Tuesday, April 16, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
Greek CommunityΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ – ΕΥΧΕΣ ΝΕΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ κ. ΜΙΧΑΛΗ...

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ – ΕΥΧΕΣ ΝΕΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ κ. ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Hellenic News
Hellenic News
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ κ. ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

 

Αγαπητές συμπατριώτισσες, αγαπητοί συμπατριώτες,

Με βαθιά και ειλικρινή συγκίνηση απευθύνομαι για πρώτη φορά σε όλους εσάς, με την ιδιότητά μου ως   Επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού.

Thanks for reading Hellenic News of America

 

Τα συναισθήματα μου, τούτη την ώρα είναι σύνθετα. Χαρά και ικανοποίηση για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου σε μια τόσο νευραλγική θέση, ο Υπουργός Εξωτερικών Νικόλαος Κοτζιάς αλλά και ο Πρωθυπουργός της Χώρας Αλέξης Τσίπρας.

 

Ταυτόχρονα όμως και μια ισχυρή αίσθηση καθήκοντος και ευθύνης σε μια τόσο κρίσιμη ώρα για την πατρίδα μας, αλλά και αισιοδοξίας συνάμα για την επίτευξη του τελικού στόχου.

 

Η χώρα μας καθημερινά βάλλεται από συγκεκριμένα συμφέροντα, επειδή όρθωσε το ανάστημά της και διεκδίκησε δυναμικά την αποκατάσταση της εθνικής της κυριαρχίας, της αξιοπρέπειας των πολιτών της και της κοινωνικής συνοχής.

 

Καλούμαστε σήμερα να υπερβούμε τις τεράστιες δυσκολίες και να πρωτοστατήσουμε σε μια προσπάθεια που δεν θα αφορά σε μία εικονική βελτίωση των οικονομικών δεικτών αλλά στην ανασυγκρότηση ολόκληρης της εθνικής οικονομίας της χώρας μας.

 

Σ’ αυτή την εθνική προσπάθεια κύριο μέλημά μας είναι να καταστήσουμε κοινωνούς του οράματός μας τους απανταχού Έλληνες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης. Να δραστηριοποιήσουμε τον Ελληνισμό, όπου κι αν βρίσκεται, και να κάνουμε για μια ακόμα φορά την υπέρβαση.

 

Το έργο μας δεν θα είναι εύκολο. Αυτή όμως είναι και η γοητεία ενός τέτοιου εγχειρήματος.

 

Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι οι Έλληνες θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας και πολύ σύντομα όλοι θα μιλούν για ένα σύγχρονο ελληνικό θαύμα.

 

Προσβλέποντας στην ενεργή υποστήριξή σας σε ένα πλαίσιο ισότιμης και αμφίδρομης συνεργασίας, την οποία ξεκινάμε από σήμερα, εύχομαι σε όλους σας με τη ευκαιρία και των Άγιων Ημερών που έρχονται, ατομική και οικογενειακή υγεία, ευτυχία και προκοπή.

 

 

 

Μιχάλης Κόκκινος

Γενικός Διευθυντής

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img