Wednesday, June 26, 2024

      Subscribe Now!

 

spot_img
spot_img
In GreekΔήλωση Παύλου Κοτρότσιου για την επιστολή ψήφο

Δήλωση Παύλου Κοτρότσιου για την επιστολή ψήφο

Hellenic News of America
Hellenic News of Americahttps://www.hellenicnews.com
The copyrights for these articles are owned by HNA. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of HNA and its representatives.

Latest articles

Σε δήλωσή του ο Παύλος Κοτρότσιος σχετικά με την επιστολική ψήφο αναφέρει:

Η υποστήριξή μας προς την απόφαση της Ελληνικής Κυβέρνησης σχετικά με την επιστολική ψήφο για τις ερχόμενες Ευρωεκλογές, καθώς και η πρόταση για επέκτασή της στις Εθνικές Εκλογές, αποτελεί έκφραση της πεποίθησής μας ότι η συμμετοχή της Ομογένειας μέσω επιστολικής ψήφου αποτελεί σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση του δημοκρατικού διαλόγου και τη συσπείρωση του Απόδημου Ελληνισμού.

Οι Ευρωεκλογές αντιπροσωπεύουν ένα κρίσιμο στάδιο για την Ευρωπαϊκή Ένωση, και η επιστολική ψήφος παρέχει στην Ομογένεια τη δυνατότητα να συμμετάσχει ενεργά σε αυτήν τη διαδικασία. Η υποστήριξη της Κυβέρνησης για αυτήν τη μορφή συμμετοχής αναδεικνύει τη σημασία της φωνής της Ομογένειας στις εκλογικές διαδικασίες.

Επιπλέον, η πρόταση για επέκταση της επιστολικής ψήφου στις Εθνικές Εκλογές ανοίγει νέους ορίζοντες συμμετοχής και επιρροής της Ομογένειας στις εσωτερικές πολιτικές διαδικασίες. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στα μέλη της Ομογένειας να επηρεάσουν τις αποφάσεις που θα επηρεάσουν τη ζωή τους, ενισχύοντας έτσι την αίσθηση της κοινωνικής συνοχής.

Η εκτίμησή μας για αυτήν την πρωτοβουλία εκφράζει την πεποίθησή μας ότι η επιστολική ψήφος αποτελεί μηχανισμό ενδυνάμωσης της δημοκρατίας και ενίσχυσης των συνδέσμων μεταξύ της Ελλάδας και της Ομογένειας. Συνεισφέρει στην κοινωνική συνοχή και στην ανάπτυξη μιας ισχυρής κοινότητας που επιδιώκει το κοινό καλό.

Thanks for reading Hellenic News of America

Με αυτήν τη δήλωση, εκφράζουμε την εκτίμησή μας προς την Κυβέρνηση για τον ανοιχτό διάλογο και την ενθάρρυνση της συμμετοχής της Ομογένειας στις εκλογικές διαδικασίες.

Με εκτίμηση,

Paul Kotrotsios, MBA
Founder & Chairman | Hellenic News of America
Founder & President & CEO | Hermes Expo International
Immediate Past President of the Hellenic American National Council, HANC
610-202-4465
Connecting and promoting businesses & professionals in the US marketplace since 1987 with distinction!

Watch Hermes Expo 2022 coverage
Watch Hermes Expo 2022 coverage in Greek

The copyrights for these articles are owned by the Hellenic News of America. They may not be redistributed without the permission of the owner. The opinions expressed by our authors do not necessarily reflect the opinions of the Hellenic News of America and its representatives.

Get Access Now!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img