Monday, May 6, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΑΠΟΨΗ: ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ

ΑΠΟΨΗ: ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Γράφει ο Ανδρέας Χρυσάφης, Συγγραφέας/ Καλλιτέχνης

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε, ο «Μήνας του Μέλιτος” τελείωσε και μέχρι στιγμής, τα πολιτικά σας επιτεύγματα είναι πολύ λίγα και οι πολίτες δεν εμπιστεύονται πλέον τη μυστικοπαθή και αδιαφανή στάση σας!

Ο Οδησσέας Μιχαηλίδης είναι ένας άνθρωπος που όλοι οι πολιτικοί και οι πρόεδροι πρέπει να επιδιώκουν: μην συνεχίσετε να προσπαθείτε να τον ξεφορτωθείτε (όπως ο Αναστασιάδης το αφεντικό σας προσπάθησε και απέτυχε) γιατί είναι ένας έντιμος άνθρωπος που αποκαλύπτει τη διαφθορά στους κυβερνητικούς θεσμούς και την κατασπατάληση λεφτά του φορολογούμενου!

Θα πρέπει να ενθαρρύνετε τέτοιες έντιμες πράξεις σε μια δίκαιη δημοκρατική κοινωνία και να μην προσπαθείτε να καταστρέψετε αυτόν και την ομάδα του γιατί προσπαθούν να κάνουν το σωστό για τη χώρα.

Ο Γενικός Ελεγκτής είναι εδώ για να μείνει, αλλά το πιο σημαντικό, είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορούν να εμπιστευτούν οι πολίτες και δεν θα ανεχθούν ποτέ το δόλιο μαχαιρώματα από υποστηρικτές σας και μικροπολιτικούς και από μικροπολιτικά κόμματα.

Thanks for reading Hellenic News of America

Εσείς από όλους, θα πρέπει να επαινείτε το έργο του και να ενθαρρύνετε όλα τα άλλα ιδρύματα να κάνουν το ίδιο. Αυτό πρέπει να κάνει ένας καλός αξιότιμος Πρόεδρος! Η Κύπρος απαιτεί ηγεσία και όχι πολιτικά παιχνίδια!

https://www.amazon.com/Books-Andreas-C-Chrysafis/s rh=n%3A283155%2Cp_27%3AAndreas+C.+Chrysafis

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img