Thursday, April 25, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ "ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ" ΣΤΗΝ ΚΩ!!!!

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ “ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ” ΣΤΗΝ ΚΩ!!!!

Hellenic News
Hellenic Newshttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Το πρόγραμμα “Αθλητικός Προσανατολισμός”, που έχει εκπονήσει ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών από το 2013, τώρα με την υποστήριξη της ΚΕΔΕ ταξιδεύει στα σχολεία των απομακρυσμένων περιοχών της Ελλάδος.

 

Έτσι στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, οι Ολυμπιονίκες Papadopoulou Sofia (ιστιοπλοΐα), Maria Georgatou (ρυθμική γυμναστική), Popi Ouzouni (σφαιροβολία), Apostolos Taskoudis (πάλη) και Χρήστος Σπύρου, επισκέφτηκαν το 4ο δημοτικό και το 1ο γυμνάσιο Κω χαροποιώντας ιδιαίτερα τους μαθητές του ακριτικού μας νησιού και μεταλαμπαδεύοντάς τους τις αξίες του αθλητισμού, του Ολυμπισμού και του υγιεινού τρόπου ζωής, μέσα από την παρουσίαση των αθλημάτων τους…

 

Σε δηλώσεις της η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Bούλα Κοζομπόλη, δήλωσε: «Καταρχάς ευχαριστώ θερμά τους συναδέλφους μου Ολυμπιονίκες για την συμμετοχή τους στην πρώτη αυτή δράση. Είναι για εμάς ζητούμενο να βρισκόμαστε κοντά σε όλα τα παιδιά της Ελλάδας, τόσο στα αστικά κέντρα, όσο και στις απομακρυσμένες περιοχές. Εκτός του «Αθλητικού Προσανατολισμού»,  έχουμε εκπονήσει κι άλλα προγράμματα που αφορούν την νεολαία, ενώ με την εκπόνηση του νέου προγράμματος Make Place ForOne More Woman, θα είμαστε πολύ σύντομα σε θέση να ανακοινώσουμε τις δράσεις μας για την ενίσχυση της συμμετοχής νέων κοριτσιών από όλη την χώρα, σε όλα τα επίπεδα του αθλητικού οικοδομήματος»

Thanks for reading Hellenic News of America

 

 

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img