάθε επιστημονικής σοβαρότητας, συχνά καταφεύγει σε χυδαιότητες και απειλές», λέει ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ένωσης, κ. Δημήτρης Χατζής.
«Παρά την πολύχρονη, συστηματική και μεθοδευμένη προπαγάνδα τους σε πανεπιστήμια σε διεθνές επίπεδο οι Σκοπιανοί δεν δύνανται να παραποιήσουν την ιστορική αλήθεια στη συνείδηση της παγκόσμιας ακαδημαϊκής κοινότητας. Ας μην ξεχνούμε τη μνημειώδη επιστολή του διαπρεπούς StephenG.Miller, Επίτιμου Καθηγητή του ΠανεπιστημίουBerkleyστον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα το 2009 ο οποίος με αδιαμφισβήτητα επιστημονικά επιχειρήματα, κατέρριψε απόλυτα τους ισχυρισμούς των Σκοπίων. Υπενθυμίζουμε ότι το περιεχόμενο της επιστολής αυτής έχουν συνυπογράψει 347 πανεπιστημιακοί ειδήμονες από όλο τον κόσμο».
Σύμφωνα με τον κ. Χατζή η Παμμακεδονική Ένωση Αμερικής θα αναλάβει σύντομα νέες πρωτοβουλίες σε συνεργασία με μεγάλους ομογενειακούς οργανισμούς για να αντικρούσει την Σκοπιανή προπαγάνδα. «Στόχος μας παραμένει η ανάδειξη της ιστορικής αλήθειας και η ενίσχυση της διαπραγματευτικής ικανότητας της Ελληνικής πλευράς σε μία δύσκολη εποχή για την χώρα μας», καταλήγει ο κ. Χατζής.

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img